Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Είπε ψέματα στους αστυνομικούς ότι είναι η 21χρονη κόρη της! Η αντίδρασή τους; Επική!

Αλήθεια τώρα;

4 Σεπτεμβρίου 2019 14:57
Είπε ψέματα στους αστυνομικούς ότι είναι η 21χρονη κόρη της! Η αντίδρασή τους; Επική!

Η ιδέα της να πει ψέματα στους αστυνομικούς που τη σταμάτησαν για έλεγχο ότι είναι η 21χρονη κόρη της σίγουρα δεν της βγήκε σε καλό.

Η 38χρονη γυναίκα από τη Γιούτα των ΗΠΑ κατέληξε στο κρατητήριο το περασμένο Σάββατο, καθώς σε βάρος της ασκήθηκαν κατηγορίες για παροχή ψευδών προσωπικών πληροφοριών στις Αρχές, καθώς πιάστηκε να λέει ψέματα για την ταυτότητά της προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη για εκκρεμή εντάλματα.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Νεκρός ο έμπορος ναρκωτικών που ντύθηκε γυναίκα για να δραπετεύσει! (Video)

Η Χέδερ Γκαρσία οδηγούσε μια ασημένια BMW όταν αστυνομικοί στη σταμάτησαν, καθώς πρόσεξαν ότι το όχημά της δεν είχε πινακίδες, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αυτοκίνητό της, η αστυνομία βρήκε σύνεργα χρήσης ναρκωτικών και μια λευκή σκόνη.

Η Γκαρσία δήλωσε στους αστυνομικούς πως τη λένε Μερσέντες και ότι έχει γεννηθεί το 1998. Γρήγορα όμως αποκαλύφθηκε ότι είχε δώσει το όνομα της κόρης της.

Στην 38χρονη ασκήθηκαν κατηγορίες για ναρκωτικά, αλλά και γιατί οδηγούσε χωρίς να έχει ασφάλεια και άδεια κυκλοφορίας.

Πίνει 18 μπουκάλια coca cola την ημέρα και...

Τον εθισμό του στο δροσιστικό αναψυκτικό της κόκα-κόλα διαίτης παραδέχτηκε ο Darren Jones από το Στόκπορτ της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος καταναλώνει ημερησίως 18 μπουκάλια από το συγκεκριμένο ποτό. Ήξερες τι σημαίνει το όνομα Coca Cola;

Ο 38χρονος μάλιστα ομολόγησε, ότι δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι χωρίς να πάρει μαζί του ένα μπουκάλι γεμάτο με το αγαπημένο του αναψυκτικό, αφού η στέρηση του από αυτό μπορεί να τον κάνει κακοδιάθετο και ευερέθιστο.

Προς έκπληξη των γιατρών που εκφράζουν ανησυχίες για την υγεία του Darren, παρά την κατανάλωση 65.700 μπουκαλιών κόκα-κόλας τα τελευταία 10 χρόνια, ο ίδιος δεν έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής κανένα ιατρικό πρόβλημα.


Ακόμα, ο 38χρονος πατέρας δύο μικρών αγοριών δεν τους επιτρέπει να πιουν ούτε γουλιά από το εν λόγω αναψυκτικό, μάλλον για να μην αποκτήσουν κι αυτά το ίδιο πρόβλημα με εκείνον.

Θα πάθετε πλάκα: Δείτε τι συμβολίζει ο αριθμός επτά στο αναψυκτικό 7UP!

Πολλές γνωστές μάρκες οι οποίες κυκλοφορούν, εκτός από μερικές εξαιρέσεις, περιλαμβάνουν και κάποιον αριθμό στην ονομασία τους…
Το brand name είναι σίγουρα θέμα μάρκετινγκ, ώστε να τραβήξει περισσότερο ένα προϊόν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιλέγονται τυχαία αυτά τα νούμερα.

Πάντα υπάρχει είτε ένα κρυφό μήνυμα είτε μια πιο ιδιαίτερη σημασία για τον κάθε κατασκευαστή, η οποία κρύβεται πίσω από αυτά τα νούμερα. Μάθετε όμως και πως επινοήθηκε το όνομα Fanta! To γνωρίζατε;

Το 7UP λοιπόν, πήρε το όνομά του από τα επτά βασικά συστατικά που περιέχει το αναψυκτικό. Το αναψυκτικό αυτό δημιουργήθηκε αρχικά το 1929, αφού πρώτα ο CL Grigg κέρδισε ένα διαγωνισμό στις ΗΠΑ όπου έψαχναν το πιο νόστιμο ποτό με λεμόνι-λάιμ!

Η αρχική ιδέα για την ονομασία του ήταν Bib-label Lithiated Lemon Lime Soda και σίγουρα δεν ήταν και τόσο εύκολο να το προφέρει ο κόσμος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share