Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Του απάντησε αρνητικά η κοπέλα του στην πρόταση γάμου και έκανε το... αδιανόητο!

Αν είναι δυνατόν...

9 Σεπτεμβρίου 2019 19:42
Του απάντησε αρνητικά η κοπέλα του στην πρόταση γάμου και έκανε το... αδιανόητο!

Έναν πολύ ακραίο τρόπο βρήκε για να εκδικηθεί την πρώην, πλέον, φίλη του ένας άντρας στην Τουρκία. Όταν του είπε «όχι» στην πρόταση γάμου που της έκανε, την κατέδωσε ως οπαδό του Γκιουλέν, το κόμμα του οποίου θεωρείται από την διοίκηση του Ταγίπ Ερντογάν «τρομοκρατική οργάνωση» και διώκεται από το νόμο! Αυτή η πρόταση γάμου προκάλεσε εκκένωση έξι διαμερισμάτων!

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Αϊδινίου, στα παράλια του Αιγαίου. Η κοπέλα τώρα είναι αντιμέτωπη ακόμα και με σύλληψη, ενώ η έρευνα εις βάρος της έχει ήδη ξεκινήσει από τις δικαστικές αρχές.

Βρήκε την απόδειξη από το δαχτυλίδι αρραβώνων και έγινε έξαλλη με τον σύντροφο της...Τελικά πήρε αυτό που της άξιζε!

Παλία μια πρόταση γάμου αφορούσε τον άντρα που αγόραζε ένα δαχτυλίδι και έπεφτε στα γόνατα για να ζητήσει σε γάμο την σύντροφό του. Οι προτάσεις πλέον γίνονται όλο και πιο περίπλοκες...

Δυστυχώς, ο κόσμος δεν είναι τέλειος και μερικές φορές το διαμάντι δεν είναι ακριβώς αυτό που «αρμόζει» να έχει μια νύφη.

Μια γυναίκα μοιράστηκε την απογοήτευσή της για το «μικρό» δαχτυλίδι αρραβώνων της στο διαδίκτυο με την ελπίδα να συγκεντρώσει συμβουλές κι υποστήριξη. Ωστόσο, η κραυγή της για βοήθεια εξόργισε ορισμένους ανθρώπους.


Η χρήστης έγραψε:

«Ο σύντροφός μου, μου έκανε πρόταση γάμου με το δαχτυλίδι που είχε επιλέξει – διαμάντι σε λευκόχρυσο μέταλλο. Ήμουν τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη γα την πρόταση που δεχόμουν, αλλά απογοητεύτηκα όταν είδα το δαχτυλίδι. Η πρώτη λέξη που μπήκε στο κεφάλι μου ήταν «μικρό».»

«Το δαχτυλίδι αρραβώνων πρέπει να είναι μοναδικό και πρέπει να σου αρέσει. Ως διαμάντι, θα ήταν επιλογή μου, αλλά είναι το χρώμα του χρυσού, το ντιζάιν και η μικρή πέτρα που θεωρώ ότι δεν μου ταιριάζει.»
«Ο μισθός του ένα ποσό 6 ψηφίων και είναι συνήθως πολύ γενναιόδωρος. Έχοντας δει την απόδειξη ξέρω ότι κατέβαλε 1.800 λίρες γι “αυτό, ποσό που είναι πολύ λιγότερο από ό, τι φανταζόμουν ότι θα είχε ξοδέψει σε ένα τόσο σημαντικό κομμάτι κοσμήματος.»

«Θα απογοητευτεί περισσότερο από μένα αν καταλάβει ότι δεν μου αρέσει, ενώ εκείνος πιστεύει ότι μου ταιριάζει.
Κάποιος στη δουλειά του, του είπε ότι «εάν σου παραπονεθεί σχετικά με το δαχτυλίδι, τότε δεν είναι το σωστό κορίτσι για σένα».»

«Στην ιδανική περίπτωση, θα ήθελα να επιλέξουμε ένα δαχτυλίδι μαζί που να άρεσε και στους δύο μας. Καθώς είναι κάτι που θα φοράω κάθε μέρα θα ήθελα να το αγαπώ πραγματικά και απλά δεν το κάνω. Βρέθηκε κάποια άλλη σε αυτή την κατάσταση; Τι έκανε;»

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πολλοί άνθρωποι που είδαν αυτή την ανάρτηση ήταν εξοργισμένοι από το πόσο αχάριστη ήταν η νύφη. Το δαχτυλίδι, κοστίζει 1800 λίρες, κάτι που σίγουρα θα περίμεναν πολλές γυναίκες.

«Αν είχατε πει ότι δεν σας άρεσε το στυλ, θα ήμουν αρκετά διαφορετικός απέναντι σας. Αλλά αφού δεν είναι απλά μεγάλο και φανταχτερό… ακούγεται σαν να ενδιαφέρεστε περισσότερο για να δείξετε το δαχτυλίδι παρά για αυτόν.»

Ένας άλλος χρήστης γράφει:

«Θα έπρεπε να ήσουν ευχαριστημένη. Μιλάμε για αχαριστία…»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share