Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστική αληθινή ιστορία: Το μωρό δεν έκλαιγε για δύο χρόνια...

Συγκλονιστικό!

27 Αυγούστου 2019 17:26
Ανατριχιαστική αληθινή ιστορία: Το μωρό δεν έκλαιγε για δύο χρόνια...

Μια συγκλονιστική ιστορία είχε συμβεί σε μια κοπέλα στο Καρπενήσι...Οι δύσκολες στιγμές που είχε περάσει και τα βάσανα την είχαν σημαδέψει πολύ σοβαρά...Διαβάστε παρακάτω όλη την ανατριχιατική ιστορία της...

Μια κοπέλα ζούσε στο Καρπενήσι και είχε παντρευτεί έναν πολύ σκληρό ανδρα, ο οποίος την χτυπούσε για το παραμικρό. Να σας θυμίσουμε άλλη μια συγκλονιστική ιστορία με μωράκι 11 μηνών που έπεσε από τον 5ο όροφο...Η συνέχεια σοκαριστική...

Τα βάσανα της ζωής την έκαναν να υπηρετεί στη Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας κάθε Δεκαπενταύγουστο.

Η ίδια έχει πει:

Μία περίοδο δούλευα παραδουλεύτρα σε ένα γιατρό, που ήταν καλοπληρωτής αλλά και πολύ σκληρός σαν τον άνδρα μου.

Μία μέρα πήρα τον κάδο των σκουπιδιών για να πάω να τα πετάξω και ξαφνικά άκουσα ενα κλαυθμύρισμα.

Φθάνοντας στο σκουπιδότοπο άνοιξα το καπάκι και βλέπω ένα, μωρό μέσα στα αίματα. «Παναγιά μου τι να κάνω;

Να γυρίσω στο γιατρό δε γίνεται γιατί αυτός το πέταξε, όμως αν το πάρω στο σπίτι ο άντρας μου θα με σφάξει σαν λαμπριάτικο αρνί».

Το πήρα, το φίλησα σκουπίζοντας τα αίματα και το έσφιξα στην αγκαλιά μου, γιατί ήταν ο χειμώνας πολύ παγερός. Όταν έφθασα στο σπίτι δεν ήταν κανείς.

Είπα μέσα μου, «Ο Θεός είναι μαζί μου» και αφού το έπλυνα το τύλιξα σε μία παλιά μου πουκαμίσα και το σταύρωσα προσευχόμενη, «Παναγία μου Προυσιώτισσα, χαρίτωσε το να μην κλάψει».

Και το θαύμα έγινε. Το μωρό για δυο χρόνια δεν έκλαψε! Το τάϊζα κρυφά και το κοίμιζα κάτω από το κρεβάτι μας.

Όταν ερχόταν ο ανδρας μου η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά.Πέρασε ο καιρός και το παιδί άρχισε να μπουσουλά.

Οπότε ενα μεσημέρι εκεί που τρώγαμε ξετρύπωσε το μωρό και ήρθε κάτω από το τραπέζι. Μόλις το είδε ο άνδρας μου τα μάτια του γυάλισαν σαν του λιονταριού. «Τι είναι αυτό;», μου λέει.

Τότε έκανα τον σταυρό μου και του είπα το μυστικό. Συγκινήθηκε και το δέχθηκε σαν να ήταν δικό του.

Το παιδί αυτό τώρα έχει παντρευτεί και εργάζεται στο Καρπενήσι. Από το παιδί αυτό έχω ένα ποτήρι νερό, ενώ από τα δικά μου τίποτα.

Φρίκη: Βρήκε στο στόμα του μωρού της ένα τεράστιο μαύρο...

Η Darian Depreta από τις ΗΠΑ, έπαιζε με την μικρή της κόρη Bella, όταν παρατήρησε ένα τεράστιο μαύρο σημάδι μέσα στο στόμα της. Προσπάθησε να το σκουπίσει για να καθαρίσει, αλλά μόλις είδε ότι αυτό δεν βγαίνει, πανικοβλήθηκε.

Η Darian, αφού κάλεσε αμέσως τη μητέρα και το φίλο της, έκλεισε ραντεβού με την παιδίατρο, μισή ώρα αργότερα από όταν εντόπισε το μυστηριώδες σημάδι στον ουρανίσκο του μωρού. Μια ακόμα περίεργει ιστορία συνέβη σε ζευγάρι που έβαλε κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους γιατί το βρήκαν χτυπημένο...μετακόμισαν αμέσως μετά από αυτό που είδαν!

Όταν έφτασαν στο ιατρείο, η νοσοκόμα επιχείρησε επίσης να το καθαρίσει ανεπιτυχώς, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Οι γιατροί επέμειναν τότε ότι μπορεί να ήταν κάποιο σημάδι εκ γενετής, αλλά η μητέρα το αρνήθηκε κατηγορηματικά, υποστηρίζοντας ότι ελέγχει καθημερινά το στόμα της κόρης της όταν το καθαρίζει.

Τότε οι γιατροί τής είπαν ότι θα το κοιτούσαν δύο ειδικοί, προκειμένου να λύσουν το μυστήριο. Η μητέρα τούς είπε μάλιστα ότι το σημάδι ήταν λίγο πιο λευκό στη μία άκρη και ότι η κόρη της φαινόταν να προσπαθούσε να φτάσει το σημείο αυτό για να το ξύσει.

Τότε οι γιατροί συνειδητοποίησαν έκπληκτοι τι είχε συμβεί: ένα κομμάτι χαρτόνι, το οποίο το κορίτσι είχε μασήσει από μία κούτα, είχε κολλήσει στον ουρανίσκο της!

Ανακουφισμένη, η μητέρα ξέσπασε σε κλάματα, ενώ αν και ντράπηκε λίγο όπως εξομολογήθηκε, αισθάνθηκε ευγνώμων που δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό.

Μετά το περιστατικό, η Darian ανέβασε μια φωτογραφία από το στόμα της μικρής στο Facebook και έγραψε: «Θα μπορούσε να είχε πνιγεί με αυτό και ευχαριστώ το Θεό που δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ο μόνος λόγος που το ανέβασα ήταν γιατί, μετά το κλάμα και τον πανικό και την προσπάθεια να καταλάβουμε τι ήταν (ούτε οι γιατροί ήξεραν), είναι καλά».

«Δεν αφήνω το μωρό μου να μασάει κούτες, αλλά βγάζει δόντια και δοκιμάζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Βρήκε το κουτί την ώρα που έβαζα πλυντήριο. Αμέσως της το πήρα, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι ένα κομμάτι είχε κολλήσει εκεί πέρα. Είχα ελέγξει το στόμα της για μικρά κομμάτια αμέσως», πρόσθεσε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share