Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι κάνει μία αεροσυνοδός όταν της αρέσει κάποιος από τους επιβάτες;

Σας αποκαλύπτουμε τον μυστικό τους κώδικα!

1 Σεπτεμβρίου 2019 11:11
Τι κάνει μία αεροσυνοδός όταν της αρέσει κάποιος από τους επιβάτες;

Αποκαλύφθηκε ο μυστικός κώδικας των αεροσυνοδών όταν βρίσκονται μέσα στο αεροπλάνο! Ένας μυστικός κώδικας για τους άντρες που βρίσκονται μέσα στο αεροπλάνο και δεν θέλει κανείς να τις καταλαβαίνει ότι τους αρέσει!

Έναν μυστικό κώδικα επικοινωνίας έχουν οι αεροσυνοδοί για να... μαρκάρουν τους «hot» επιβάτες στις πτήσεις. Το «σκοτεινό» μήνυμα σε χαρτοπετσέτες αεροπλάνου που μπέρδεψε τους επιβάτες!

Αν μία αεροσυνοδός εντοπίσει έναν επιβάτη που θεωρεί ελκυστικό και θέλει αυτό να το μοιραστεί με μία συνάδελφό της το κάνει με τον εξής τρόπο. Αν υποθέσουμε ότι πρόκειται για τον άνδρας που κάθεται στη θέση 4D τότε λέει η μία στην άλλη ότι σκέφτηκε να περάσει τέσσερις μέρες στη Δανία (four days in Denmark).

Το μυστικό αποκαλύφθηκε από μία πρώην υπάλληλο σε εκπομπή στην Αυστραλία.

Όπως αναφέρθηκε επειδή όλοι γνωρίζουν τον αριθμό της θέσης δεν μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά. Έτσι λένε: «Σκέφτομαι να κάνω ένα ταξίδι επτά ημέρες στην Αμερική. Αυτός ο κώδικας σημαίνει πως ο όμορφος και αξιοπρόσεκτος κύριος βρίσκεται στη θέση 7Α.

Aδιανόητο: Η κίνηση της αεροσυνοδού που «πάγωσε» τους επιβάτες!

Άφωνοι έμειναν οι επιβάτες αεροπλάνου της αμερικανικής εταιρείας Southwest Airlines που πραγματοποιούσε την πτήση από το Νάσβιλ στην Φιλαδέλφεια, από την απρόσμενη κίνηση μιαςαεροσυνοδού.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά την επιβίβαση και πριν την απογείωση του αεροπλάνου. Δείτε τις θέσεις που μπορείς να σωθείς αν πέσει το αεροπλάνο!

Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η διαδικασία εξελισσόταν κανονικά όταν μια αεροσυνοδός έκανε κάτι που σόκαρε τους επιβάτες του αεροπλάνου και θα το θυμούνται για καιρό.

Γερμανίδα αεροσυνοδός σε ρόλο αφέντρας! (photos)

Με τη θέση εργασίας της πλήρωσε μια Γερμανίδα αεροσυνοδός την επιλογή της να γυρίζει ερωτικές ταινίες σε τρένα. Αεροσυνοδός έριξε καταλάθος όλα τα ποτά σε κάποιον που δεν έπρεπε!

Η 33χρονη Teresa W. όπως είναι το όνομα της πρωταγωνίστριας της ιστορίας εργαζόταν στον γερμανικό «ΟΣΕ» (DB). Σύμφωνα με την Bild η άτακτη εργαζόμενη ξεκινούσε τη δεύτερη ζωή της κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν οι συρμοί ακινητοποιούνταν.

Κατά το δημοσίευμα υπάρχουν τουλάχιστον δύο «ροζ» βίντεο με την Teresa. Στο πρώτο η 33χρονη Γερμανίδα εμφανίζεται ως «αφέντρα» – ενώ φοράει τη στολή εργασίας της – να τιμωρεί τους «επιβάτες» που δεν είχαν πληρώσει εισιτήριο.

Στο δεύτερο η Teresa εμφανίζεται να προσκαλεί στο κουβούκλιο του μηχανοδηγού έναν άνδρα προκειμένου να γυρίσουν ένα πιπεράτο βίντεο.

Μια από τις ατάκες που ακούγονται στα βίντεο είναι «μικρέ μου φίλε σε τσάκωσα. Τώρα θα σου δείξω τι κάνω με τους επιβάτες που δεν πληρώνουν το εισιτήριό τους. Κατέβασε το παντελόνι σου, θέλω να σε δω γυμνό».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ερωτικές ταινίες έχουν γυριστεί στον σταθμό Saxony-Anhalt στην ανατολική Γερμανία.

Η 33χρονη, πάντως, υποστήριξε ότι τα βίντεο ήταν «προσωπική της υπόθεση» και ότι δεν ήταν υποχρεωμένη να ζητήσει την άδεια των υπευθύνων της DB.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share