Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι είναι το σύνδρομο του τηγανητού ρυζιού που έστειλε μια γυναίκα στα επείγοντα!

Το ξέρατε;

29 Αυγούστου 2019 18:24
Τι είναι το σύνδρομο του τηγανητού ρυζιού που έστειλε μια γυναίκα στα επείγοντα!

Μια γυναίκα από το Τέξας πρέπει να μετάνιωσε χίλιες φορές για το τηγανιτό ρύζι που έφαγε σε εστιατόριο κοντά στο Ντάλας του Τέξας και την έστειλε στα επείγοντα! Βάζει ρύζι στις κάλτσες! Μόλις μάθετε το γιατί, θα τρέξετε να το κάνετε!

Η Τζερμέιν Μόμπλει ήθελε απλά να απολαύσει ένα ωραίο γεύμα στο Αζιαν Κινκγ Μπουφέ όμως η μοίρα της της φύλαγε άλλα! Μετά το δείπνο της άρχισε να περπατά προς το σπίτι της και να αισθάνεται αναγούλες αλλά και να αναπτύσσει προβλήματα αναπνοής.

Η 62χρονη γυναίκα κατέρρευσε και πέρασε οκτώ ημέρες στην εντατική μέχρι να συνέλθει.

Τώρα, προειδοποιεί τον καθένα για τους κινδύνους της κατανάλωσης τηγανισμένου ρυζιού.

Το σύνδρομο του τηγανητού ρυζιού είναι ουσιαστικά τα βακτήρια που αναπτύσσονται σε αυτό το φαγητό. Μερικές φορές, το τηγανισμένο ρύζι αφήνεται να καθίσει σε θερμοκρασία δωματίου για ώρες. Όταν συμβεί αυτό, ένα βακτήριο που ονομάζεται Bacillus cereus αρχίζει να αναπτύσσεται στο πιάτο και μπορεί ο καθένας να μολυνθεί.

Γι'αυτό προσέξτε πολύ το εστιατόριο που επιλέξετε να είστε σίγουροι πως το ρύζι σας τηγανίζεται εκείνη την ώρα.

Ένας 13χρονος έβαλε USB καλώδιο στο πeoς του και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Η... εξερεύνηση σε μικρές ηλικίες δεν είναι καθόλου περίεργο φαινόμενο, ούτε και αφύσικο. Ωστόσο, όλα έχουν ένα όριο, όπως διαπίστωσε και ένας 13χρονος Κινέζος, ο οποίος στην προσπάθεια να μάθει τις δυνατότητες του πέους του, έβαλε ένα καλώδιο USB σε αυτό. Συναγερμός: Εάν βρείτε usb σε έναν τοίχο μην το τραβήξετε!

Μάλιστα, αφού έκοψε μια άκρη από το βύσμα, κατάφερε να το εισχωρήσει περίπου 20 εκατοστά στην ουρήθρα, με αποτέλεσμα το καλώδιο να φτάσει μέχρι την κύστη και να μην μπορεί να το βγάλει. Έτσι, πάνω στον πανικό του, απευθύνθηκε στους γονείς του, οι οποίοι και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να έρχονται αντιμέτωποι με ένα όχι τόσο συνηθισμένο θέαμα.

Οι γιατροί του Παιδικού Νοσοκομείου του Χάρμπιν υπέβαλαν σε επέμβαση την επόμενη ημέρα τον 13χρονο έφηβο, ο οποίος πήρε τελικά εξιτήριο μετά από δύο εβδομάδες.

«Έκοψε την μία άκρη του καλωδίου, την έβαλε στην ουρήθρα του και έφτασε μέχρι την κύστη του. Εκεί μπερδεύτηκε και δημιουργήθηκε κάτι σαν κόμπος, με αποτέλεσμα να μην βγαίνει προς τα έξω και να μείνει κολλημένος», είπε η Ξου Λιγιάν, που προχώρησε στην επέμβαση.

Όσο για τον έφηβο, σίγουρα την επόμενη φορά που θα εξερευνήσει το σώμα του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share