Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έτσι το Google Earth έλυσε μια μια υπόθεση εξαφάνισης 20 χρόνων!

Φοβερή ιστορία

16 Σεπτεμβρίου 2019 08:59
Έτσι το Google Earth έλυσε μια μια υπόθεση εξαφάνισης 20 χρόνων!

Ήταν Νοέμβριος του 1997 όταν εξαφανίστηκε ο 40χρονος Γουίαλιαμ Μολντ, με τις αρχικές αναφορές να τον θέλουν να καλεί τη φίλη του στο τηλέφωνο στις 9:30 το βράδυ για να της πει πως σύντομα θα φύγει από το club και θα γυρνούσε σπίτι. Μάρτυρες είδαν τον Μόλντ να φεύγει στις 11 μόνος και χωρίς να εμφανίζει σημάδια μέθης, αλλά ποτέ δεν έφτασε σπίτι του. Βρέθηκε η πτήση-φάντασμα της Malaysia Airlines; Μηχανικός την εντόπισε στο Google Earth με τρύπες από σφαίρες στα συντρίμμια

Η υπόθεση της εξαφάνισής του παρέμενε άλυτη για πάνω από 20 χρόνια, μέχρι που την εξιχνίασε ένας επόπτης ιδιοκτησιών με τη χρήση του Google Earth. Ο ίδιος παρατήρησε κάτι μέσα σε ένα ταμιευτήρα νερού σε έναν οικισμό του Wellington στην Florida και επικοινώνησε με ένα κάτοικο της περιοχής ο οποίος με τη χρήση drone επιβεβαίωσε πως ένα αυτοκίνητο βρίσκεται μέσα και κάλεσε την αστυνομία. Τελικά, η αστυνομία έβγαλε το αυτοκίνητο από το νερό και μέσα υπήρχε ένας σκελετός, ο οποίος αναγνωρίστηκε αργότερα από τον ιατροδικαστή ως ο Μόλντ.

Το αυτοκίνητο ήταν ορατό από τις δορυφορικές φωτογραφίες του Google Earth από το 2007, αλλά κανείς δεν το είχε προσέξει μέχρι φέτος. Το τι έχει συμβεί ακριβώς είναι δύσκολο να διαπιστωθεί μετά από τόσα χρόνια, το αστυνομικό τμήμα της περιοχής όμως υποθέτει πως ο Moldt έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε στον ταμιευτήρα.

Η εκδίκηση του γείτονα: Το εκδικητικό μήνυμα που φρόντισε να γίνει ορατό μέσω Google Earth!

Φαίνεται πως του τα είχε πολλά μαζεμένα και τον εκδικήθηκε με τον πιο παράξενο και αστείο τρόπο.

Η ιστοσελίδα Mashable ανακάλυψε το μήνυμα που ήθελαν να στείλουν κάποιοι στους γείτονές τους. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι μάλλον ήθελαν να το δει και όλος ο πλανήτης, καθώς είναι ορατό μέσα από το Google Earth και το Google Maps.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες κάποιος όργωσε ένα χωράφι ώστε να σχηματίζει την φράση «A Hole» (μ@λ@κ@ς), η οποία συνοδευόταν από ένα βέλος που έδειχνε ένα συγκεκριμένο σπίτι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share