Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Άστεγος ρωτάει τον ταμία τι μπορεί να αγοράσει με μισό ευρώ! Η απάντησή του θα σας συγκινήσει

Συγκλονιστική ιστορία!

28 Αυγούστου 2019 10:32
Άστεγος ρωτάει τον ταμία τι μπορεί να αγοράσει με μισό ευρώ! Η απάντησή του θα σας συγκινήσει

Μια περήφανη μαμά, η Μισέλ Ρέσντεζ, μοιράστηκε μια φωτογραφία του γιου της, Ματιέ, με ένα πολύ γενναιόδωρο πουρμπουάρ που έλαβε, όταν ένας πελάτης τον είδε να κάνει ιδιαίτερα ευγενικό.

«Περήφανη στιγμή μητέρας! Ο Ματιέ εργαζόταν το βράδυ και ένας άστεγος κύριος μπήκε μέσα στο εστιατόριο έχοντας 50 σέντς και ρώτησε αν υπήρχε κάτι στο μενού που θα μπορούσε να αγοράσει. Ο Matthew τον ρώτησε τι θα ήθελε να παραγγείλει αν μπορούσε και ο άντρας απάντησε οτιδήποτε που θα βοηθούσε να καταλαγιάσει τη πείνα του. Έτσι ο Ματιέτου έδωσε ένα γενναιόδωρο γεύμα και το χρέωσε στον εαυτό του. Του παρέδωσε την απόδειξη και του είπε να χαλαρώσει και να καθίσει. Απίστευτο σημείωμα από άστεγο σε μια γυναίκα που τον κέρασε ένα πιάτο φαγητό

Άστεγος ρωτάει τον ταμία τι μπορεί να αγοράσει με μισό ευρώ! Η απάντησή του θα σας συγκινήσει

Η ιστορία θα τελείωνε εκεί, αλλά μια γυναίκα έγινε μάρτυρας όλης της σκηνής. Όχι μόνο έγραψε στην εταιρεία για να γνωστοποιήσει για την καλή πράξη του καλόκαρδου υπαλλήλου, αλλά έδωσε στο γιο μου ένα γενναιόδωρο ποσό πουρμπουάρ! Είμαι τόσο περήφανη που είμαι μητέρα του και ξέρω ότι έχω παίξει ένα ρόλο στην ανατροφή αυτού του καλόκαρδου νεαρού άντρα.»

Δεν περίμενε αυτή την απάντηση η δημοσιογράφος που ρώτησε έναν άνδρα γιατί είναι άστεγος

Τις ώρες που οι βροχές από το Ελ Νίνιο συνέχιζαν να πέφτουν με μανία στο Λος Αντζελες και τις γύρω περιοχές, ένας άστεγος άντρας βρήκε καταφύγιο σε ένα τοπικό εμπορικό κέντρο.
Το όνομα του ανθρώπου είναι Φρέντι Αγκουίλαρ

Βλέποντας τον να προσπαθεί να προφυλαχθεί από την βροχή, η δημοσιογράφος του καναλιού Fox 11, Τζίνα Σίλβα, τον πλησίασε και τον ρώτησε γιατί είναι άστεγος.

Την απάντηση του μάλλον δεν την περίμενε. Ο Φρέντι της εξήγησε ότι το 2012, η αγαπημένη του πέθανε από καρκίνο της μήτρας.

«Όταν αρρώστησε, δεν είχα σκοπό να την αφήσω στο νοσοκομείο για δυο μήνες να μάχεται την αρρώστια» είπε στην δημοσιογράφο.

«Έχασα τα πάντα, εξαιτίας της και δεν με νοιάζει καθόλου». Αν και έχασε τα πάντα, είπε, ότι δεν του λείπει τίποτα. Εκτός από εκείνη. Μόνο εκείνη. «Θα πουλούσα και την ψυχή μου στο διάβολο για εκείνη, τόσο πολύ την αγαπούσα.

Το όνομά της ήταν Φλορ Μαρλέν Μπράιαντ.
Όταν χάνεις υλικά πράγματα, είναι απλώς υλικά πράγματα. Αλλά όταν χάνεις κάποιον που αγαπάς, πονάει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο». Τα υλικά αγαθά μπορούν να αντικατασταθούν. Η αληθινή αγάπη όμως;

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share