Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πήγε στην πυροσβεστική γιατί έχασε το κλειδί από τη ζώνη αγνότητας!

Συμβαίνουν και αυτά...

10 Σεπτεμβρίου 2019 08:08
Πήγε στην πυροσβεστική γιατί έχασε το κλειδί από τη ζώνη αγνότητας!

Ένα πολύ παράξενο περιστατικό είχαν να αντιμετωπίσουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Ιταλία την προηγούμενη εβδομάδα όταν μια γυναίκα μπήκε στον πυροσβεστικό σταθμό επειδή είχε χάσει το κλειδί για τη ζώνη αγνότητας της και χρειαζόταν βοήθεια για την αφαίρεσή της, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Il Messaggero.

Η 60χρονη γυναίκα είπε αρχικά στους πυροσβέστες στην πόλη της Πάδοβας ότι χρειαζόταν βοήθεια για να ανοίξει ένα λουκέτο, αναφέρει η Huffington Post. Όταν οι πυροσβέστες ρώτησαν τη γυναίκα που μένει για να πάνε, νομίζοντας ότι η ίδια είχε κλειδωθεί έξω από το σπίτι της, εκείνη σήκωσε το πουλόβερ της και τους έδειξε τη ζώνη αγνότητας που φορούσε. Ούτε καν το φανταζόσουν: Τι αποκαλύπτουν για κάποιον τα δυο μπροστινά του δόντια;

Αφού οι πυροσβέστες έκαναν πυρόλυση για να ανοίξουν κλειδαριά, διερεύνησαν κατά πόσο η 60χρονη γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα λόγω της προστασίας της ιδιωτικής ζωής από την ιταλική νομοθεσία, ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας και μπορεί να είχε αναγκαστεί να φοράει ζώνη αγνότητας από τον σύζυγό της.

Ωστόσο η γυναίκα τους εξέπληξε όλους, λέγοντας ότι φορούσε τη ζώνη αγνότητας επειδή εκείνη ανησυχούσε για τα περιστατικά σεξουαλικής βίας που είδε στις ειδήσεις τις τελευταίες μέρες και στα περιστατικά στα οποία το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TGCOM24 είχε αναφερθεί πρόσφατα. Έτσι η ίδια αποφάσισε να φορέσει τη ζώνη αγνότητας για να προστατευθεί από πιθανές επιθέσεις είτε στο σπίτι της είτε όταν κυκλοφορούσε έξω.

Ωστόσο δεν πρόσεξε ιδιαίτερα που έβαζε το κλειδί με αποτέλεσμα να το χάσει και να πρέπει να απευθυνθεί στην πυροσβεστική,μη βρίσκοντας άλλο τρόπο να την ανοίξει.

Ούτε η γυναίκα, όπως είναι λογικό βέβαια, αλλά ούτε η πυροσβεστική έχουν σχολιάσει περαιτέρω το συγκεκριμένο περιστατικό.

Απίστευτο: Η εφτάψυχη γάτα είναι πραγματικότητα!

Απίστευτο! Η εφτάψυχη γάτα είναι πραγματικότητα! Έπλυναν γάτα στο πλυντήριο και τη γλίτωσε! Δείτε ακόμα: Όταν οι γάτες συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι το αποτέλεσμα απλά είναι ξεκαρδιστικό! (Video)

Τον Χάρο με τα μάτια του είδε ο Κόμετ, ηλικίας μόλις πέντε μηνών, όταν η ιδιοκτήτριά του έβαλε μπρος το πλυντήριο χωρίς να τσεκάρει πρώτα το περιεχόμενο του κάδου. Όμως, όπως αποδείχτηκε το χαριτωμένο τετράποδο της οικογένειας είχε παρεισφρήσει ανάμεσα στα ρούχα και κοιμόταν του καλού καιρού.

Η δυστυχής ιδιοκτήτρια έπαθε σοκ όταν άκουσε τα απελπισμένα νιαουρίσματα μέσα από το πλυντήριο και με όλη της τη δύναμη κατάφερε να ανοίξει την πόρτα της συσκευής εν λειτουργία για να απελευθερώσει τον γάτο. Μην μπορώντας να τον εντοπίσει αμέσως ανάμεσα στα βρεγμένα ρούχα, άρχισε να φωνάζει, ξυπνώντας τον άντρα της που κοιμόταν στον πάνω όροφο του σπιτιού.

Έντρομος εκείνος, αφού πίστεψε αρχικά ότι είχαν μπει διαρρήκτες στο σπίτι, έσπευσε σε βοήθεια και ανέσυρε το ημιθανές ζώο μέσα από το σωρό. «Έβαλα το χέρι μου μέσα στα νερά και έπιασα την ουρά του ανάμεσα στα ρούχα στο βάθος του κάδου. Δεν ανέπνεε και τα μάτια του ήταν ορθάνοιχτα. Ειλικρινά πίστεψα ότι τον χάσαμε».

Όμως, όταν το σώμα του ζώου συσπάστηκε ο άνδρα αναθάρρησε και αποφάσισε να κάνει μια τελευταία προσπάθεια. Έβαλε τον γάτο στο πάτωμα και προσπάθησε να του κάνει τεχνητή αναπνοή. «Του πίεζα τον θώρακα και φύσαγα στο στόμα του και ευτυχώς συνήλθε».

Πλέον ο Comet αναρρώνει από την περιπέτειά του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share