Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγικό: Αληθινές ιστορίες ανθρώπων που πέθαναν την ώρα του σ3ξ!

Κι όμως δεν συμβαίνουν μόνο στις ταινίες!

27 Αυγούστου 2019 14:28
Τραγικό: Αληθινές ιστορίες ανθρώπων που πέθαναν την ώρα του σ3ξ!

Μπορεί να έχετε ακούσει ιστορίες για ανθρώπους που πέθαναν την ώρα του σεξ αλλά δεν είναι ψέματα ούτε συμβαίνουν μόνο στις ταινίες! Υπάρχουν αληθινές ιστορίες ανθρώπων που πέθαναν την ώρα του σεξ!

Το σεξ είναι ένα βασικό κομμάτι της ζωής μας και ένα από τις λίγες απολαύσεις, αλλά όχι και να πεθάνεις γι αυτό ή κατά τη διάρκεια αυτού! Δείτε ακόμα: Τι γίνονται οι ιερόδουλες όταν γεράσουν;

Το 2007, ένα νεαρό ζευγάρι από την Κολούμπια, στη Νότια Καρολίνα πέθανε με τραγικό τρόπο όταν έπεσε από την οροφή ενός κτιρίου. Τα άψυχα σώματα των Μπρετ Τάιλερ και Τσέλσι Τούμπλεστον, δε φορούσαν ρούχα, εντόπισε ένας οδηγός ταξί στις 5 το πρωί. Τα ρούχα των άτυχων νέων, βρέθηκαν αργότερα στη στέγη, εκεί όπου υποτίθεται ότι έκαναν (επικίνδυνο) σεξ πριν βρεθούν στο κενό.

Το 2013, τα μίντια της Ζιμπάμπουε είχαν αναφερθεί σε ένα περιστατικό με ένα λιοντάρι που επιτέθηκε σε ένα ζευγάρι, τη στιγμή που έκανε σεξ έξω στη φύση... Το αιλουροειδές διέκοψε τη συνουσία και κατάφερε να κατασπαράξει την γυναίκα, ονόματι Σαράι Μαγουέρα, ενώ ο εραστής της μπόρεσε και διέφυγε τρέχοντας μακριά φορώντας μόνο το... προφυλακτικό.

Έπειτα από έναν non stop σεξουαλικό μαραθώνιο με ένα μάτσο κοπέλες, δεν άντεξε και αποδήμησε εις Κύριον. Ο ρώσος μηχανικός Σέρτζει Τούγκανοβ, είχε βάλει στοίχημα 4.000 δολάρια με τις παρτενέρ του ότι δεν θα κατάφερνε να τις ικανοποιήσει σεξουαλικά για τουλάχιστον 12 ώρες. Τελικά εκείνος τις διέψευσε, έφερε εις πέρας την αποστολή του, αλλά στο τέλος τον πρόδοσε η καρδιά του από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας μπλε χαπιών.

Το 2013, η 51χρονη Ντόνα Λάντζ από την Ουάσινγκτον, και ο φίλος της, είχαν καλέσει ένα φιλικό τους ζευγάρι στο τροχόσπιτό τους. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς και έπειτα από πολλά ποτά, η Λάντζ έριξε το φίλο της στο πάτωμα- αργότερα οι γιατροί είπαν ότι τον έπνιξε με το στήθος της...

Η ίδια δήλωσε άγνοια για το συμβάν, αλλά οι αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν την ιστορία με το φονικό μπούστο.

Δεν άντεξε το τρίο και έσβησε... Ο αστυνομικός Γούλιαμ Μαρτίνεζ από τη Ατλάντα των ΗΠΑ, δε περίμενε ότι η καρδιά του θα σταματούσε ξαφνικά πάνω στην ηδονή ενός ερωτικού τριγώνου. Ο 31χρονος άντρας απολάμβανε τη συντροφιά μιας γυναίκας και ενός άλλου άντρα, πριν φύγει από τη ζωή ενώ αργότερα η σύζυγός του κατάθεσε αγωγή 3 εκατομμυρίων δολαρίων κατά του γιατρού του που δεν τον είχε προειδοποίησε για την αδύναμη καρδιά του (υπόθεση που τελικά κέρδισε).

Ο ειδικευόμενος γιατρός Ζενγκ Γκανγκ, πέθανε από ανακοπή το 2011, έπειτα από... υπερπροσπάθεια σε τράπεζα σπέρματος. Ο 23χρονος βρέθηκε νεκρός στο πανεπιστήμιο Wuhan στην Κίνα, αφού πέρασε δυο περίπου ώρες σε ένα ειδικό δωμάτιο. Ο ίδιος είχε ήδη δωρίσει σπέρμα, τέσσερις φορές μέσα στην ίδια βδομάδα!

Ο Σίμον Μπέρλει πέθανε κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού παιχνιδιού, εξαιτίας ενός λάθους στον εξοπλισμό. Ο 38χρονος πέρασε μια θηλιά γύρω από το λαιμό του καθώς υποτίθεται πως η σύντροφός του Ελίζαμπεθ Χάλλαμ ήταν δήμιος των Ναζί. Σύμφωνα με το «σενάριο», ο Σίμον είχε καταδικαστεί σε θάνατο για την αντιστασιακή του δράση... Υποτίθεται, ότι την ώρα που θα κρεμόταν από την αγχόνη, η δήμιος θα έκοβε το σχοινί αναγκάζοντάς τον να περάσει μια νύχτα μαζί της. Όμως, δυστυχώς για τον άτυχο άντρα, το μαχαίρι που θα έκοβε το σχοινί δεν ήταν ιδιαίτερα κοφτερό και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της γυναίκας, άφησε την τελευταία του πνοή.

Απίστευτη ιστορία: 29χρονη έγκυος παρθένα αποκαλύπτει γιατί δεν έχει κάνει σeξ!

Απίστευτη η ιστορία μιας 29χρονης κοπέλας η οποία είναι έγκυος αλλά και παρθένα! Και σύμφωνα με τα λεγόμενα της, δεν σκέφτεται να κάνει σεξ άμεσα! Για 21 χρόνια δεν είχε κάνει ποτέ έρωτα στην ζωή της. Μόλις παντρεύτηκε όμως, ούτε ο άντρας της δεν περίμενε αυτό που έγινε την πρώτη νύχτα!

Η 29χρονη λέει ότι δεν βρήκε ποτέ την κατάλληλη στιγμή να χάσει την παρθενιά της, και αντίθετα επέλεξε να κάνει μωρό με δωρητή σπέρματος.

Μιλώντας στο Vice, εξήγησε ότι μια σπάνια ορμονική διαταρραχή, ο υποπιτατισμός, την έκανε να περάσει από εφηβεία πολύ αργότερα από τους συνομίληκους της, που οδήγησε σε κοροϊδία για το " αντρικό της στήθος".

Αυτή η κοροϊδία με έκανε αγοροφοβική. Η ζωή μου άρχισε να βελτιώνεται όταν άρχισα να μοιάζουν με τους άλλους.
Η προσεχώς μανούλα, είπε ότι ποτέ δε της άρεσαν τα ραντεβού, και ότι μόνο τα ραντεβού από το ιντερνετ είχαν επιτυχία.

"Θυμάμαι το πρώτο μου online dating προφίλ και το πρώτο σχόλιο που έλαβα που ήταν " Θέλεις να έρθεις να καθίσεις στο πρόσωπό μου;" εξομολογήθηκε.

"Πρώτον, υπάρχουν άτομα που πέφτουν με αυτές τις ατακές; Και δεύτερο, όχι ευχαριστώ. Άνθρωποι σαν αυτούς με απωθούν"

Όσο αναφορά την μητρότητα, η Lauren νευρίαζε με τους επικριτές της που έλεγαν ότι για να κάνεις παιδιά θα πρέπει να παντρευτείς.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι η διαδικασία του να μείνει έγκυος ήταν τρομακτική.

«Αρχικά, ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι δεν θα συμβεί, ότι θα χρειαστώ να πάρω σπέρμα από δότη και να ξοδέψω δεκάδες χιλιάδες δολάρια για την εξωσωματική γονιμοποίηση», αποκάλυψε.

«Ένιωσα απογοητευμένη. Ήθελα να κλειστώ στον εαυτό μου. Αλλά μου σύστησε μια κλινική γονιμότητας ούτως ή άλλως. "

Αφού ήταν σε μια λίστα αναμονής για ένα χρόνο, πιστεύοντας ότι δεν θα συμβεί ποτέ, έκλεισε τελικά ένα ραντεβού με έναν ειδικό γιατρό και η ζωή της άλλαξε.

Το μωρό της θα έρθει τον Ιούνιο και η Λόρεν δήλωσε ότι παρόλο που έχει αναρωτηθεί για το πως θα είναι το σεξ, δεν είναι προτεραιότητα για εκείνη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share