Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Του είπαν ότι θα πεθάνει αν δεν κόψει το fast food, έχασε 120 κιλά σε 10 μήνες και...! (photos)

Σοκ!

11 Σεπτεμβρίου 2019 12:37
Του είπαν ότι θα πεθάνει αν δεν κόψει το fast food, έχασε 120 κιλά σε 10 μήνες και...! (photos)

Τον δρόμο σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας λόγω της παχυσαρκίας δείχνει ένας 27χρονος Βρετανός! Άντρας έτρωγε μόνο πατάτες για έναν ολόκληρο χρόνο και έχασε... 50 κιλά! (photos)

Ο Ντάρεν ήταν εθισμένος στο fast food, τόσο πολύ, που έφτασε να ζυγίζει 254 κιλά, με τους γιατρούς να τον προειδοποιούν… κοφτά ότι θα πεθάνει αν δεν αλλάξει συνήθειες.

Αυτός, λοιπόν, όχι απλά άλλαξε συνήθειες, αλλά μόλις πριν από λίγες μέρες, και αφού έχασε 120 κιλά σε λιγότερο από 10 μήνες μόνο με γυμναστική και διατροφή(!), ήταν ένας από τους 57.000 δρομείς, που τερμάτισαν στον ημιμαραθώνιο του Great North Run, στο Νιούκαστλ, με χρόνο 2 ώρες και 43 λεπτά!

Μιλώντας στη «Mirror» μετά τον αγώνα, ο τρισευτυχισμένος Ντάρεν είπε: «Είμαι εντάξει, μόνο τα πόδια μου με πονάνε λίγο. Η υποστήριξη που είχα ήταν απίστευτη. Δεν είχα καταλάβει πόση υποστήριξη θα υπήρχε στον αγώνα, οι άνθρωποι φώναζαν σε ολόκληρη τη διαδρομή, ήταν απίστευτο το συναίσθημα. Νιώθω φανταστικά, γνωρίζοντας τι έχω πετύχει. Ήταν δύσκολο, αλλά η αίσθηση της επιτυχίας είναι αδιανόητη. Αν μου λέγανε πριν από έναν μήνα ότι θα συμμετείχα και θα τερμάτιζα στο Great North Run, θα έβαζα τα γέλια. Σίγουρα θα συμμετάσχω και του χρόνου και ελπίζω σε καλύτερο χρόνο».

Ο Ντάρεν έγινε γνωστός σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία, όταν ο προσωπικός του γυμναστής άρχισε να μοιράζει φυλλάδια στα fast food που επισκεπτόταν ο 27χρονος -και ήταν πραγματικά πολλά. Τα φυλλάδια έγραφαν: «Σώστε τον Ντάρεν. Η παχυσαρκία τον σκοτώνει. Μην εξυπηρετείτε αυτόν τον άνθρωπο»!

Επιθετικός, αλλά αποτελεσματικός τρόπος αν μη τι άλλο, αφού ο Ντάρεν σταμάτησε να τρώει fast food. Και έτρωγε πραγματικά τα πάντα… Γλυκά, πατατάκια, μπέργκερ, πίτσες κάθε μέρα… Μέχρι που χτύπησε το καμπανάκι, όταν νοσηλεύτηκε με καρδιακά προβλήματα.

Πλέον και με τη βοήθεια του γυμναστή του, ο Ντάρεν έχει αλλάξει τη ζωή του και συνεχίζει. «Ήταν πολύ δύσκολο. Ήθελα να βγω έξω και να φάω τα πάντα, αλλά αυτός ο άνθρωπος, ο γυμναστής μου, με συγκρατεί», τόνισε ο 27χρονος.

Αυτή η γυναίκα έμεινε κυριολεκτικά μισή όταν έκανε μια μικρή αλλαγή στη διατροφή της - Ποια ήταν το μυστικό!

Αυτή η γυναίκα έμεινε κυριολεκτικά μισή όταν έκανε μια μικρή αλλαγή στη διατροφή της... με αυτό το μυστικό!

Μπορεί ο τίτλος να σας φαίνεται υπερβολικός, ωστόσο η 23χρονη Σοφία δήλωσε στη βρετανική Mirror ότι κατάφερε να χάσει 50 ολόκληρα κιλά και να ρίξει στο μισό τον ΔΜΣ της απλά και μόνο κάνοντας μια μικρή αλλαγή στην διατροφή της!

Η Σοφία που λέτε ήταν πολύ στενοχωρημένη μετά τη γέννηση της κόρης της και τον χωρισμό της από το σύντροφό της, αλλά και για τα πολλά επιπλέον κιλά που είχε εκείνη την περίοδο, μιας και είχε φτάσει περίπου τα 107 κιλά. Προσπαθούσε απεγνωσμένα να χάσει βάρος, ενώ όπως λέει τότε ζούσε σχεδόν αποκλειστικά με junk food. “Απέφευγα να κοιτάω τον εαυτό μου”, εξομολογείται.



Μια μικρή αλλαγή στην διατροφή της όμως, αποδείχτηκε σωτήρια, μιας και όπως δηλώνει ξεκίνησε να πίνει τουλάχιστον 2 φλιτζάνια πράσινο τσάι καθημερινά και αυτό την βοήθησε να αδυνατίσει, αφού όπως λέει δεν αύξησε καν τη συχνότητα με την οποία γυμναζόταν.

“Είμαι σίγουρη ότι έχασα τα πρώτα 19 κιλά αποκλειστικά χάρη στο πράσινο τσάι”, υποστηρίζει και συμπληρώνει ότι μετά ο μεταβολισμός της άρχισε να λειτουργεί άψογα και έτσι έχασε και τα υπόλοιπα κιλά. Το σύνολο; 50 κιλά μείον και φυσικά, πλέον έχει φυσιολογικό Δείκτη Μάζας Σώματος.

Σήμερα ζυγίζει περί τα 57 κιλά, έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση, συνεχίζει να απολαμβάνει το πράσινο τσάι και πηγαίνει 3 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο για να διατηρήσει το βάρος της.

Μήπως να το ρίξουμε κι εμείς στο πράσινο τσάι;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share