Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τι να κάνεις τον φανοποιό όταν έχεις... πόδια; (Video)

Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνετε και χρήματα!!!

1 Σεπτεμβρίου 2019 13:49
Τι να κάνεις τον φανοποιό όταν έχεις... πόδια; (Video)

Το βίντεο που εντοπίσαμε στο διαδίκτυο μας κάνει να απορούμε με αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο! Βέβαια δεν μπορούμε να πούμε γελάσαμε πολύ! Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται ένας νέος άντρας αντί να πάει το αυτοκίνητο του στον φανοποιό προτίμησε να το φτιάξει μόνος του! Βιντεο σοκ: Εκεί που έπινε την μπύρα τον παρέσυρε μια αδέσποτη...ρόδα!

Το απίστευτο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, περίπου 10 λεπτά από το κέντρο του Χιούστον.

Δείτε το βίντεο:

Απίστευτο: Αυτοκίνητο ήταν γεμάτο από... σαβούρα και έφαγε πρόστιμο!

Αυτοκίνητο ήταν γεμάτο από σαβούρα και ο ιδιοκτήτης του έφαγε πρόστιμο! Πραγματικά απορούσαμε πως κατάφερε να γεμίσει έτσι το αυτοκίνητο!

Μια εικόνα γνώριμη από τους ελληνικούς δρόμους, ειδικά τώρα με τις καλοκαιρινές διακοπές, έπιασε ο φακός στην Αυστραλία. Βάζει ένα μανταλάκι στο κλιματιστικό του αυτοκινήτου! Όταν δείτε το λόγο, θα τρέξετε να το κάνετε!

Στην τραγική της υπερβολή φυσικά, καθώς οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που αντίκριζαν.

Η αστυνομία του Κουίνσλαντ σταμάτησε λοιπόν ένα όχημα που ξεχείλιζε από πράγματα και ο οδηγός δεν είχε ορατότητα από πουθενά.

«Ο κύριος δεν μπορεί να δει τίποτα έξω από το αμάξι του», ακούγεται να λέει ο αστυνομικός. «Αυτό δεν το είδε να έρχεται», έγραψε κατόπιν παιχνιδιάρικα το αστυνομικό τμήμα στη σελίδα του στο Facebook, όπου και ανέβασε το σχετικό βίντεο.

He didn't see this one coming.

He didn't see this one coming. This driver's car was piled so high with clutter it was impossible to see out the side and rear windows. He was issued with a $311 fine and politely reminded when bin day is...

Posted by Queensland Police Service on Tuesday, August 20, 2019

Όσο για το πρόστιμο, ήταν τσουχτερό, της τάξης των 189 ευρώ (311 δολάρια Αυστραλίας). Ο κόσμος εμφανίστηκε πάντως διχασμένος για το αν έπρεπε να φάει πρόστιμο…

Πελάτης χάρισε αυτοκίνητο σε υπάλληλο των McDonald’s γιατί ήταν... πολύ ευγενική!

Μία υπάλληλος των McDonald’s στο Χάτσινσον του Κάνσας έμεινε άναυδη όταν παρέλαβε ένα απρόσμενο δώρο. Ένας πελάτης της χάρισε ένα αυτοκίνητο. Σερβιτόρος φέρνει τούρτα καπέλο σε πελάτη! (video)

Την ιδιαίτερα γενναιόδωρη κίνηση έκανε ο Κρις Έλις, επιχειρηματίας από την Γουιτσιτά, ο οποίος τρώει συχνά στο κατάστημα στο οποίο εργάζεται η Βίκι Άντερσον. Όλα ξεκίνησαν όταν η Άντερσον, για την οποία ο Έλις είπε σε τοπική εφημερίδα ότι είναι πολύ φιλική όταν τον εξυπηρετεί, τον ρώτησε αν γνώριζε κάποιον να πουλάει το αυτοκίνητό του γιατί το δικό της είχε υποστεί ζημιά με κόστος μεγαλύτερο από την αξία του.

Τότε, ο Έλις θυμήθηκε ότι ο γιος του Τζος πουλάει το αυτοκίνητό του, μία Pontiac GS του 2009. «Η μοίρα με κοίταξε στα μάτια όταν μου είπε αυτή την ιστορία», δήλωσε ο Έλις σε τοπική εφημερίδα και τόνισε ότι σκέφτηκε ότι πρέπει να κάνει κάτι.

Έτσι, αποφάσισε να αγοράσει το αυτοκίνητο από τον γιο του και να το δώσει στην Άντερσον. Αφού το καθάρισε και άλλαξε τα λάδια και τα ελαστικά, ο Έλις οδήγησε το αυτοκίνητο στα McDonald’s για να το δωρίσει στην Άντερσον.

Όταν έφτασαν, της ζήτησαν να βγει στον χώρο στάθμευσης για να της δείξουν το δώρο της, ενώ κατέγραψαν τη στιγμή και σε βίντεο.

Έχασες τα κλειδιά του αυτοκινήτου; - Άνοιξε το με ένα... μπαλάκι του τέννις! (Video)

Ξεχάσατε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας μέσα στο αυτοκίνητο; Και τώρα, τι κάνουμε; Εύκολο! Μην απελπίζεστε σας βρήκαμε την λύση!

Δείτε τα βήματα και εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα ανεβαίνουν οι ασφάλειες του αυτοκινήτου! Βάζει ένα μανταλάκι στο κλιματιστικό του αυτοκινήτου! Όταν δείτε το λόγο, θα τρέξετε να το κάνετε!

1. Παίρνετε ένα μπαλάκι του τένις και ανοίγετε μια τρύπα με ένα κατσαβίδι.

2. Τοποθετείτε το μπαλάκι στην κλειδαριά με την τρύπα να κοιτάζει την σχισμή της κλειδαριάς.

3. Στη συνέχεια ασκείτε στο μπαλάκι μεγάλη πίεση και απότομα. Η πίεση του αέρα ενεργοποιεί το μηχανισμό για να ανέβουν οι ασφάλειες.

4. Τα τα! οι ασφάλειες του αυτοκινήτου ανέβηκαν και μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα.

Προσοχή: Ο λόγος που πρέπει να τυλίγετε με αλουμινόχαρτο τα κλειδιά του αυτοκινήτου!

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά αν κάποιος σας το πει, μην τον περάσετε για τρελό ή γραφικό. Γιατί το να να τυλίγετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σε αλουμινόχαρτο, ναι μεν έχει την τρέλα του ως πρόταση, αλλά υπάρχει λόγος.

Πλέον τα κλειδιά των αυτοκινήτων δεν είναι τα ίδια όπως παλιά. Η τεχνολογία τα έχει αλλάξει και αυτά. Έχουν μετατραπεί σε μίνι υπολογιστές, που με χρήση αλγορίθμων και κωδικών, έχουν επικοινωνία με το αυτοκίνητο από απόσταση και μπορούν είτε να το ενεργοποιήσουν είτε να το απενεργοποιήσουν.

Έτσι με αυτό τον τρόπο, μπορούν και να χακαριστούν. Οι χάκερς μπορούν μέσω ειδικών συσκευών να μεγαλώσουν την εμβέλεια σήματος του κλειδιού και να ξεκλειδώνουν τα οχήματα, ή έστω να κλέβουν τους κωδικούς τους.

Οι ειδικοί προτείνουν μια επίσης ειδική θήκη, αλλά για όσους δεν μπορούν να την βρουν ή προτιμούν μια πιο απλή λύση, το τύλιγμα σε αλουμινόχαρτο ή η τοποθέτηση του κλειδιού μέσα σε τσίγκινο κουτί, κάνει την ίδια δουλειά. Οι ειδικοί πάντως επιμένουν πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες πρέπει να ελέγξουν περισσότερο αυτό το κενό ασφαλείας και να κατασκευάσουν πιο ασφαλή κλειδιά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share