Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Έπαθαν σοκ οι γιατροί μόλις είδαν τι φύτρωνε στα αυτιά της! (photos)

Απίστευτο!

10 Σεπτεμβρίου 2019 11:44
Έπαθαν σοκ οι γιατροί μόλις είδαν τι φύτρωνε στα αυτιά της! (photos)

Το απόλυτο σοκ έζησαν οι γιατροί στην πόλη Dien Bien, όταν μια ασθενής πήγε στα επείγοντα περιστατικά παραπονούμενη για πόνο στα αυτιά. Πήγε στο νοσοκομείο με αιμορραγία στη μύτη και οι γιατροί έπαθαν σοκ με αυτό που ανακάλυψαν! (photos)

Η γυναίκα παραπονιόταν πως τα αυτιά της την πονούσαν και ένιωθε φαγούρα. Αρχικά οι γιατροί της έδωσαν αντιβίωση, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα επέστρεψε και οι γιατροί αποφάσισαν να ψάξουν λίγο καλύτερα τι συμβαίνει.

Δεν τους πήρε πολύ για να ανακαλύψουν την φρικτή αλήθεια για το πρόβλημα της γυναίκας, μην μπορώντας να πιστέψουν αυτά που αντίκριζαν.

Μέσα στο αυτί της υπήρχαν δεκάδες μανιτάρια! Η ακοή της γυναίκας σώθηκε γλυτώνοντας τα πολύ χειρότερα.

Σπάνια περίπτωση: Οι γιατροί δεν πίστευαν αυτό που βρήκαν στην κοιλιά 17χρονης!

Σπάνια περίπτωση: Οι γιατροί δεν πίστευαν αυτό που βρήκαν στην κοιλιά 17χρονης!

Μία 17χρονη Ινδή πήγε στο νοσοκομείο για να εξετάσει μία μάζα που μεγάλωνε στην κοιλιά της τα τελευταία πέντε χρόνια, αυτό που ανακάλυψαν οι γιατροί, όμως, δεν το περίμενε κανείς. «Κάθε φορά που είχα περίοδο υπέφερα για μέρες! Δυστυχώς μεγάλωνε ένα τέρας μέσα μου!»

Μέσα στην κοιλιά της νεαρής μεγάλωνε το δίδυμο αδελφάκι της. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σπάνια περίπτωση.

Η νεαρή υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί εντόπισαν στο σώμα της μία μάζα 35 εκατοστών εντός της οποίας υπήρχαν οστά, δόντια, μαλλιά και «άλλα μέλη».

Οι εξετάσεις έδειξαν πως η μάζα προκαλούσε προβλήματα σε όλη την κοιλιακή χώρα της νεαρής, ενώ στην αξονική τομογραφία εμφανίστηκε κάτι που έμοιαζε με πλευρά και νευρώσεις.

Οι γιατροί κατέληξαν πως η Ινδή έπασχε από ένα σύνδρομο το οποίο είναι γνωστό ως «έμβρυο εντός εμβρύου». Πρόκειται για μία περίπτωση που προκύπτει κατά τη διάρκεια της κύησης διδύμων, όταν το ένα καταλήγει στο σώμα του άλλου. Δεν είναι γνωστό το πώς γίνεται, αλλά οι έρευνες δείχνουν πως πιθανότατα το ένα έμβρυο… απορροφά το άλλο.

Είναι λιγότερες από 200 οι περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί στα ιατρικά αρχεία.

Η μάζα που έβγαλαν οι γιατροί από την 17χρονη είναι η μεγαλύτερη που έχει εντοπιστεί ποτέ σε ανάλογη περίπτωση.

«Ανησυχούσα πολύ για τη μάζα, μετά την επέμβαση νιώθω πολύ καλά και η κοιλιά μου είναι πια ίσια και οι γονείς μου είναι πολύ χαρούμενοι. Ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς», είπε η ασθενής.

Κοίταξε το νεογέννητο μωρό και κατάλαβε πως δεν ήταν δικό της! Μόλις της έδωσαν τα αποτελέσματα του τεστ DNA, πάγωσε! (Video)

Μια ιστορία αγάπης που είναι λίγο... περίεργη! Κοίταξε το νεογέννητο μωρό και κατάλαβε πως δεν ήταν δικό της! Μόλις της έδωσαν τα αποτελέσματα του τεστ DNA, πάγωσε!

Ο Rich Cushworth και η γυναίκα του, Mercy Casanalles, ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο όταν γνωρίστηκαν σε ένα χριστιανικό σχολείο στο Ντάλας. Όταν έμεινε έγκυος η Mercy, έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα της για να γεννήσει, αφού ήταν στο Τέξας με προσωρινή βίζα από το El Salvador.

Ο Rich έμεινε στις ΗΠΑ και περίμενε να επιστρέψει η γυναίκα του. Ωστόσο, μόλις η νοσοκόμα έδωσε στην Mercy τον νεογέννητο γιο της, Jacob, εκείνη κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. “Όταν τον πήρα στα χέρια μου, είπα “Αυτό δεν είναι το παιδί μου’”, είπε η Mercy στο WFAA.

Kάποιο ένστικτο, ίσως μητρικό, της είπε ότι αυτό δεν ήταν το παιδί της. Αλλά τι θα μπορούσε να πει; Έτσι, πήρε το μωρό σπίτι της.
Ήταν όμως κάτι που δεν μπορούσε να αγνοήσει. Μετά από κάνα δυο μήνες, η Mercy έκανε τεστ DNA. Ο Jacob δεν ήταν γιος τους. Το ήξερε πάντα, αλλά δεν ήταν εύκολο να το αποδεχτεί.

Είτε ήταν βιολογικό παιδί τους, είτε όχι, η Mercy και ο Rich είχαν δεθεί πολύ μαζί του. Το μόνο ερώτημα ήταν: πού ήταν ο βιολογικός γιος τους;

Αφού βρήκαν τις αρμόδιες αρχές, η Mercy και ο Rich επέστρεψαν τον Jacob στην βιολογική του οικογένεια. Ωστόσο, η κυβέρνηση του El Salvador δεν ήταν φιλόξενη με τον γιο τους, Moses. Αρνήθηκαν να του δώσουν πιστοποιητικό γέννησης ή διαβατήριο για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για έναν χρόνο.

Μετά από μια μεγάλη μάχη με το κράτος, ο Rich και η Mercy επέστρεψαν σπίτι με το μωρό τους. “Είμαστε πολύ ευγνώμονες και ευτυχισμένοι”, είπε ο Rich.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share