Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιατί τα ξενοδοχεία δεν δίνουν οδοντόκρεμα στους πελάτες τους;

Απίστευτο...

16 Σεπτεμβρίου 2019 10:21
Γιατί τα ξενοδοχεία δεν δίνουν οδοντόκρεμα στους πελάτες τους;

Στις αναμενόμενες, πλέον, παροχές των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων συγκαταλέγονται και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως είναι το αφρόλουτρο, το σαμπουάν και η κρέμα σώματος. Προσοχή: Eπικίνδυνη η οδοντόκρεμα για την υγεία!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για ποιο λόγο σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται και η οδοντόκρεμα; Όπως υποστηρίζουν οι μεγάλες, ξενοδοχειακές αλυσίδες οι παροχές που διαθέτει το εκάστοτε ξενοδοχείο στους πελάτες του αποφασίζονται βάσει αποτελεσμάτων συγκεκριμένων ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί για την ζήτηση που υπάρχει από τους επισκέπτες των ξενοδοχείων.

Δηλαδή, τα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν οδοντόκρεμα στους επισκέπτες τους γιατί, πολύ απλά, οι τελευταίοι δεν την αναζητούν.

Η λογική των ξενοδοχείων ακολουθεί μεν τα αιτήματα των πελατών, εφόσον αυτά πρώτα εξετασθούν και δεν θεωρηθούν παράλογα, αλλά βασίζεται και στην φιλοσοφία του «προσφέρω στους πελάτες μου ό,τι και οι ανταγωνιστές μου».

Εφόσον οι ανταγωνιστές δεν προσφέρουν οδοντόκρεμα, γιατί να προβεί κάποιος σε εξτρά έξοδο, το οποίο, μάλιστα, δεν θα του επιφέρει και κάποιο συν;

Τέλος, η οδοντόκρεμα δεν αποτελεί βασικό κριτήριο για τους αξιολογητές των ξενοδοχείων, οπότε δεν συγκαταλέγεται στις άμεσες παροχές που πρέπει να διαθέτει κάποιο ξενοδοχείο προς τους πελάτες του.

Αυτή είναι η οδοντόκρεμα από την Ιαπωνία που αφήνει άνεργους τους οδοντιάτρους! (photos)

Οι ιδιότητες αυτής της νέας οδοντόκρεμας αφήνει άνεργους του οδοντιάτρους στην Ιαπωνία. Η οδοντόκρεμα περιέχει παρόμοια συστατικά με το σμάλτο των δοντιών, αλλά είναι σε υγρή μορφή. Ως εκ τούτου, η μορφή του θα σας διευκολύνει να την εφαρμόσετε χρησιμοποιώντας την οδοντόβουρτσα σας. Είπε στην κόρη της να αδειάσει όλη την οδοντόκρεμα στο πιάτο. Ο λόγος; ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ..!

Η Γιαπωνέζα ερευνήτρια Kazue Yamagishi είναι υπεύθυνη για την επαναστατική εφεύρεση για την διατήρηση της προσωπικής υγιεινής. Η ανακάλυψη του είναι μιας μορφής οδοντόπαστα με εκπληκτικές ιδιότητες. Πιο συγκεκριμένα, η πάστα της γεμίζει όλες τις τρύπες και τις ρωγμές στα δόντια και ταυτόχρονα επαναφέρει το σμάλτο των δοντιών.

Η ερευνήτρια κατόρθωσε να αποκτήσει τον τύπο της νέας πάστας με μια σειρά πειραμάτων με υδροξυλαπατίτη, ή αλλιώς γνωστό ως κρυσταλλικό φωσφορικό ασβέστιο, το οποίο είναι το κύριο συστατικό του δοντιού.

Όταν η πάστα εφαρμοστεί στο δόντι, προκαλεί αραίωση του οξέος στην επιφάνεια των δοντιών. Μετά από τρία λεπτά, η πάστα αρχίζει να κρυσταλλώνεται και στερεώνεται στη δομή του φυσικού σμάλτου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share