Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικό! Αρρωστημένοι κλέφτες απαγάγουν κατοικίδιο κουνέλι και ανεβάζουν βίντεο με το βασανισμό του στο διαδίκτυο!

Αν είναι δυνατόν...

1 Σεπτεμβρίου 2019 15:30
Τραγικό! Αρρωστημένοι κλέφτες απαγάγουν κατοικίδιο κουνέλι και ανεβάζουν βίντεο με το βασανισμό του στο διαδίκτυο!

Όταν η φαντασία ξεπερνά το αρρωστημένο επίπεδο! Γυναίκα στη Βρετανία έχασε το κουνέλι της, ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Λίγες ώρες μετά είδε το κατοικίδιό της να βασανίζεται μέχρι θανάτου στο διαδίκτυο! Θα κλάψετε από τα γέλια: Το αθώο παιχνιδάκι που τα "έβαλε" με ένα κουνέλι! (Video)

Η Ρεμπέκα έχασε το κουνελάκι της, τον μικρό "Percy" από το σπίτι της. Όπως έγινε αντιληπτό το κατοικίδιο είχε κλαπεί.Η Ρεμπέκα έχασε τον μικρό "Percy" από το σπίτι της. Όπως έγινε αντιληπτό το κατοικίδιο είχε κλαπείνα βασανίζεται μέχρι θανάτου από δύο άντρες και δύο έφηβους. Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα ωστόσο η συναισθηματική φθορά της οικογένειας παραμένει ανυπολόγιστη.

Άλλαξαν τα πράγματα: Η εκδίκηση του πρώην είναι ένα πιάτο που τρώγεται βραστό!

Αυτή είναι η ιστορία εκδίκησης ανάμεσα σε ένα ζευγάρι! Βέβαια στην ιστορία μας είχαμε και ένα θύμα...

Ένας 46χρονος στο Λος Άντζελες με το όνομα Dimitri, άκουσε από την αγαπημένη του το τελεσίγραφο: "Θα φύγω! Σε αφήνω και φεύγω και από το διαμέρισμά μας"! 9+1 πράγματα που δεν γνωρίζετε για το διαζύγιο!

Το μάτι του Dimitri όμως "γύρισε" και ζήτησε μία εκδίκηση να πάρει!

Τι να κάνει και ο άνθρωπος; Μόλις έφυγε η "δικιά" του από το σπίτι με τα μπαγάζια της, σκότωσε το κουνέλι της, το μαγείρεψε και έφαγε το μισό. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έστελνε φωτογραφίες στην πρώην σύντροφό του.

Μάλιστα την απειλούσε ότι θα έκανε το ίδιο και με εκείνη!

Όμως επειδή υπάρχει και δικαιοσύνη- κάποιες φορές λειτουργεί- ο εισαγγελέας έκρινε επικίνδυνο τον φίλο μας, ο οποίος συνελήφθη και μάλιστα η εγγύηση του ορίστηκε στα 45.000 δολάρια!

Αν καταδικαστεί η μέγιστη ποινή είναι τέσσερα χρόνια και οχτώ μήνες στη φυλακή!

Ακραίο: Τι άγαλμα έστησε για να εκδικηθεί την πρώην!

Μερικές φορές ο χωρισμός σε πάει στα άκρα... ο συγκεκριμένος λίγο το παράκανε και έστησε ένα άγαλμα για να εκδικηθεί την πρώην! Όσα κάνει ένας άντρας που δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του!

Μπορεί να ξόδεψε χιλιάδες δολάρια, ωστόσο πήρε την εκδίκησή του. Όχι μόνο αγόρασε σπίτι δίπλα στην πρώην του, αλλά της έστειλε και... μήνυμα.

O Alan Markovitz είναι ένας από τους γνωστότερους επιχειρηματίες στο Michigan. Σε μια προσπάθεια να «πικάρει» την πρώην σύζυγό του, αγόρασε ένα σπίτι δίπλα στο δικό της και εκεί τοποθέτησε ένα άγαλμα, του οποίου το μήνυμα όλοι μπορούμε να ερμηνεύσουμε.

Το γλυπτό είναι ένα μεγάλο χέρι με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο.

Ο 59χρονος επιχειρηματίας μάλιστα για να σιγουρευτεί ότι η πρώην σύζυγός του θα βλέπει το άγαλμα και τα βράδια, τοποθέτησε σ' αυτό έναν προβολέα.

Ο Markovitz δεν είναι βεβαίως κάποιος τυχαίος. Δραστηριοποιείται στα strip- club από το 1980, όταν και άνοιξε το περίφημο Eight Mile.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share