Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μη σου τύχει! Δείτε τι μήνυμα έστειλε κατά λάθος στο πατέρα της! (photos)

Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο…!

12 Σεπτεμβρίου 2019 18:43
Μη σου τύχει!  Δείτε τι μήνυμα έστειλε κατά λάθος στο πατέρα της! (photos)

Μια λάθος επιλογή, ένας λάθος παραλήπτης, ένα μήνυμα που κατά λάθος πάει σε άλλον άνθρωπο από αυτόν που προοριζόταν, πάντα δημιουργεί προβλήματα. Η αεροπορική που φρίκαρε τους επιβάτες - Το σκοτεινό μήνυμα που έγραφαν χαρτοπετσέτες (photo)

Άλλοτε μικρότερα, ίσως δημιουργεί και γέλια, άλλοτε τεράστια όπως στη Νίγια η οποία πήγε να στείλει μια γυμνή φωτογραφία στον φίλο της και κατά λάθος την έστειλε στον πατέρα της.

Η… ατυχία της συγκεκριμένης κοπέλας έγινε γνωστή από την ίδια, αφού ζήτησε βοήθεια μέσω Twitter αρχικά και εν συνεχεία μετέδωσε σε… ζωντανή σύνδεση τα όσα συνέβαιναν και για του λόγου του αληθές πόσταρε και φωτογραφίες από τις αντιδράσεις του πατέρα της μετά την… παραλαβή της γυμνής φωτογραφίς της.

Τα μηνύματα με τον πατέρα της:

«Το εννούσες ότι την έστελνες σε εμενα;Απάντησε ΤΩΡΑ. Εείσαι σοβαρή; Αυτά κάνεις στο σχολείο;» φαίνεται να της γράφει δίχως να λαμβάνει απάντηση, ενώ αμέσως μετά της έγραψε:«Νίγια είμα ιπολύ απογοητευμένος που δεν απαντάς στις κλήσεις μου. Μίλησα και με την μητέρα σου και αισθάνεται και αυτή το ίδιο απογοητευμένη. Ερχομαι σπίτι σου για να πάρω τις απαντήσεις που θέλω, από κοντά».

Μάλιστα, η νεαρή δεν πτοήθηκε και συνέχισε να ποστάρει στο Instagram ακόμη και βίντεο από την… άφιξη του πατέρα της στο σπίτι της, αλλά και την αναμονή της πίσω από την πόρτα γράφοντας «μονο 15 δευτερόλεπτα μακριά» και άλλα παρόμοια. Η συνέχεια είναι άγνωστη, ωστόσο ήδη η νεαρή μετρά εκατοντάδες νέους followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Το γραπτό μήνυμα ενός άντρα μετά από ραντεβού στο Tinder που έγινε viral!

Μια αλήθινή ιστορία που κάνει τον γύρω του κόσμου και έρχεται από το παρελθόν είναι και αυτή με ένα μήνυμα σε μπουκάλι βρήκε τον αποστολέα του 50 χρόνια μετά!

Ο Paul Gilmore, 13 ετών τότε, έριξε ένα μπουκάλι με μήνυμα στον ωκεανό, καθώς ταξίδευε με την οικογένειά του από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Μελβούρνη.

Την Τρίτη, το σημείωμά του βρέθηκε στη Νότια Αυστραλία από τον 13χρονο Jyah Ellott ο οποίος ψάρευε με τον πατέρα του.

Στο σημείωμα που γράφτηκε στις 17 Νοεμβρίου 1969, ο Paul Gilmore έγραψε ότι ταξιδεύει στην Αυστραλία στο πλοίο Fairstar και απέχει 1.000 μίλια από το Fremantle. Κάλεσε όποιον βρει το μήνυμα να απαντήσει...

Το γραπτό μήνυμα ενός άντρα μετά από ραντεβού στο Tinder που έγινε viral!

Οι εφαρμογές γνωριμιών, όπως το Tinder, έχουν αλλάξει εντελώς τον κόσμο του «dating». Η πρώτη επαφή γίνεται από απόσταση και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Και αν η εφαρμογή αποφασίσει ‘ότι ταιριάζεις με κάποιον, τότε σου προτείνει με ποιον να βγεις ραντεβού. 5+1 τρόποι για να κατακτήσετε τον άντρα που θέλετε!

Υπάρχουν βέβαια πολλές αποτυχίες σε αυτά τα «ταιριάγματα». Και κάποιες άλλες, κατέληξε σε τρομακτικές εμπειρίες. Στις πιο απλές περιπτώσεις, είτε ο ένας είτε ο άλλος, χρησιμοποιούν υπόγειες τακτικές για να αποφύγουν να ξαναβγούν, αν το πρώτο ραντεβού δεν ήταν όπως το ήθελαν.

Παρολ’ αυτά, ένας άντρας μετά από ραντεβού μέσω Tinder, έστειλε ένα γραπτό μήνυμα στην κοπέλα που έγινε viral. Το μήνυμα ανέβηκε στο Reddit, όπου συγκέντρωσε πολλά upvotes.

Η συνομιλία τους ήταν η εξής:

«Σε ευχαριστώ για το πρωινό»

«Παρακαλώ. Αλλά θα είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι έχουμε πολλά κοινά. Μου ήταν δύσκολο να συνεχίσω τις συνομιλίες μας και δεν θα ήθελα να επιδιώξω κι άλλο ραντεβού. Καλή τύχη στην καριέρα σου στην αεροπορία. Ελπίζω να είναι ακριβώς αυτό που ευχόσουν να είναι».

«Οκ, συμφωνώ αλλά σε ευχαριστώ. Το ελπίζω. Καλή τύχη και σε εσένα».

Η συνομιλία εκτός από το Reddit, έγινε viral και σε Facebook και Twitter. Η κοπέλα αργότερα επιβεβαίωσε στο Reddit πως εκείνο ήταν το πρώτο και μοναδικό ραντεβού τους. Εσείς πιστεύετε ότι το χειρίστηκε σωστά

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share