Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Σόκαρε όλο το διαδίκτυο με το παράξενο δώρο που έδωσε στο αγόρι της. Μόλις δείτε τι ήταν, θα τα χάσετε! (photos)

Τέλειο!

14 Σεπτεμβρίου 2019 17:09
Σόκαρε όλο το διαδίκτυο με το παράξενο δώρο που έδωσε στο αγόρι της. Μόλις δείτε τι ήταν, θα τα χάσετε! (photos)

Αυτοί είναι η 16χρονη Ρίγκαν Λι και ο 18χρονος Γκάρετ Γκίσομ, ένα ζευγάρι από την Γεωργία.

Η Λι είπε ότι στις αρχές της σχέσης τους περνούσε δύσκολες στιγμές. Έτσι, ο Γκίσομ της έδωσε την Βίβλο του και υπογράμμισε ένα από τα αγαπημένα του εδάφια. Αυτή ήταν μια στιγμή έμπνευσης για την ΛΙ, η οποία ξεκίνησε ένα σημαντικό έργο αγάπης: διακόσμησε μια ολόκληρη Βίβλο για τον Γκίσομ. Νεαρή χάρηκε που το αγόρι της της έκανε δώρο μία τσάντα…6 εβδομάδες μετά νιώθει αφόρητους πόνους…Αυτό που ανακάλυψαν οι γιατροί ήταν φρικτό!

“Σκέφτηκα ότι η Βίβλος θα ήταν ένα γλυκό, πραγματικά αγνό δώρο”, είπε. “Και γνωρίζοντας το αγόρι μου, ήξερα ότι θα την λάτρευε ακόμα περισσότερο αν την διακοσμούσα.”

Κι έτσι το έκανε.

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
Όταν κοινοποίησε φωτογραφίες με το αποτέλεσμα στο Twitter, ο κόσμος έπαθε πλάκα.

“Φίλε… αυτό είναι αγάπη”, έγραψε κάποιος. Κάποιοι ξεχώρισαν τα αγαπημένα τους σχέδια.

Αλλά οι περισσότεροι είπαν απλά ότι είναι υπέροχο.

Η Λι είπε ότι δέχτηκε πολλή αρνητικότητα από κόσμο γιατί ζωγράφισε πάνω στην Βίβλο. Αλλά γενικότερα, είχε πολλή υποστήριξη για το εγχείρημα της.

Και το σημαντικότερο: ο φίλος της το λάτρεψε.

Aδιανόητο: 23χρονη έκανε δώρο στον σύντροφο της τον αφαλό της!

Aδιανόητο: 23χρονη έκανε δώρο στον σύντροφο της τον αφαλό της!

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου επιλέγουν να κάνουν ένα πιο περίεργο δώρο στον σύντροφο τους. Κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε ποτέ κανένας να ξεχάσει!

Και πως θα μπορούσε άλλωστε να ξεχάσει κάποιος ένα τόσο μοναδικό δώρο όπως είναι ένα αφτί, ή ακόμη καλύτερα, ο αφαλός της καλής του.

Ο λόγος για την 23χρονη Παουλίνα Κασίγιας Λαντέρος, η οποία είναι από την Γουαδαλαχάρα του Μεξικού. Η συγκεκριμένη κοπέλα βρήκε έναν πολύ απρόσμενο τρόπο για να ξεκόψει από την οικογένεια της με την οποία δεν ήταν και πολύ κοντά λόγω των αλλαγών που έκανε στο σώμα της, αλλά και λόγω των πολλών τατουάζ που είχε.

Ενώ ταυτόχρονα αυτή της η απόφαση την οδήγησε στο να κάνει ένα μοναδικό δώρο στον τότε σύντροφο της, Ντάνιελ.

Aδιανόητο: 23χρονη έκανε δώρο στον σύντροφο της τον αφαλό της!

Το 2015 λοιπόν, έκανε μια επέμβαση αφαίρεσης αφαλού, σκεπτόμενη όπως ανέφερε σε συνέντευξη της ότι αυτός ήταν ο ιδανικός τρόπος για να διακόψει μια και καλή τις σχέσεις της με την οικογένεια της.

Μετά την επέμβαση, έβαλε τον αφαλό της σε μια μικρή τσάντα μαζί με ένα σημείωμα για τον Ντάνιελ, όπου έγραφε το πόσο πολύ τον αγαπάει.

Τρία χρόνια μετά δηλώνει μετανιωμένη για αυτή της την κίνηση, μιας και ο γιατρός που την είχε αναλάβει της είχε δώσει πολύ κακές συμβουλές, με αποτέλεσμα να μολυνθεί και να μείνει αρκετές μέρες στο κρεβάτι χωρίς να μπορεί καν να τεντωθεί ή να γελάσει.

Aδιανόητο: 23χρονη έκανε δώρο στον σύντροφο της τον αφαλό της!

Επιπλέον, δήλωσε ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει θεραπευτεί πλήρως και ότι ποτέ δεν θα ανακάμψει 100%.

Για το μόνο που δεν μετάνιωσε είναι που τον δώρισε στον πρώην της, μιας και τον έχει φυλαγμένο γνωρίζοντας την ιστορία πίσω από αυτή της την κίνηση καθώς είναι μέχρι και σήμερα πολύ καλοί φίλοι. Τι να πει κανείς για τον αφαλό της αλληνής;! 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share