Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Πήρε το αποσμητικό από το ράφι και το έβαλε στην ευαίσθητη περιοχή!

Αυτό που έγινε θα σας κάνει να δακρύσετε!

16 Σεπτεμβρίου 2019 21:12
Πήρε το αποσμητικό από το ράφι και το έβαλε στην ευαίσθητη περιοχή!

Αυτή η γυναίκα πήρε το αποσμητικό από το ράφι και το έβαλε στην ευαίσθητη περιοχή

Έντονα ερωτήματα έχουν προκύψει για μια γυναίκα που εισέρχεται σε ένα κατάστημα και ψεκάζεται με άρωμα παντού, σηκώνει ακόμη και τη φούστα της και ψεκάζει και την ευαίσθητη περιοχή της. Η γυναίκα, φορώντας ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο, πρώτα ψεκάζει τον καρπό και το λαιμό της.

Πηγαίνει να βάλει το άρωμα πίσω στο ράφι, αλλά στη συνέχεια διστάζει.

undefined

Κοιτάζει γύρω για να ελέγξει αν κάποιος την παρακολουθεί και μετά σηκώνει τη φούστα της και αρχίζει να ψεκάζει με άρωμα την περιοχή της και τους μηρούς της. Αλλά χωρίς να το γνωρίζει, στέκεται ακριβώς κάτω από τις κάμερες παρακολούθησης του καταστήματος.

Της χάρισε ένα μενταγιόν και της είπε να μην το βγάλει ποτέ από το λαιμό της - 2 χρόνια μετά, της λέει να το σπάσει…

Της χάρισε ένα μενταγιόν και της είπε να μην το βγάλει ποτέ από το λαιμό της - 2 χρόνια μετά, της λέει να το σπάσει…

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία με μια γυναίκα στην οποία της χάρισαν ένα μενταγιόν και της είπαν να μην το βγάλει ποτέ από το λαιμό της... Δείτε τον λόγο!

Για να γιορτάσει την επέτειο που ήταν έναν χρόνο μαζί, ο Terry έφτιαξε ένα πολύ ιδιαίτερο κολιέ για την κοπέλα του,Άννα. Επιδεικνύοντας πολλές ικανότητες στην ξυλογλυπτική, έφτιαξε ένα μενταγιόν από ξύλο πεύκου και πρόσθεσε ένα κομψό σπειροειδές κέλυφος στην πρόσοψή του.

H Άννα το φορούσε κάθε μέρα. Υπήρχε όμως κάτι ιδιαίτερο με αυτό το κόσμημα. Βλέπετε, ο Terry είχε κρύψει μέσα του ένα πολύτιμο μυστικό – στην πραγματικότητα όλες τις ελπίδες και τα όνειρά του ήταν μέσα σ’αυτό το κομμάτι ξύλου.

Η Άννα δεν είχε ιδέα πως μέσα του είχε κρύψει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων!

Ενάμισι χρόνο αφού της έδωσε το κολιέ, ο Terry πήγε με την Anna ένα ταξίδι στο Smoo Cave στην βόρεια Σκωτία, έναν επίγειο παράδεισο που πάντα ήθελαν να επισκεφτούν.

Ενώ περπατούσαν εκεί, ο Terry έσπασε το μενταγιόν και της έκανε την ερώτηση. Κατέγραψε την στιγμή σε κάμερα: το γονάτισμα, την ερώτηση, το “ναι’… και το φιλί. Ένα πράγμα που δεν κατέγραψε η κάμερα; Τα λόγια της:

“Περίμενε, ήταν εκεί όλο αυτόν τον καιρό; Θα μπορούσα να το είχα χάσει, ηλίθιε!”
Οι προτάσεις γάμων έρχονται σε πολλά σχήματα και μεγέθη,αλλά σπάνια βλέπουμε μία τόσο γοητευτική πρόταση…

Έχει να κουρευτεί από τότε που ήταν 14 ετών - Δείτε πως έκανε τα μαλλιά της η κομμώτρια και θα μείνετε άφωνοι!

Έχει να κουρευτεί από τότε που ήταν 14 ετών - Δείτε πως έκανε τα μαλλιά της η κομμώτρια και θα μείνετε άφωνοι!

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία μια κοπέλας η οποία έχει να κουρευτεί από τότε που ήταν 14 ετών , αν δείτε πως έκανε τα μαλλιά της η κομμώτρια και θα μείνετε άφωνοι!

Μερικές φορές, ένα απροσδόκητο κούρεμα και χτένισμα μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στον τρόπο που νιώθουμε. Όπως στην περίπτωση μιας γυναίκας, της Julie, που πρόσφατα μοιράστηκε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και έγινε viral.

Τα μακριά και όμορφα μαλλιά είναι κάτι κοινό στην οικογένεια της Julie, αλλά τα μαλλιά της είχαν καταστραφεί από τις βαφές, το πιστολάκι και το σίδερο μαλλιών. Με το πέρασμα των χρόνων, τα μαλλιά της έγιναν ξηρά, άτονα και εύθραυστα. Είχε να κόψει κοντά τα μαλλιά της από την ηλικία των 14 ετών.

Έτσι, η Julie πήρε την απόφαση να κάνει μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά της
«Αγαπάω τα μακριά μαλλιά μου, αλλά έπρεπε να τα κόψω.»

Τα μαλλιά της φτάνουν σχεδόν μέχρι τη μέση της και δείχνουν αρκετά ταλαιπωρημένα. Έπειτα από μήνες αναζήτησης κατάλληλου κομμωτή, η Julie πήγε στο κομμωτήριο αποφασισμένη να κάνει κούρεμα pixie! Δεν είχε ξανακάνει τέτοιο κούρεμα και δεν ήξερε τι να περιμένει!


Δείτε την εκπληκτική μεταμόρφωση της Julie στο βίντεο που ακολουθεί. Φαίνεται πολύ πιο νέα και όμορφη τώρα, δε νομίζετε;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share