Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Απίστευτο: 17χρονη κάνει επανεκίννηση την μνήμη της κάθε 2 ώρες! (Video)

Σοκαριστικό!

12 Σεπτεμβρίου 2019 19:33
Απίστευτο: 17χρονη κάνει επανεκίννηση την μνήμη της κάθε 2 ώρες! (Video)

Η Ρίλεϊ Χόρνετ βιώνει έναν απίστευτο Γολγοθά καθώς μετά από ατύχημα, η μνήμη της κάνει επανεκκίνηση ανά 2 ώρες, με τις αναμνήσεις της να είναι κολλημένες στις 11 Ιουνίου! Αυτή η γυναίκα δεν έχει μνήμη!

Βλέπετε, τότε ήταν που υπέστη ένα ατύχημα κατά την διάρκεια ενός μαθήματος χορού που έκανε, όπου κατά λάθος δέχθηκε μία κλοτσιά στο κεφάλι που της προκάλεσε μεγάλη ζημιά. Και δεν είναι μόνο αυτό...

Ο μεγάλος της Γολγοθάς προέρχεται από το γεγονός οτι η μνήμη της κάθε δύο ώρες κάνει επανεκκίνηση, διαγράφοντας όλες τις προηγούμενες αναμνήσεις μέχρι και την συγκεκριμένη ημέρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για 17χρονη κάνει επανεκίννηση την μνήμη της κάθε 2 ώρες!

«Έχω ένα ημερολόγιο στην πόρτα μου, το κοιτάζω, βλέπω οτι είναι Σεπτέμβριος και ξαφνιάζομαι. Ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει, αλλά είναι σαν να ζω σε ταινία.

Δεν αποκτώ αναμνήσεις και αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό. Δεν θυμάμαι αυτή την συνέντευξη και η μαμά μου θα μου πει οτι ήμουν στις ειδήσεις», είπε χαρακτηριστικά η 17χρονη στην τηλεόραση.

Οι γονείς της, την έχουν πάει σε δεκάδες γιατρούς, όμως κανείς, παρά τις εξετάσεις που την έχουν υποβάλει, δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει το πρόβλημα. «Μας λένε πως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα.

Αποτέλεσμα εικόνας για 17χρονη κάνει επανεκίννηση την μνήμη της κάθε 2 ώρες!

Βέβαια δεν μπορείς να δεις τα πάντα μέσω εξετάσεων. Η μαγνητική ή η αξονική τομογραφία δεν βλέπουν για παράδειγμα αν υπάρχει διάσειση. Βλέπουν όμως οτι δεν έχουμε ούτε αιμορραγία στον εγκέφαλο, ούτε κάποιον όγκο», είπε η μητέρα της, Σάρα Χορν που απευθύνει έκκληση σε όποιον θεωρεί οτι μπορεί να βοηθήσει την κόρη της να βρει λύση στο πρόβλημα που την ταλαιπωρεί.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Ρίλεϊ γράφει τα πάντα σε ένα σημειωματάριο που έχει μαζί της, ενώ τραβάει συνεχώς φωτογραφίες, προκειμένου να έχει βασικές πληροφορίες.

Όταν πέθανε η γυναίκα του, αφήνοντάς τον με 5 παιδιά, ήταν απαρηγόρητος! Τότε θυμήθηκε τι του είπε εκείνη την τραγική νύχτα!

Αληθινή ιστορία

Αυτή η αληθινή ιστορία με αυτόν τον άντρα που πέθανε η γυναίκα του, αφήνοντάς τον με 5 παιδιά θα σας συγκινήσει!

Τον Ιανουάριο, οι Casi και Joey Rott έφεραν στον κόσμο τα υγιή τρίδυμα τους....

Οι δύο μεγάλες αδερφές τους – Chloe, 6 και Tenley, 2 – ανυπομονούσαν να τα γνωρίσουν. Η Casi επανήλθε γρήγορα αφού γέννησε τα δύο αγόρια και το ένα κορίτσι. Δύο μέρες αργότερα όμως, ξύπνησε μέσα στα χαράματα με πολύ έντονους πόνους στο στήθoς.

Όταν πέθανε η γυναίκα του, αφήνοντάς τον με 5 παιδιά

Ο Joey την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου η αξονική έδειξε πως είχε δημιουργηθεί θρόμβος στα πνευμόνια της. Μετά από θεραπεία και άλλες εξετάσεις, φάνηκε πως δεν υπήρχε άλλος θρόμβος, αν και η καρδιά της ήταν πολύ κουρασμένη. Επειδή δεν είχε κάποιο άλλο σύμπτωμα, μετά από λίγες μέρες της έδωσαν εξιτήριο.

Το ζευγάρι ήταν έτοιμο να αφήσει την περιπέτεια αυτή πίσω τους και να επικεντρωθούν στην οικογένειά τους.

Στις 5 Φεβρουαρίου, τελικά κατάφερε να κρατήσει και τα 3 της παιδιά στην εντατική για πρώτη φορά.


Αφού γύρισαν σπίτι, πέρασαν το πρωινό ετοιμάζοντας το δωμάτιο των παιδιών. Ο Joey πήρε τις Chloe και Tenley από το σχολείο και μετά η Casi πέρασε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Αργότερα την ίδια μέρα, η Casi έχασε τη ζωή της χωρίς κανείς να το περιμένει. Ήταν μόλις 10 μέρες μετά τη γέννηση των τρίδυμων όταν η ζωή τους άλλαξε για πάντα.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο και το σοκ που ένιωσε ο Joey. Λέει πως τις τελευταίες της στιγμές που πέρασε με την Chloe και την Tenley ήταν πιο χαρούμενη από ποτέ.

Έτσι, ο Joey έμεινε μόνος του να μεγαλώνει 5 υπέροχα παιδιά, αν και ευτυχώς έχει όση βοήθεια και υποστήριξη χρειάζεται από τους αγαπημένους του. Μία σελίδα Gofundme δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον Joey να προσφέρει τα απαραίτητα στα παιδιά του.


Η Casi τελικά ποτέ δεν κατάφερε να καλωσορίσει τα τρίδυμα στο σπίτι της στο Κάνσας.

Τώρα, ο Joey προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Παρόλο που παραδέχεται πως είναι πολύ δύσκολο να βρει τις ισορροπίες, είναι πολύ δυνατός και προσπαθεί να βρει λύσεις.

Έχουν υπάρξει πολλές στιγμές που ένιωθε πως δεν άντεχε όλο τον πόνο και την θλίψη. Αλλά έχει παραμείνει δυνατός για χάρη των παιδιών του.

‘Πρέπει να είσαι εκεί για τα παιδιά σου. Δεν μπορείς απλά να τα παρατήσεις, γιατί έχεις 5 ανθρώπους που στηρίζονται πάνω σου.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share