Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Οργάνωσε πάρτι έκπληξη για τη γυναίκα του μαζί με την πεθερά - Άνοιξαν την πόρτα και έπαθαν Σοκ!

Αποκλείεται!

16 Σεπτεμβρίου 2019 23:49
Οργάνωσε πάρτι έκπληξη για τη γυναίκα του μαζί με την πεθερά - Άνοιξαν την πόρτα και έπαθαν Σοκ!

Είχα ένα προαίσθημα πως η γυναίκα μου με απατούσε. Έβλεπα τα σημάδια. Γελούσε συνεχώς όταν έστελνε μηνύματα και έλεγε πως ήταν η μητέρα της όταν την ρωτούσα. Έμενε μέχρι αργά στην δουλειά ενώ όταν έπαιρνα τους συναδέλφους της, μου έλεγαν πως είχε φύγει πριν από ώρα.

Όταν την ρώτησα τι συνέβαινε, εκείνη γελούσε και έλεγε πως το κάνουν αυτό συνέχεια στο γραφείο ο ένας στον άλλον. Το τελειωτικό χτύπημα ήταν όταν μία μέρα βγήκε στις 11:30 το βράδυ για να ‘πάρει γάλα’ και δεν γύρισε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.

Αυτό που σας συμβουλεύω από την εμπειρία μου είναι πως αν υποπτεύεστε πως ο σύντροφός σας σας απατάει, προσλάβετε έναν ιδιωτικό ερευνητή. Είναι καλοί στην δουλειά τους και θα σας φέρουν αποδείξεις που θα σας φανούν χρήσιμες στο δικαστήριο.


Τελικά ήρθαν τα γενέθλιά της, αρκετούς μήνες μετά. Τώρα, φαντάζομαι πως θα σκέφτεστε γιατί περίμενα τόσους μήνες πριν την αντιμετωπίσω και γιατί το έκανα στα γενέθλιά της. Η απάντηση είναι πως ήθελα όσες περισσότερες αποδείξεις γινόταν και επίσης ήθελα να βρω και ένα μέρος να μείνω. Εκτός από αυτό όμως, ήθελα να είναι συγκεκριμένα στα γενέθλιά της.

Αυτό, γιατί φέτος επέμενε να φύγω από την πόλη με τους φίλους μου γιατί εκείνη είχε δουλειά να κάνει και γιατί δεν της αρέσει να της θυμίζουν τα γενέθλιά της τώρα που γερνάει. Κατάλαβα όμως πως μου έλεγε ψέματα όταν βρήκα μία σαμπάνια και δύο ποτήρια κρυμμένα στην ντουλάπα

Οπότε έκανα αυτό που θα έκανε κάθε λογικός άντρας. Έφυγα για να πάω στους φίλους μου και υποδύθηκα πως έφυγα από την πόλη. Ενώ έλειπα, κάλεσα την μητέρα, τον πατέρα, την αδερφή και διάφορους άλλους φίλους της.

Τους είπα πως ήθελα να της κάνω μία μεγάλη έκπληξη για τα γενέθλιά της. Ακουγόταν καλό αλλά έγινε ακόμα καλύτερο!

undefined
Ήταν 8:30 το πρωί και ήμασταν όλοι μαζεμένοι έξω από το διαμέρισμα. Έβαλα το κλειδί στην πόρτα και την άνοιξα. Όλοι μπήκαμε μέσα αθόρυβα και κατευθυνθήκαμε προς το δωμάτιο. Οι περισσότεροι κρατούσαμε δώρα και η μητέρα της είχε την τούρτα.

Άνοιξα την πόρτα και όλοι φωνάξαμε ‘έκπληξη.’ Αλλά η έκπληξη ήταν πως βρήκαμε την γυναίκα μου στα τέσσερα με τον εραστή της να μας κοιτάει με μάτια ορθάνοιχτα. Η μητέρα της έριξε την τούρτα, η αδερφή της άρχισε να ουρλιάζει και ο πατέρας της να φωνάζει. Εγώ έκανα πως είχα σοκαριστεί και οι φίλες της προσπαθούσαν να τους βγάλουν όλους έξω ενώ της φώναζαν.

Η πρώην γυναίκα μου φώναζε ‘πώς μπόρεσα’ ενώ ο εραστής της προσπαθούσε να φορέσει το παντελόνι του και να εξαφανιστεί. Ήταν ένα από τα καλύτερα δώρα γενεθλίων που έχω κάνει ποτέ!”

Ξάπλωνε γυμvή στον καvαπέ, όταν ξαφνικά μπήκε μέσα η πεθερά της, η αντίδρασή της; Ανεκτίμητη!

Ξάπλωνε γυμvή στον καvαπέ, όταν ξαφνικά μπήκε μέσα η πεθερά της, η αντίδρασή της; Ανεκτίμητη!

Μια αληθινή ιστορία με μια μητέρα που αποφασίζει να επισκεφτεί χωρίς προειδοποίηση το γιο της που παντρεύτηκε πρόσφατα. Έχει μόλις μετακομίσει στο νέο του σπίτι με τη σύζυγό του. Χτυπάει το κουδούνι και αμέσως μπαίνει μέσα, καθώς η πόρτα είναι ξεκλείδωτη. Σοκαρισμένη βλέπει τη νύφη της να είναι ξαπλωμένη τελείως γυμvή στον καναπέ.

“Τι κάνεις;” τη ρωτάει σαστισμένη.

Περιμένω το Νίκο να γυρίσει σπίτι από τη δουλειά,” απαντάει η νύφη της.


“Και κυκλοφορείς ξεβράκωτη στο σπίτι βρε κοπέλα μου;” Την Ρωτάει

“Αυτό είναι το εpωτικό μου φόρεμα,” της εξηγεί.

Η πεθερά δυσκολεύεται να καταλάβει όλη τη κατάσταση. Εpωτικό φόρεμα και αηδίες. Είσαι απλά γυμvή.”

“Και τι έγινε; Ο Νίκος με αγαπάει έτσι όπως είμαι. Τον κάνει ευτυχισμένο και με κάνει και εμένα ευτυχισμένη.”


Στο δρόμο της επιστροφής, η πεθερά σκεφτόταν όσα αντίκρισε. Τελικά, μάζεψε το κουράγιο της για να το δοκιμάσει και η ίδια με τον σύζυγό της. Όταν έφτασε σπίτι, έβγαλε όλα τα ρούχα της, έκανε ένα ντους, έβαλε το αγαπημένο της άρωμα, και ξάπλωσε γυμvή στον καναπέ, περιμένοντας την αντίδραση του συζύγου της. Όταν επιτέλους εκείνος γύρισε τη βλέπει ξαπλωμένη γυμvή στον καναπέ.

“Τι κάνεις εκεί ρε γυναίκα;” τη ρωτάει έκπληκτος.

undefined
“Είναι το εpωτικό μου φόρεμα βρε αγάπη μου.” Εκείνη του απαντάει…

Τότε γυρνάει φρικαρισμένος ο σύζυγος και της απαντά…

“Ρε Γυναίκα πας καλά; Άσε τις χαζομάρες και βάλε κάτι να φάμε… Ααα και που ΄σαι… Όταν Τελειώσουμε με το φαγητό, ρίξε και ένα σιδερωμάτακι στο φορεματάκι σου…”

Κλασσική περίπτωση συζύγου, μετά τα 20 χρόνια γάμου…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share