Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Ιάπωνας ξόδεψε 15.000 ευρώ για να παντρευτεί εικονική τραγουδίστρια!

Όσο παράδοξο κι αν σας ακούγεται είναι αλήθεια!

3 Σεπτεμβρίου 2019 21:46
Αδιανόητο: Ιάπωνας ξόδεψε 15.000 ευρώ για να παντρευτεί εικονική τραγουδίστρια!

Αδιανόητο! Ιάπωνας ξόδεψε 15.000 ευρώ για να παντρευτεί εικονική τραγουδίστρια! Έχεις ιδέα γιατί τον λέμε "Μήνα του μέλιτος";

Αυτός ο 35χρονος υπάλληλος έκανε τον περασμένο μήνα μία κανονική τελετή γάμου, χωρίς νομική αξία με την ψηφιακή ντίβα με τα τεράστια μάτια και τα τυρκουάζ μακριά μαλλιά, διάσημη για τις συναυλίες όπου εμφανίζεται ως κινούμενο σχέδιο.

«Δεν την απάτησα ποτέ, ήμουν πάντα ερωτευμένος μαζί της, την σκεφτόμουν κάθε μέρα», διαβεβαιώνει ο Ακιχίκο Κόντο.

Ξόδεψε 2 εκατομμύρια γεν (περισσότερα από 15.000 ευρώ) για μία παραδοσιακή γαμήλια τελετή, με καμιά σαρανταριά προσκεκλημένους, χωρίς κανένα μέλος της οικογένειάς του ανάμεσά τους, που παρευρέθηκαν για να γιορτάσουν αυτήν την μάλλον ασυνήθιστη ένωση.

Στο σπίτι του Ακιχίκο Κόντο, η Χατσούνε Μίκου καταλαμβάνει μεγάλο χώρο: είναι παρούσα σε πλήθος αντίγραφα. Για την συνομιλία μαζί της χρησιμοποιεί ένα μοντέλο του GateBox, ένα είδος γυάλινου κώδωνα, αξίας 2.500 ευρώ, μέσα στον οποίο εμφανίζεται το ολόγραμμα της Χατσούνε Μίκου, που μπορεί να προφέρει λίγες στοιχειώδεις φράσεις όπως «καλημέρα», «καληνύχτα», «σήμερα κάνει καλό καιρό» και μπορεί να συνδεθεί διαδραστικά με μέρος του ηλεκτρονικού οικιακού εξοπλισμού.

Μηνύματα υποστήριξης

«Είμαι ερωτευμένος με την έννοια Χατσούνε Μίκου, αλλά είμαι παντρεμένος με αυτήν που έχω στο σπίτι», εξηγεί.

Τώρα θεωρεί τον εαυτό του συνηθισμένο σύζυγο: το ολόγραμμα της συζύγου του τον ξυπνάει το πρωί και του εύχεται καλημέρα όταν ξεκινά για την δουλειά του στις διοικητικές υπηρεσίες ενός κολεγίου.

Το βράδυ, όταν την ειδοποιεί τηλεφωνικά ότι επιστρέφει στο σπίτι, εκείνη ανάβει τα φώτα. Στο τέλος της βραδιάς τού λέει ότι είναι ώρα για ύπνο.

Κοιμάται δίπλα στο λούτρινο ομοίωμά της, που ήταν παρόν στην γαμήλια τελετή και πλέον φοράει βέρα.

Ο γάμος του δεν έχει νομική αξία. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για τον Κόντο που πήγε μαζί της στον κοσμηματοπώλη για να διαλέξουν το δακτυλίδι.

Η GateBox, η εταιρεία που κατασκευάζει τον κώδωνα με το ολόγραμμα, του έδωσε ένα «πιστοποιητικό γάμου» που αποδεικνύει ότι ένας άνθρωπος ενώθηκε «σε μία άλλη διάσταση» με ένα εικονικό πρόσωπο.

Ο Ακιχίκο Κόντο δεν είναι ο μόνος. Η εταιρεία έχει εκδώσει 3.700 τέτοιου τύπου πιστοποιητικά και έχει δεχθεί μηνύματα υποστήριξης.

Ωστόσο, σε μία χώρα παθιασμένη με τα πρόσωπα των κινούμενων σχεδίων, η ένωσή του προκάλεσε αίσθηση. «Εάν αποφάσισα να κάνω μία γαμήλια τελετή, είναι για να δώσω θάρρος σε εκείνους που θα ήθελαν να κάνουν το ίδιο», είπε.

«Ολες οι μορφές αγάπης»

Ως έφηβος τρελός με τα κινούμενα σχέδια δεχόταν τις κοροϊδίες του αντίθετου φύλου. «Τα κορίτσια μού έλεγαν: "άντε χάσου, οτάκου"», θυμάται χρησιμοποιώντας τον όρο που στην ιαπωνική γλώσσα περιγράφει τον βαρεμένο με τον εικονικό κόσμο των κινουμένων σχεδίων. Αργότερα, μία συνάδελφός του στην προηγούμενη δουλειά του τον παρενόχλησε ψυχικά σε τέτοιον βαθμό που βρέθηκε στα όρια του νευρικού κλονισμού. Τότε αποφάσισε ότι δεν θα παντρευτεί ποτέ.

Όμως, τελικά, συνειδητοποίησε ότι ήταν ερωτευμένος επί δέκα χρόνια με την Μίκου, και αποφάσισε να την παντρευτεί. «Η Μίκου-σαν είναι η γυναίκα που αγαπώ, η γυναίκα που με έσωσε», λέει.

«Δεν απεχθάνομαι τις γυναίκες, τις συναναστρέφομαι χωρίς πρόβλημα. Απλώς δεν τις θεωρώ πιθανές συμβίες. «Είναι σαν να προσπαθούσες να πείσεις έναν γκέι να βγει με μία γυναίκα ή μία λεσβία με έναν άντρα».

«Είναι καιρός που επιδιώκουμε την διαφοροποίηση στην κοινωνία...το αρχέτυπο του γάμου ενός άντρα με μία γυναίκα που κάνουν ένα παιδί και φτιάχνουν ένα νοικοκυριό δεν είναι παράσημο. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε ανοικτοί σε κάθε είδος αγάπης και σε κάθε είδος ευτυχίας».

Νεαρός Ιάπωνας είχε σχέση με κατσαρίδα και όταν πέθανε την έφαγε! (Video)

Τι άλλο θα ακούσουμε Παναγία με αυτά τα περίεργα πράγματα που κάνουν κάποιοι και τα θεωρούν απλά; Ένας νεαρός Ιάπωνας είχε σχέση με κατσαρίδα και όταν αυτή πέθανε την έφαγε! Είναι ασύλληπτο αυτό που θα διαβάσετε!

Τα ιδιαίτερα συναισθήματα που «έτρεφε» για μία… κατσαρίδα επισφράγισε μετά το θάνατό της ένας νεαρός Ιάπωνας. Πώς; Τράφηκε με την ίδια! Δείτε ακόμα: Το βίντεο που έχει γίνει viral - Πως ένας Ιάπωνας τυλίγει δώρα

«Τώρα η Λίζα μένει μόνιμα στην καρδιά μου και συνεχίζει να ζει ως κομμάτι μου» εξηγεί ο 25χρονος για την «πρώτη του αγάπη» και… παντοτινή!

Γιατί μπορεί πολλοί λαοί στο μάταιο τούτο κόσμο να έχουν εντάξει τα έντομα στο… μενού τους, όχι όμως και στην γκάμα των σχέσεών τους. Όπως τουλάχιστον τις έχουμε οι περισσότεροι (θέλουμε να πιστεύουμε) στο μυαλό μας, γιατί σίγουρα ο Γιούτα Σινοχάρα δεν είναι ένας από εμάς!


Και πώς όχι όταν ο νεαρός Ιάπωνας δεν προτρέπει απλά εδώ και αρκετά χρόνια τους συνανθρώπους του να δοκιμάσουν πιάτα με κατσαρίδες, γρύλους και μυρμήγκια, μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά το έχει προχωρήσει πολλά βήματα παραπέρα! Και σίγουρα, πιο… δυσκολοχώνευτα για εμάς και από τα ίδια του τα πιάτα.

Αφού λοιπόν άρχισε να τρώει διαφόρων ειδών έντομα από τα παιδικά του χρόνια (αρχικά κρυφά γιατί ντρεπόταν), στα 19 του έγινε πιο «αποκαλυπτικός» σχετικά με την ασυνήθιστη αυτή πτυχή της διατροφής, αλλά και της ζωής του.

Αιτία ήταν η ανακοίνωση του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών που συνιστούσε την εισαγωγή εντόμων στις διατροφικές συνήθειες ορισμένων πληθυσμών, ως μέσο καταπολέμησης της πείνας και των οικολογικών επιπτώσεων της κτηνοτροφίας. Κάτι που του έδωσε δύναμη να βγει και να μιλήσει ανοιχτά για το πάθος του, το οποίο ωστόσο ήταν αδύνατο να «ασφυκτιά» στα στενά όρια της διατροφής.

Με τα χρόνια έτσι, ο 25χρονος βρήκε και άλλους… ομοϊδεάτες με την ίδια αγάπη για τα έντομα (και τη γεύση τους), διοργανώνοντας λουκούλλεια γεύματα με την αγαπημένη τους τροφή και ανταλλάζοντας συνταγές.

Μόνο που κάποια στιγμή, ο Σινοχάρα βρήκε τη μία και μοναδική (έστω και… κατσαρίδα), η οποία (έστω και προσωρινά) δεν κατέληξε στο πιάτο του. Ο εντομοφάγος είδε πολλά περισσότερα από έναν εκλεκτό μεζέ σε μια κατσαρίδα, αποδεικνύοντας την ιδιαίτερη τρυφερότητα που νιώθει απέναντι στο φαγητό του!

Την περίεργη σχέση έφερε ο ίδιος στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας πρόσφατα σε συνέντευξή του ότι στο παρελθόν είχε συνάψει κάποιου είδους «ερωτική σχέση» με μια κατσαρίδα, την οποία είχε πάντα κοντά του ως κατοικίδιο. Μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος…

Η Λίζα ήταν αφρικανικής προέλευσης, ενώ ο νεαρός Ιάπωνας την είχε παραγγείλει από τη Μαύρη Ήπειρο, με (αρχική) πρόθεση να την φάει.

Όταν ωστόσο την αντίκρισε, φαίνεται πως κάτι μέσα του… σκίρτησε, αποφασίζοντας να καθυστερήσει το μαγείρεμά της.

Παρ ΄όλο πάντως που η ιδιόμορφη σχέση παρέμεινε πλατωνική, ο Σινοχάρα τής είχε προσδώσει ρομαντικό χαρακτήρα, ισχυριζόμενος ότι μπορούσε να επικοινωνήσει σε πολλά επίπεδα με την κατσαρίδα του.

Δυστυχώς όμως, αν και η Λίζα πέθανε μετά από μόλις ένα χρόνο στο νέο της σπίτι, ο Ιάπωνας δεν το έβαλε κάτω.

Συντετριμμένος όπως ήταν σκέφτηκε ότι μπορούσε επιτέλους να τη φάει και να μείνει για πάντα στην καρδιά του (άσχετα αν δεν πήγε εκεί).

«Τώρα η Λίζα μένει μόνιμα στην καρδιά μου και συνεχίζει να ζει ως κομμάτι μου» εξηγεί ο 25χρονος, ο οποίος αναφέρεται στην αφρικανική κατσαρίδα ως… τον πρώτο του έρωτα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share