Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό το..φύκι είναι τόσο επικύνδινο που μπορεί να σε σκοτώσει μέσα σε δευτερόλεπτα!

Που βρίσκεται;

9 Σεπτεμβρίου 2019 16:56
Αυτό το..φύκι είναι τόσο επικύνδινο που μπορεί να σε σκοτώσει μέσα σε δευτερόλεπτα!

Έκλεισαν για το κοινό έξι παραλίες της Βρετάνης στη Γαλλία, καθώς ένα επικίνδυνο φύκι ξεβράζεται στις ακτές και μπορεί να καταστεί θανατηφόρο.

Οι περιβαλλοντολόγοι υποστηρίζουν ότι οι ασυνήθιστα μεγάλες ποσότητες πράσινων φυκιών, συνδέονται με τα νιτρικά άλατα στα λιπάσματα και τα απόβλητα από τα γουρούνια, τα πουλερικά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα της περιοχής που εισέρχονται στη θάλασσα. Πανέμορφο:Μωβ λιβάδια λεβάντας στη Γαλλία!

Επιπλέον, όταν τα φύκια αποσυντίθενται, θύλακες δηλητηριωδών αερίων παγιδεύονται από τον φλοιό της θάλασσας, κάνοντας τα φύκια δυνητικά θανατηφόρα για τον άνθρωπο, σε περίπτωση που έρθει σε επαφή μαζί τους, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Guardian.

Σύμφωνα με τον πρώην περιβαλλοντολόγο Andre Ollivro, το αέριο «θα μπορούσε να σκοτώσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα».

Η συγκεκριμένη τοξική ουσία μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια συνείδησης και καρδιακή ανακοπή και ξεβράζεται στις ακτές εδώ και δεκαετίες.

Ωστόσο, οι περιβαλλοντολόγοι υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί αυτό το καλοκαίρι, λόγω του καλού καιρού.

Να σημειωθεί ότι, τουλάχιστον δύο άνθρωποι και δεκάδες ζώα έχουν πεθάνει από την εισπνοή των τοξικών αναθυμιάσεων.

Σοκαριστική υπόθεση στη Γαλλία: Παιδόφιλος χειρουργός είχε κακοποιήσει πάνω από 250 παιδιά!

Σοκαρισμένη είναι η Γαλλία από την αποκάλυψη νέας υπόθεσης παιδεραστίας στη χώρα: Ένας χειρουργός είχε κακοποιήσει περισσότερα από 250 παιδιά - ασθενείς του! Ηπειρος: Συνελήφθη παιδόφιλος που παρενοχλούσε ανήλικες!

Ο 66χρονος σήμερα Ζοέλ λε Σκουαρνέκ κατηγορείται πως βίαζε παιδιά ασθενείς του, ηλικίας ακόμα και 4 ετών, πολλά από τα οποία βρίσκονταν υπό την επήρεια αναισθησίας.

Μεταξύ των θυμάτων του αγόρια και κορίτσια, ενώ ο χειρουργός κρατούσε ημερολόγιο με λεπτομερείς καταγραφές κάθε παιδιού που είχε κακοποιήσει.

Μάλιστα ο γιατρός είχε συλληφθεί το 2005 γιατί είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής κακοποίησης, όμως του επιτράπηκε να συνεχίσει το επάγγελμά του στο νοσοκομείο της Ζονζάκ, στη δυτική Γαλλία, μέχρι την σύλληψή του το 2017. Τότε δύο κοριτσάκια, ηλικίας 4 και 6 ετών, είχαν αποκαλύψει στους γονείς τους πως τα είχε βιάσει και τότε είχε ξεκινήσει η έρευνα σε βάρος του.

Σήμερα αποκαλύφθηκε πως η δράση του γιατρού ήταν πολύ πιο μεγάλη από ό,τι πίστευαν οι αρχές καθώς εντοπίστηκε το ημερολόγιό του, όπου κρατούσε λεπτομερείς καταγραφές κάθε παιδιού που κακοποιούσε!

Ο παιδόφιλος χειρουργός αρνείται ότι βίασε τα κοριτσάκια που τον κατήγγειλαν, παραδέχεται όμως ασελγείς πράξεις σε βάρος τους. Παραδέχεται επίσης πως επιτέθηκε σε «μερικά» ακόμα παιδιά, αλλά υποστηρίζει πως όσα περιγράφονται στο συγκεκριμένο ημερολόγιο είναι προϊόντα της φανταστίας του.

Η αστυνομία επιχειρεί να έρθει σε επαφή με όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στο ημερολόγιο του γιατρού - πολλά από τα οποία δεν γνωρίζουν καν πως είχαν κακοποιηθεί από τον χειρουργό.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζουν τον Ζοέλ λε Σκουαρνέκ ως τον χειρότερο παιδόφιλο στην ιστορία της Γαλλίας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share