Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τον πήρε ο ύπνος και κατά λάθος κατάπιε τα ασύρματα ακουστικά του και αυτά συνέχισαν να λειτουργούν!

Απίστευτο!

9 Σεπτεμβρίου 2019 11:53
Τον πήρε ο ύπνος και κατά λάθος κατάπιε τα ασύρματα ακουστικά του και αυτά συνέχισαν να λειτουργούν!

Mια απίστευτη περιπέτεια είχε ο Ben Hsy από την Ταϊβάν, όταν τον πήρε ο ύπνος και κατά λάθος κατάπιε τα ασύρματα ακουστικά του.

Όταν ξύπνησε δεν μπορούσε να καταλάβει που ήταν τα ασύρματα ακουστικά του αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι με κάποιον τρόπο είχαν καταλήξει στο στομάχι του.

«Τσέκαρα κάτω από την κουβέρτα μου. Τίποτα. Κοίταξα παντού. Τίποτα. Ξαφνικά κατάλαβα ότι έρχεται μουσική από το στομάχι μου!»

Σύμφωνα με την Daily Mail, αν και δεν αισθανόταν κάποια ιδιαίτερη ενόχληση, ο νεαρός έσπευσε στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι όντως τα ασύρματα ακουστικά βρίσκονταν στο στομάχι του.
Οι γιατροί συμβούλευσαν τον Ben Hsy να περιμένει να αποβληθούν τα ακουστικά από τον οργανισμό με τον φυσικό τρόπο και πως δεν χρειαζόταν επέμβαση.

Όταν αυτό συνέβη, ο έκπληκτος νεαρός παρατήρησε ότι τα ακουστικά συνέχισαν ακόμη να λειτουργούν και επιπλέον ότι είχαν αρκετή μπαταρία.

«Η μπαταρία ήταν στο 41%! Είναι απίστευτο» δήλωσε, χαρακτηρίζοντας τα ασύρματα ακουστικά του «μαγικά»!

Απίστευτο: Την ώρα του χειρουργείου του βρήκαν ολόκληρο παιχνίδι μέσα στην κοιλιά!

Τον χειρούργησαν και βρήκαν μέσα του ολόκληρο παιχνίδι!
Τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν βρεθεί μέσα σε χειρουργημένους ανθρώπους.
Όλοι μπορεί να κάνουμε λάθος στη ζωή μας και να καταπιούμε κάποιο αντικείμενο που δεν πρέπει. Ωστόσο άμα δει κανείς τι έχουν πάρει μάτι οι γιατροί στον κόσμο θα σοκαριστείς.

Διότι δεν μιλάμε απλά για κάνα κουταλάκι, αλλά για αντικείμενα που θεωρείς πως δεν μπορούν να κατέβουν από τον οισοφάγο
Δες στο παρακάτω τις φωτογραφίες με τα πλέον απίστευτα αντικείμενα που έχουν βρεθεί μέσα σε ανθρώπους μετά την επέμβαση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share