Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η σύζυγος πάει για ραδίκια... το ανέκδοτο της ημέρας (29/8)!

Θα σας καθηλώσει αυτό το ανέκδοτο!

29 Αυγούστου 2019 09:10
Η σύζυγος πάει για ραδίκια... το ανέκδοτο της ημέρας (29/8)!

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr το ανέκδοτο της ημέρας (29/08) και κλάψτε από τα γέλια! Διαβάστε ακόμα:Η σαύρα και ο λαγός...

Ένα πρωί η σύζυγος λέει στον άντρα:

Άντρα θα πάω στο βουνό για ραδίκια.

Πήγαινε γυναίκα, της απαντά
Βράδιασε και η γυναίκα ακόμα να φανεί.

Ο άντρας ανύσηχος πάει στην αστυνομία.

Κύριε αστυνόμε θέλω να δηλώσω ότι της εξαφάνιση της γυναίκας μου.

Πηγαινε σπίτι και θα πάμε να τη ψάξουμε.
Το πρωί η αστυνομία πάει στο σπίτι και λέει ότι δεν την βρήκανε.
Ο σύζυγος αγωνιεί.

Έρχεται το βράδυ οπου η γυναίκα του εμφανίζεται.

Που είσαι γυναίκα και ανυσήχησα?

Ασε, άντρα μου τι να σου πω.
Εκεί που μάζευα ραδίκια, με βρίσκουν τρεις τύποι και με πάνε σε ένα καλύβι και με βιάζουνε. ¶σε τρεις μέρες ζούσα μια κόλαση...

Γιατί τρεις μέρες γυναίκα? Αφού δύο έλειπες.

Ε.. και αύριο που θα πάω..!

Ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας στην ζούγκλα... το ανέκδοτο της ημέρας!

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr το ανέκδοτο της ημέρας (28/08) και κλάψτε από τα γέλια! Διαβάστε ακόμα: Ο παπαγάλος και ο σταθερός πελάτης!

Ο Κωστίκας κι ο Γιωρίκας πάνε στη ζούγκλα να πιάσουν μαϊμούδες. Ακολουθούν την εξής ανορθόδοξη μέθοδο: Ο Κωστίκας απ το έδαφος πετάει πέτρες στις μαϊμούδες, για να πέσουν κάτω κι ο Γιωρίκας ανεβαίνει στο δέντρο και κουνάει τα κλαδιά, μπας και πέσει κάτω καμιά μαϊμού.

Μόλις τα καταφέρουν και πέσει η μαϊμού στο έδαφος, τρέχει ο σκύλος που χουν μαζί τους, τη μαγκώνει, τη γαμάει (δεν έχω καταλάβει γιατί) και την πετάει σ ένα κλουβί, ο Κωστίκας κλείνει την πόρτα του κλουβιού και ξαναρχίζουν την ίδια διαδικασία.

Όταν είχαν μαζευτεί καμιά τριανταριά, αποφάσισαν να πάνε για το σπίτι. Στο δρόμο όμως βλέπουν πάνω σ ένα δέντρο μια πολύ σπάνια μαϊμού. Αποφασίζουν να την πιάσουν. Ο Κωστίκας αρχίζει να πετάει πέτρες. Ο Γιωρίκας ανεβαίνει στο δέντρο και αρχίζει να κουνάει τα κλαδιά. Η μαϊμού δεν πέφτει όμως. Ο Γιωρίκας ανεβαίνει πιο ψηλά, σε πιο λεπτά κλαδιά και η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη. Σε μια στιγμή βάζει τις φωνές.

Κωστίκα, έχεις το τουφέκι;

Ναι, ρε, το χω.

Είναι γεμάτο και οπλισμένο; ξαναρωτάει ο Γιωρίκας.

Ναι, οπλισμένο είναι αλλά δε θέλουμε να τη σκοτώσουμε! του απαντάει ο Κωστίκας

Να είσαι έτοιμος, λέει ο Γιωρίκας. ?μα πέσω εγώ, σκότωσε το ... σκύλο!

Το διεθνές συμβούλιο γιατρών... το ανέκδοτο της ημέρας!

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr το ανέκδοτο της ημέρας (27/08) και κλάψτε από τα γέλια! Να σας θυμίσουμε και το ανέκδοτο με τον Τοτό και τα στρατόπεδα...

Ήταν τρεις γιατροί ένας Γερμανός, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας. Μια μέρα που έγινε διεθνές συμβούλιο γιατρών συναντήθηκαν όλοι μαζί και ήθελαν να αποδείξουν ο ένας στον άλλο ποιος είναι ο καλύτερος γιατρός.

Σηκώνεται ο Ιταλός και λέει, εγώ μπορώ να κάνω έναν που έχει καταρράκτη εντελώς καλά σε ένα μήνα. Σιγά το κατόρθωμα του έλεγαν οι άλλοι δύο και γελούσαν ειρωνικά. Σηκώνεται ο Γερμανός και λέει εγώ μπορώ να κάνω έναν που είναι εντελώς τυφλός καλά σε 15 μέρες.

Σιγά το κατόρθωμα του είπε ο Έλληνας . Και λένε στον Έλληνα εσύ που κοροϊδεύεις τι μπορείς να κάνεις? Εγώ τους λέει μπορώ να κάνω έναν που είναι τυφλός καλά σε ένα δευτερόλεπτο. Γελούσαν οι άλλοι δύο και του λένε αυτό που λες δεν γίνεται.

Κατά σύμπτωση εκείνη τη στιγμή περνούσε ένας τυφλός και τον φωνάξανε. Λένε λοιπόν στον Έλληνα να τον κάνει καλά. Τον βάζει ο Έλληνας στην καρέκλα και του λέει να κατεβάσει το παντελόνι του.

Μετά του βάζει τα αρχίδια στα μάτια και τον ρωτάει βλέπεις τίποτα? Και λέει ο τυφλός, αρχίδι@ βλέπω.

Ο Σωτήρης παίρνει τηλέφωνο τον φίλο του τον Γιάννη στην Θεσσαλονίκη: Το ανέκδοτο της ημέρας!

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr το ανέκδοτο της ημέρας (26/08) και κλάψτε από τα γέλια!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share