Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έβαλαν κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους και έπαθαν σοκ μόλις είδαν τι κατέγραψε!

Αδιανόητο!

27 Αυγούστου 2019 19:45
Έβαλαν κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους και έπαθαν σοκ μόλις είδαν τι κατέγραψε!

Την απόφαση να μετακομίσουν άμεσα πήρε ένα ζευγάρι από το Michigan μετά από αυτό που ανακάλυψαν ότι συνέβαινε στο σπίτι τους και κατέγραψε κάμερα που είχαν τοποθετήσει στο υπνοδωμάτιο του παιδιού τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν προσπάθησαν να εξηγήσουν πως βρέθηκε τραυματισμένο το μικρό τους κοριτσάκι. Η μικρή Lilly, μόλις ενός έτους, ξύπνησε ένα πρωί γεμάτη γρατζουνιές και μώλωπες.

Οι γονείς της μικρής, ο Joshua και η Heather, προσπάθησαν να βρουν μια λογική εξήγηση για το συμβάν αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι, αποφάσισαν να κοιτάξουν τι είχε καταγράψει η κάμερα στο υπνοδωμάτιο της Lilly και αυτό που ήταν τουλάχιστον τρομακτικό.

Ο Joshua σοκαρίστηκε μόλις είδε το βίντεο που έδειχνε την μικρή του κόρη. «Ήταν ανατριχιαστικό. Με έπιασε ρίγη στην σπονδυλική μου στήλη. Είναι πραγματικά αυτό που είδα;», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας μιλώντας για την πρώτη του αντίδραση.


Η μητέρα της μικρής Lilly, Heather, έβαλε τα κλάματα, πανικοβλήθηκε και πήρε την ενός έτους κόρη τους και έτρεξε στο σπίτι της γιαγιάς της.

Δείτε τι ήταν το φρικιαστικό περιστατικό που ανακάλυψαν για το σπίτι τους:

Η νύχτα τρόμου που έζησε η μικρή Lilly δεν ήταν η πρώτη.
Ένα βράδυ η Brough είχε ακούσει μια περίεργη ανδρική φωνή να ουρλιάζει αλλά δεν είχε δώσει σημασία.

Όταν είδαν το βίντεο από το υπνοδωμάτιο της μικρής Lilly τους κυρίευσε ο τρόμος.

Το ζευγάρι προσέλαβε μάλιστα και ειδικό για να ερευνήσει το σπίτι για τυχόν μεταφυσική δραστηριότητα.

Σαφείς απαντήσεις δεν δόθηκαν ούτε από τον ειδικό. Τα όσα κατέγραψε η κάμερα έμειναν ένα μυστήριο τρόμου.

Στο βίντεο φαινόταν μια φιγούρα να κάνει βόλτες μέσα στο δωμάτιο της ενός έτους κόρης τους.

Η μοναδική εξήγηση ήταν, σύμφωνα με το ζευγάρι, ότι η γυναίκα που έμενε στο σπίτι πριν το αγοράσουν το είχε στοιχειώσει αφού πέθανε μέσα σε αυτό.

Μάνα συναντάει για πρώτη φορά το παιδί στο οποίο μεταμοσχεύτηκαν οι πνεύμονες του 3 ετών γιου της που σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μια οικογένεια έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το νεαρό αγόρι, του οποίου η ζωή σώθηκε χάρη στα όργανα του 3χρονου γιου τους.

Ο γιος της Brooke και του Ibrahim Urasli, Zane, από το Σίδνεϊ χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο τον περασμένο Οκτώβριο, και μετά από 10 ημέρες στην εντατική φροντίδα, πήραν τη δύσκολη απόφαση να αποσυνδέσουν το παιδί τους από τη μηχανική υποστήριξη.

Η απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανά του έσωσε τη ζωή πέντε άλλων μικρών παιδιών, συμπεριλαμβανομένου του 6χρονου Mason. Σοκαριστική ιστορία: Μωράκι πέθανε λίγο μετά από αυτή τη φωτογραφία...

Η μητέρα του Mason, η Tatiana Johnson, προετοιμαζόταν για το χειρότερο όταν έλαβε μια κλήση με την οποία της έλεγαν ότι οι πνεύμονες που έψαχνε για το γιο της είχαν βρεθεί.


Αν και ήταν η είδηση ​​που τόσο απελπισμένα αναζητούσε, είπε ότι αισθάνθηκε τεράστια θλίψη για την οικογένεια που είχε χάσει το παιδί της.

“Μπορεί εγώ εκείνη τη στιγμή να χαμογέλασα αλλά ξέρω τι περνούσε η άλλη μάνα,” είπε στο 60 Minutes.


Σύμφωνα με την αυστραλιανή νομοθεσία, τα νοσοκομεία δεν επιτρέπεται να διαβιβάζουν στοιχεία δωρητών και παραληπτών οργάνων.

Αλλά ψάχνοντας στα social media, η μητέρα του Mason έπεσε πάνω σε ένα ειδησεογραφικό άρθρο που ανέφερε το θάνατο του Zane και την απόφαση των γονιών του να δωρίσουν τα όργανά του.

Έτσι, η Tatiana αποφάσισε να έρθει σε επαφή με την οικογένεια του Zane και να την ευχαριστήσει για το δώρο που χάρισε σ’ εκείνη και το γιο της.

Είπε, επίσης, ότι ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση.

“Ήθελα πολύ να τους ευχαριστήσω από τη μία, αλλά απ’ την άλλη δεν ήθελα να τους προσθέσω άλλο πόνο, αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω,” είπε.

Λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου η Brooke και ο Ibrahim Urasli έθαψαν το γιο τους, η Tatiana είχε στείλει μήνυμα.

Όταν έλαβε το μήνυμα, η Brooke είπε ότι ήταν «εντυπωσιασμένη».

“Μπορεί να είναι μόνο ένα μέρος του σώματός του αλλά είναι κάτι που μεγάλωνε μέσα μου για εννέα μήνες και ξέρω πού πήγε ένα μέρος του Zane,” είπε.

Οι δύο οικογένειες ανέπτυξαν γρήγορα μια στενή διαδικτυακή φιλία και συνέχισαν να βρίσκονται από κοντά.

Οι γονείς του Zane δήλωσαν ότι πάντα θα θρηνούν την απώλεια του γιου τους, αλλά το ότι το παιδί τους έσωσε τη ζωή ενός άλλου παιδιού απάλυνε τον πόνο τους.

“Χάρισε χαμόγελα σε πέντε άλλες οικογένειες. Το να ξέρουμε ότι πέντε άλλες οικογένειες είναι ευτυχείς μας κάνει ευτυχισμένους,” είπε ο Ibrahim.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share