Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Ινδία: Πάντρεψαν βατράχια για να βρέξει! Τώρα τα χωρίζουν επειδή πλημμύρισαν!

Έγινε και αυτό!

16 Σεπτεμβρίου 2019 08:34
Ινδία: Πάντρεψαν βατράχια για να βρέξει! Τώρα τα χωρίζουν επειδή πλημμύρισαν!

Αυτός κι αν είναι χωρισμός-βόμβα. Θυμάστε τους δύο βατράχους που είχαν παντρέψει οι Ινδοί για να καλοπιάσουν τους Θεούς της βροχής, ώστε να αντιμετωπίσουν τον κύμα καύσωνα και ξηρασίας του περασμένου καλοκαιριού;

Λοιπόν, ο γάμος τους αποδείχθηκε τόσο επιτυχημένος που αναγκάστηκαν να τους δώσουν διαζύγιο, σύμφωνα με το RT. Βάτραχος ή άλογο; Μόνο 1 στους 10 μπορεί να βρει το άλογο που κρύβεται στην εικόνα

Από τη γαμήλια τελετή και μετά, η περιοχή Μάντια Παρές, όπου τελέστηκε το χαρμόσυνο γεγονός, έχει κατακλυστεί από πρωτοφανείς βροχοπτώσεις.

Το νερό που έχει πέσει τους τελευταίους μήνες είναι περίπου 26% περισσότερο από το κανονικό, προκαλώντας πλημμύρες σε όλη την πολιτεία. Στην πόλη Μποπάλ σημειώθηκε ρεκόρ βροχής την Κυριακή, καθώς το νερό έφτασε στα 48 χιλιοστά σε λιγότερο από 24 ώρες.

Οι ουρανοί άνοιξαν σε τέτοιο βαθμό που οι πύλες του φράγματος Κολάρ άνοιξαν για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια.

Ο υπερβολικά επιτυχημένος γάμος έπρεπε, λοιπόν, να τερματιστεί και έτσι τα μέλη της τοπικής κοινότητας χώρισαν συμβολικά τα νεόνυμφα βατράχια την Τετάρτη το βράδυ.

Σύμφωνα, πάντως, με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ινδίας οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν για τις επόμενες τρεις με τέσσερις ημέρες. Ισως τα χαρτιά του διαζυγίου θα πρέπει να επισπευσθούν...

Ο πιο μοναχικός βάτραχος του κόσμου ψάχνει την...αγάπη

Ο πιο μοναχικός βάτραχος του κόσμου ψάχνει την...αγάπη (video)

Καθώς πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο πιο «μοναχικός βάτραχος» του κόσμου αναζητά την αγάπη με σκοπό να σώσει το είδος του. Ο Ρομέος, όπως τον έχουν ονομάσει, είναι ένας βολιβιανός βάτραχος. Πιστεύεται ότι ο τελευταίος του είδους του και οι υπεύθυνοι στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Cochabamba αναζητούν χωρίς επιτυχία έναν φίλο ή μια φίλη εδώ και χρόνια.

Η Παγκόσμια Διατήρηση Άγριας Ζωής έχει συνδεθεί με τον ιστότοπο ραντεβού Match για να συγκεντρώσει χρήματα για την τελευταία ευκαιρία του Ρομέου σε ένα ειδύλλιο.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share