Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Όλοι νόμιζαν πως αυτός ο αγρότης ήταν τρελός! Όταν είδαν το αποτέλεσμα, του έβγαλαν το καπέλο! (Video)

Εσείς τι γνώμη έχετε;

15 Σεπτεμβρίου 2019 20:23
Όλοι νόμιζαν πως αυτός ο αγρότης ήταν τρελός! Όταν είδαν το αποτέλεσμα, του έβγαλαν το καπέλο! (Video)

Το να βγάζει τα ζιζάνια δεν είναι διασκεδαστικό για κανέναν αγρότη αλλά είναι μία δουλειά που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει. Σκύλος "αγρότης" οδηγεί τρακτέρ και οργώνει!

Με την βοήθεια της τεχνολογίας, κατασκευάστηκαν τρακτέρ με φλόγιστρα. Έτσι, αυτή η δουλειά μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολη και διασκεδαστική.

Αυτή η διαδικασία ονομάζεται Flame Weeding και είναι μία νέα μέθοδο που όλο και περισσότερο αγρότες χρησιμοποιούν πλέον.

Αγρότης

Είναι μία μη-χημική διαδικασία όπου φλόγιστρα περνάνε πάνω από τα ζιζάνια και τα σκοτώνουν. Συνήθως, το καύσιμο για την καύση είναι το προπάνιο.

Ο στόχος δεν είναι να καεί το ζιζάνιο αλλά οι ιστοί του φυτού, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί και αυτό. Αυτή είναι η τέλεια μέθοδος για ζιζάνια που βγαίνουν κάθε χρόνο.

Οι φλόγες θα είναι αρκετές για να κάψουν τους ιστούς του φυτού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φωτοσυνθέσει και να πεθαίνει μέσα σε μερικές μόλις μέρες.

Να θυμάστε πως αυτή η μέθοδος δεν είναι κατάλληλη για κάθε περίπτωση. Δουλεύει καλύτερα σε ζιζάνια που βγαίνουν κάθε χρόνο και έχουν 3-5 εκατοστά ύψος.

Λόγω του σχεδιασμού και της λειτουργίας αυτής της διαδικασίας, δεν επηρεάζεται το χώμα και η ζέστη δεν θα διεισδύσει και δεν θα το επηρεάσει με κανένα τρόπο.

Δείτε στο βίντεο πώς λειτουργεί:

Απίστευτο! Πιάνει την οχιά με τα χέρια του!

Ένας αγρότης στο Ναύπλιο βρήκε και έπιασε στα χέρια του μια οχιά από το κεφάλι!

Το δηλητηριώδες φίδι προσπαθώντας να βρει τροφή εγκλωβίστηκε στο κτήμα του αγρότη από τα σκυλιά που υπήρχαν στο χώρο. Ο αγρότης κατάφερε να πιάσει την οχιά και την άφησε και πάλι ελεύθερη στο φυσικό της περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται πως η οχιά στην άνω γνάθο είναι εξοπλισμένη με δύο μυτερά δόντια, μεγαλύτερα από τα κοινά που έχει, τα οποία συνδέονται με αδένες που εκκρίνουν δηλητήριο.

Όταν η οχιά δαγκώσει τη λεία, τότε πιέζονται οι αδένες και εκκρίνεται δηλητήριο, το οποίο μέσω των δοντιών περνά στην πληγή του θύματος. Ανάλογα με τις περιστάσεις, η οχιά έχει την ικανότητα να καθορίζει την ποσότητα δηλητηρίου που θα χύσει στο θύμα της.

Γενικότερα, η ποσότητα του δηλητηρίου είναι ανάλογη του μεγέθους του φιδιού. Επίσης, κάποια είδη τσιμπούν περισσότερο από άλλα.

Κάθε χρόνο το δέρμα της αλλάζει, ενώ ανήκει στα είδη που πέφτουν σε χειμερία νάρκη, Αν δεχθεί κάποιος δηλητηριώδες δήγμα από οχιά, απαιτείται έγκαιρη ιατρική φροντίδα.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share