Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Ο τρόπος που κρατάμε το τιμόνι αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα μας!

Εσείς πώς οδηγείτε;

3 Σεπτεμβρίου 2019 16:05
Ο τρόπος που κρατάμε το τιμόνι αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα μας!

Οι περισσότεροι οδηγοί, ειδικά οι έμπειροι, όταν οδηγούν το αυτοκίνητο ασυνείδητα δεν προσέχουν που τοποθετούν τα χέρια τους στο τιμόνι κατά την οδήγηση. Οι θέσεις όμως που τα τοποθετούν στο τιμόνι, μπορούν να αποκαλύψουν πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα τους.

Ανακαλύψτε τι πραγματικά σημαίνει η θέση των χεριών σας στο τιμόνι. Δείτε ακόμα: Το χρώμα που θα διαλέξεις θα αποκαλύψει κάτι εκπληκτικό για την προσωπικότητά σου!

Ο Μινιμαλιστής

undefined

Προσπαθείτε να ζείτε όσο το δυνατόν πιο απλά. Έχετε μόνο 2-3 στενούς φίλους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είστε μοναχικό άτομο: οι άλλοι εκτιμούν το στυλ σας και την έλλειψη δραματικής αντιμετώπισης της ζωής.


Ο Λογικός

undefined

Είστε πολύ λογικό άτομο που ψάχνει παντού αιτιολογίες και επιχειρήματα. Οι δικοί σας άνθρωποι σας εκτιμούν για την αξιοπιστία σας και την ικανότητα να παίρνετε σωστές αποφάσεις. Είστε επιρρεπείς σε συχνές αλλαγές της διάθεσης, αλλά αυτό το χαρακτηριστικό προσπαθεί να το κρατήσετε υπό έλεγχο.


Ο Ειρηνοποιός

undefined

Δεν αντέχετε τις συγκρούσεις. Και αν τύχει ποτέ να υψώσει τη φωνή σας, θα ήταν μια πολύ σοβαρή εξαίρεση. Δεν έχετε έχθρες με άλλους και χρησιμοποιείτε τις ειρηνευτικές δεξιότητες για την επίλυση του προβλήματος.

Ο Τελειομανής

undefined

Κρατάτε τα χέρια σας όπως σας δίδαξαν στη σχολή οδήγησης, γιατί όλα πρέπει να τα κάνετε σωστά. Το πιστεύω σας είναι «πρέπει να το κάνω σωστά», χάρη στο οποίο έχετε πετύχει σπουδαία κατορθώματα στη ζωή σας. Οι άνθρωποι γύρω σας τείνουν να είναι σαν και εσάς.

Ο Πανικόβλητος

undefined

Συχνά έχετε μεγάλες ανησυχίες. Μπορεί να ελέγξετε τη δουλειά σας 2-3 φορές για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει. Η οικογένειά σας πάντα προσπαθεί να ηρεμήσετε, γιατί γνωρίζουν ότι πίσω από το αγχώδες πρόσωπο κρύβεται ένας υπέροχος άνθρωπος.

Ο Περιπετειώδης

undefined

Είστε ένας πολύ γενναίος άνθρωπος. Η πτώση με αλεξίπτωτο ή μια βουτιά δίπλα στους καρχαρίες, όλα αυτά για σας είναι ένα ασήμαντο ζήτημα. Μπορεί οι δικοί σας άνθρωποι να μη συμμερίζονται τον τρόπο ζωής σας, αλλά τον σέβονται σίγουρα.

Ο Επικεφαλής

Είστε ένας γεννημένος ηγέτης που παίρνει εύκολα την ευθύνη. Οι άνθρωποι σας βλέπουν σαν μέντορα και σας εμπιστεύονται. Σας επαινούν συνεχώς για το έργο της ηγεσίας.

Ο Βιοπαλαιστής

undefined

Οι άλλοι σας αγαπούν, επειδή αισθάνονται την καλοσύνη και την έγνοια σας. Χαίρεστε όταν κάποιος δικό σας άτομο καταφέρνει κάποια επιτυχία και είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε σε περίπτωση αποτυχίας. Την ίδια στιγμή δεν θέλετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ενώ οι άλλοι παλεύουν με τη ζωή, εσείς χαλαρώνετε, δεχόμενοι τη ζωή έτσι όπως είναι.

Ο Χαλαρός

undefined

Είστε η προσωποποίηση της χαλαρότητας και παραμένετε ήρεμοι σε οποιαδήποτε κατάσταση. Ζείτε κάθε μέρα σαν να είναι διακοπές και δεν θέλετε να αλλάξει τίποτα. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα στρέφονται σε σας όταν θέλουν πραγματικά να χαλαρώσουν.

Ο Αποφασιστικός

undefined

Είστε συνεχώς απασχολημένοι και δεν έχετε χρόνο για ανθρώπους που στέκονται στο δρόμο σας. Οι δικοί σας άνθρωποι θαυμάζουν την αποφασιστικότητά και τον έντονο χαρακτήρα σας, και ξέρουν ότι μπορούν πάντα να στρέφονται σε εσάς για υποστήριξη σε σημαντικά θέματα.

Ο αριθμός των αλόγων που βλέπετε σε αυτήν την εικόνα αποκαλύπτει μια κρυφή όψη της προσωπικότητάς σας!

Αλήθεια πόσα άλογα βλέπετε; Ο αριθμός των αλόγων αποκαλύπτει κάτι πολύ σοβαρό για την προσωπικότητα σας!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για τις κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας; Η προσωπικότητά σας δεν είναι μόνο επιφανειακή και ίσως να μην συνειδητοποιείτε ότι έχετε αυτά τα κρυμμένα χαρακτηριστικά. Τα γυαλιά σας καθρεφτίζουν την προσωπικότητά σας!

Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ για τις κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς σας ή για τα κρυμμένα χαρακτηριστικά του υποσυνείδητού σας, μπορείτε να αποκαλύψετε λίγα πράγματα κοιτώντας την εικόνα αυτή.

Ο αριθμός των αλόγων που βλέπετε σε αυτήν την εικόνα αποκαλύπτει μια κρυφή όψη της προσωπικότητάς σας!

Αν είδατε μόνο ένα άλογο…

Είστε ο ορισμός ενός ατόμου «γενικής εικόνας». Διατηρείτε προοπτική σε ό, τι κάνετε. Ενώ άλλοι άνθρωποι παγιδεύονται στην προσωπική τους προοπτική, κατορθώνετε να διατηρήσετε μια αντικειμενική κοσμοθεωρία.

Είστε ο τύπος του ατόμου που μπορεί να δει τα πράγματα από κάθε οπτική γωνία και να δείτε τα πράγματα εύκολα από τις οπτικές γωνίες και άλλων ανθρώπων. Ίσως να μην δίνετε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά σίγουρα έχετε μια πιο ρεαλιστική άποψη για τον κόσμο.

Οι άνθρωποι απευθύνονται σε σας για να διαχειριστείτε τα πράγματα. Είστε ακριβώς ο τύπος του ατόμου που του δίνονται ηγετικές θέσεις επειδή μπορείτε πάντα να κρατάτε τα μάτια σας στον στόχο και να υπερβαίνετε συνεχώς τις αναμενόμενες προσδοκίες.

Κρατάτε τα πράγματα απλά, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικό και τα καταφέρνετε πολύ καλά.

Αν είδατε τέσσερα έως εννέα άλογα…

Είστε εξαιρετικά εργασιομανείς και δίνετε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Αριστεύετε επαγγελματικά, ακαδημαϊκά και κοινωνικά όταν το βάλετε στόχο. Παίρνετε τα πράγματα αρκετά σοβαρά, περισσότερο από τους υπόλοιπους γύρω σας και γι ‘αυτό συνήθως επιτυγχάνετε περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο. Τα επιτεύγματά σας είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και επιμονής.

Ενώ είστε προσεκτικοί στη λεπτομέρεια, συνειδητοποιείτε επίσης ότι δεν είναι σκόπιμο να γίνετε τελειομανείς. Γνωρίζετε ότι το τέλειο είναι ο εχθρός του καλού και ότι δεν μπορείτε να ξοδέψετε όλο τον χρόνο σας προσπαθώντας να κάνετε τα πάντα τέλεια – αλλιώς κινδυνεύετε να μην πετύχετε ποτέ τίποτα.

Ο άλλος λόγος που δεν ξοδεύετε όλο τον χρόνο σας προσπαθώντας να είστε τέλειος είναι το απλό γεγονός ότι δεν έχετε την ενέργεια να το κάνετε. Έχετε την τάση να δίνετε στο έργο σας το 110% των δυνατοτήτων σας και στο τέλος της ημέρας ξέρετε ότι κάνατε το καλύτερο δυνατό – ακόμα κι αν αυτή η προσπάθεια δεν είναι ακριβώς «τέλεια».

Αν είδατε 10 ή περισσότερα άλογα…

Είστε τελειομανείς και πιστεύετε ότι τα πράγματα δεν επιτυγχάνονται ουσιαστικά, εκτός εάν γίνουν τέλεια. Πιστεύετε ότι δεν έχει νόημα να κάνετε κάτι εάν δεν πρόκειται να γίνει σωστά. Έχετε την τάση να είστε επικριτικοί απέναντι στους ανθρώπους που κάνουν ημιτελή πράγματα.

Όταν συμμετέχετε σε μια ομαδική προσπάθεια, αναλαμβάνετε αμέσως το προβάδισμα γιατί θέλετε τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο σας. Οι άνθρωποι συνήθως δεν έχουν πρόβλημα με τον αρχηγικό σας ρόλο, διότι όταν είστε υπεύθυνοι είναι σίγουρο ότι θα ξεπεράσετε τις προσδοκίες με κάθε δυνατό τρόπο.

Μερικές φορές μπορεί να παγιδευτείτε στην τελειομανία σας και ίσως χρειαστείτε μια ώθηση για να το ξεπεράσετε, αλλά τελικά συνειδητοποιείτε ότι αυτό απλά σημαίνει πως δεν υπάρχει κάτι παραπάνω που να μπορείτε να κάνετε.

Όταν δεν μπορείτε να καταφέρετε κάτι στο επίπεδο τελειότητας που θέλετε, πρέπει μερικές φορές να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εκτιμήσετε τη δουλειά σας. Ακόμη και όταν τα πράγματα δεν είναι τέλεια, η σκληρή δουλειά σας δεν περνά ποτέ απαρατήρητη.

Το γνωρίζατε; Τι φανερώνουν τα ρούχα σας για την προσωπικότητά σας;

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share