Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τη δάγκωσε φίδι, δεν το κατάλαβε και θήλασε το μωρό της!

Ποια είναι η κατάληξη;

29 Αυγούστου 2019 08:31
Τη δάγκωσε φίδι, δεν το κατάλαβε και θήλασε το μωρό της!

Αδιανόητη είναι η παρακάτω ιστορία αφού ένα φίδι δάγκωσε μια γυναίκα και το αποτέλεσμα είναι τραγικό! Δυστυχώς η γυναίκα δεν το κατάλαβε και θήλαζε το μωρό της...

Με ένα μόνο δάγκωμα ένα φίδι σκότωσε μία μητέρα και το παιδί της το οποίο θήλαζε στη βόρεια Ινδία, όπως ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία. Σε δάγκωσε φίδι; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Μια γυναίκα 35 ετών κοιμόταν το βράδυ της Πέμπτης (24/05) στο σπίτι της στην περιοχή Μουζαφαρναγκάρ του φτωχού κρατιδίου Ουτάρ Πραντές όταν τη δάγκωσε ένα φίδι.

Ξύπνησε χωρίς να καταλάβει κάτι και έδωσε το στήθος της στην τρίχρονη κόρη της για να θηλάσει, δηλητηριάζοντας άθελά της και το μικρό κορίτσι μέσω του γάλακτος.

«Η μητέρα δεν κατάλαβε ότι την είχε δαγκώσει το φίδι και ξεκίνησε να θηλάζει το παιδί της, γεγονός που οδήγησε στον θάνατό του», εξήγησε ο επιθεωρητής της αστυνομίας Βιτζάι Σινγκ.

Όταν ξαφνικά η κατάσταση της υγείας της άρχισε να επιδεινώνεται δραματικά η οικογένεια εντόπισε το φίδι, το είδος του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Το ερπετό πρόλαβε να διαφύγει.

Μητέρα και κόρη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό τους.

Στην Ινδία υπάρχουν περίπου 300 είδη φιδιών, εκ των οποίων τα 60 είναι πολύ δηλητηριώδη. Έρευνα που διενεργήθηκε το 2011 αποκάλυψε ότι από το δάγκωμα φιδιών πεθαίνουν περίπου 46.000 άνθρωποι τον χρόνο στην Ινδία σε σύνολο περίπου 100.000 παγκοσμίως.

Ανατριχιαστικό: Γυναίκα ισχυρίζεται ότι γέννησε...φίδι!

Μια γυναίκα από τη Σομαλία, υποτίθεται ότι γέννησε ένα φίδι. Η γυναίκα, η οποία στην πραγματικότητα περίμενε δίδυμα και η οποία κατάγεται από την περιοχή του Afgooye στο Mogadishu, σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά τη γέννηση του ερπετού ήταν σοκαρισμένη. Ευτυχώς, το φίδι δεν ήταν βίαιο κι ούτε της επιτέθηκε.

«Σήμερα επισκέφθηκα μια γυναίκα που μόλις γέννησε δίδυμα: έκανε ένα αγόρι και ένα φίδι. Πρώτα είδα το αγόρι. Η μητέρα του μού είπε ότι μόλις μπήκα στο σπίτι το φίδι έτρεξε να κρυφτεί», μου είπε ο Αλί Μοχάμεντ, συγγενής της οικογένειας, ο οποίος ζει σ' ένα χωριο κοντά στην πρωτεύουσα. «Κάθε φορά που το φίδι βλέπει τον πατέρα και τη μητέρα του, μένει μαζί τους και κάθεται κοντά στο μωρό. Αν κάποιος άλλος μπει στο δωμάτιο κρύβεται κάτω από το κρεβάτι ή τη ντουλάπια».

Προσοχή! Αν δείτε μωβ πεταλούδα κολλημένη σε μαιευτήριο σημαίνει πως…

Ο πατέρας και η μητέρα θεωρούν και οι δύο ότι το παιδί φίδι είναι ένα θαύμα - ένα δώρο από το Θεό. Και απ' ό,τι φαίνεται το να γεννούν άνθρωποι ζώα δεν είναι όσο σπάνιο ή όσο αδύνατο, νομίζουμε. Οι περισσότερες τεκμηριωμένες αναφορές τέτοιων περιστατικών, εμφανίστηκαν στις αρχές του 17ου αιώνα. Το 1636, για παράδειγμα, ένας Ιταλός γιατρός που λεγόταν Paolo Zacchia έλαβε μια επιστολή από τον συνάδελφό του Pietro Castelli, υποστηρίζοντας ότι δύο γυναίκες είχαν γεννήσει δύο μη-ανθρώπινα πλάσματα. Η μία γέννησε ένα τέρας, και η άλλη έναν κύκλωπα. Ο Castelli ισχυρίστηκε αργότερα ότι μία άλλη γυναίκα γέννησε κάτι σαν σκυλί στη Σικελία.

Παρόμοιο περιστατικό ήταν η περίπτωση της Mary Toft, που συνέβη στο Ηνωμένο Βασιλείο. Η Toft ισχυρίστηκε ότι γέννησε κουνέλια τον 18ο αιώνα, κατάφερε να πείσει ολόκληρη την πόλη, και στη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι έλεγε μαλακίες –γεγονός αρκετά δυσάρεστο για τους γιατρούς που την είχαν πιστέψει και είχαν αναλάβει να την βοηθήσουν.

Πιο πρόσφατα, μια γυναίκα στην Ινδονησία λέγεται ότι γέννησε μια σαύρα. Είχε όλες τις ενδείξεις ότι ήταν εγκυος με ένα πραγματικό ανθρώπινο μωρό, αλλά αντί γι'αυτό έκανε μία σαύρα. Η εν λόγω σαύρα ήταν καλυμμένη στο αίμα και στις βλέννες. Στο τέλος, δεν βρέθηκε μωρό στη μήτρα.

Οι γιατροί εξήγησαν ότι αυτό που συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση ονομάζεται «ψευδοκύηση» - κατάσταση κατά την οποία το σώμα μίας γυναίκας εμφανίζει συμπτώματα ανάλογα με εκείνα μίας εγκυμονούσας. Έτσι, ακολουθώντας αυτόν τον συλλογισμό καταλήγουμε στο ότι η γυναίκα πρέπει να πίστευε ότι όντως γεννούσε, όταν μια σαύρα σύρθηκε από κάτω της, στα διάφορα σωματικά υγρά και βγήκε από την άλλη πλευρά.

Aπίστευτο: Πύθωνας καταπίνει ακόμα μεγαλύτερο πύθωνα αλλά αδυνατεί να τον χωνέψει!

Ωστόσο, αν ρωτήσεις την άποψη της εκκλησίας γι'αυτές τις freak γέννες μάλλον θα πάρεις διαφορετική εξήγηση. Ο Dr. Michael Masadi, πάστορας από την New Testament Gospel Church, μου είπε, «Αν κοιτάξετε την Αγία Γραφή, στο βιβλίο της Γένεσης μας είπαν ότι οι άγγελοι -πεσμένοι άγγελοι- κοιμόντουσαν με τις γυναίκες. Προσποιούνταν τους άνδρες και δημιουργούσαν γίγαντες: πρωτοφανή, μη-κανονικά, εξαιρετικά δυνατά ανθρώπινα όντα. Είναι ένα εξαιρετικά ευρύ πεδίο. Το θαύμα είναι η παρέμβαση του υπερφυσικού, του θείου ή του φυσικού. Είναι το έργο του Θεού, το οποίο πολλές φορές δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε».

Ο πάστορας πρόσθεσε: «Μερικές φορές, όταν δεν είμαστε σε θέση να εξηγήσουμε κάποια φαινόμενο, το αντιλαμβανόμαστε ως θαύμα. Αυτό που με ανησυχεί είναι να γεννάει κάποιος ένα μη-ανθρώπινο ον και να το αποκαλούμε θαύμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κόσμος δεν είναι όπως τον ήθελε ο Θεός. Έχουν υπάρξει πολλές στρεβλώσεις από την πτώση του κήπου της Εδέμ, έτσι ώστε τα φαινόμενα που βιώνουμε σήμερα είναι το αποτέλεσμα του τι συνέβη εκείνη την ιστορική ημέρα».

«Εγώ, για παράδειγμα, δεν θα έλεγα ότι [η γέννηση του φιδιού] είναι ένα θαύμα – για μένα θαύμα είναι όταν ο Θεός κάνει κάτι γι' αυτό. Αυτό που έγινε αφορά το υπερφυσικό. Είναι το αποτέλεσμα της πτώσης του ανθρώπου. Η πτώση του ανθρώπου επηρέασε το σύνολο της ζωής. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να πω. Το δεύτερο πράγμα που θα ήθελα να πω είναι ότι αυτό είναι έργο του διαβόλου. Το γεγονός ότι το ζώο κοιμήθηκε με τη γυναίκα. Έτσι γενικά θα το έριχνα στους δαίμονες».

Φυσικά, από επιστημονικής άποψης ένας άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει σεξ με ένα ζώο και να γεννήσει ένα υβριδικό πλάσμα και δεν έχει σημασία πόσοι δαίμονες εμπλέκονται. Η γενετική απλώς δεν λειτουργεί έτσι. Η πιο λογική εξήγηση για την πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι ότι το εν λόγω τέκνο γεννήθηκε με σοβαρές παραμορφώσεις και το πέρασαν κατά λάθος για φίδι, ή σκύλο, ή κουνέλι.

Ωστόσο, αναλόγως με το ποιον πιστεύεις, σε λίγα χρόνια μπορεί οι γυναίκες να«κουβαλούν» έμβρυα καρχαριών. Έτσι, έχοντας κατά νου όλα αυτά, ίσως ένα μωρό-φίδι να μην έιναι τόσο τραβηγμένο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share