Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Γιατί τα εγγόνια μοιάζουν περισσότερο με τη γιαγιά τους!

Γιαγιά και εγγόνια πάντα είχαν ένα πιο έντονο δεσμό...

27 Αυγούστου 2019 13:42
Απίστευτο: Γιατί τα εγγόνια μοιάζουν περισσότερο με τη γιαγιά τους!

Τίποτα και κανείς δε συγκρίνεται με την αγάπη της γιαγιάς! Τα εγγόνια τείνουν να έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στις γιαγιάδες τους, ειδικά εάν εκείνες αναλαμβάνουν τη φροντίδα τους τις ώρες που απουσιάζει η μαμά. Αυτή η γιαγιά έφτασε τα 106 χρόνια χωρίς να πάρει ποτέ φάρμακα! Ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας της;

Απ΄ ότι φαίνεται, όμως, αυτός ο ιδιαίτερος δεσμός ανάμεσα σε μια γιαγιά και το εγγονάκι της δεν οφείλεται μόνο στην σχέση που χτίζουν μεταξύ τους αλλά και στην κληρονομικότητα!

Τα παιδιά μοιάζουν στις γιαγιάδες τους και, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι ορατό με την πρώτη ματιά, σίγουρα μοιράζονται συμπεριφορές, συνήθειες, το περπάτημα ή μια κοινή χαρακτηριστική ελιά.

Γιατί τα παιδιά κληρονομούν γονίδια της γιαγιάς;

«Τα γονίδια που λαμβάνουν τα παιδιά όταν ακόμα βρίσκονται στη μήτρα από την μητέρα τους, προέρχονται απευθείας από τις γιαγιάδες τους. Μεταξύ όλων των παππούδων και συγγενών, η μαμά της μητέρας είναι αυτή που είναι υπαίτια για την κληρονομικότητα των γονιδίων».

Αυτά μας λέει ο Χιλιανός συγγραφέας Alejandro Jodorowsky στο βιβλίο του «Μετά-γενεαλογία: Αυτοανακάλυψη μέσα από την Ψυχό-μαγεία και το Οικογενειακό Δέντρο». Εκεί, εξηγεί πως τα γονίδια μπορούν να παρακάμψουν γενιές και να περάσουν κατευθείαν από έναν παππού / γιαγιά στο εγγόνι. Γι’ αυτό το λόγο, κάποια παιδιά μπορεί να μοιάζουν περισσότερο στη γιαγιά ή σε κάποια θεία, παρά στους γονείς τους.

Ωστόσο, ακόμα κι αν ένα παιδί δεν θυμίζει εμφανισιακά τη γιαγιά του, υπάρχει κάποιο σημάδι από εκείνη πάνω του: μια ελιά, το χαμόγελο, το χρώμα των ματιών ή το περπάτημα. Κάποιες φορές μπορεί να κληρονομήσει ακόμη και τους μυς ή και γενετικές ασθένειες από τους παππούδες τους.

Σε τι ποσοστό τα παιδιά παίρνουν το DNA των γιαγιάδων τους

Μία έρευνα του Cambridge, σχετικά με τον δεσμό μεταξύ της γιαγιάς από την μεριά της μητέρας και των εγγονών τους, αποδεικνύει πως τα εγγόνια κληρονομούν το 25% του DNA τους από τη γιαγιά τους.

Αυτό συμβαίνει εξαιτίας του Χ-χρωμοσώματος, το οποίο περνούν οι γιαγιάδες από τη μεριά της μητέρας στα εγγόνια τους (ανεξαρτήτου φύλλου) κατά 25%. Τα παιδιά, λοιπόν, αγόρια και κορίτσια, παίρνουμε τα περισσότερα γονίδιά μας από τη μαμά της μαμάς μας!

Αντίθετα, οι γιαγιάδες από τη μεριά του πατέρα μεταφέρουν λιγότερα χρωμοσώματα X και μόνο στις εγγονές τους και όχι στους εγγονούς τους.

Αυτή η γιαγιά μπέρδεψε τα s@x toys του εγγονού της με κάλτσες!

Απίστευτο αυτό που έκανε μια γιαγιά όταν μπέρδεψε τα sex toys του εγγονού της με κάλτσες! Έπεσε για ύπνο και μάλλον ήθελε οι σιλικόνες να της κρατάνε ζεστά τα πόδια... Πάντως οι γυναίκες μικρές ή μεγάλες μπορούν να μας εκπλήξουν με τις εφευρέσεις τους!

Ένας άντρας έχει αποκαλύψει ότι η γιαγιά του έσφαξε τα παιχνίδια του για ένα ζευγάρι κάλτσες και κατέληξε να τα βάζει στα πόδια του, όπου τελικά κολλήθηκαν.

Ο 21χρονος αποκάλυψε στα τώρα δικά του tweets ότι η αθώα ηλικιωμένη γυναίκα είχε σκεφτεί ότι τα παιχνίδια ήταν θερμικές κάλτσες, γι 'αυτό αποφάσισε στα πόδια της να ζεσταθεί.

Στην αρχική του tweet, ο άνθρωπος αποκάλυψε ότι η αθώα γιαγιά του είπε ότι είχε δανειστεί ένα ζευγάρι κάλτσες από το δωμάτιό του.

Αργότερα δήλωσε ότι θα έδινε τα φώτα σάρκας, τα οποία είπε ότι ήταν «ακόμα ζεστά» σε όποιον το θέλει, επειδή αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε πλέον να τα χρησιμοποιήσει!

Αργότερα είπε ότι θα έδινε τα φώτα της σάρκας, τα οποία είπε ότι ήταν «ακόμα ζεστά» σε όποιον το θέλει, επειδή αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε πλέον να τα χρησιμοποιήσει

Ωστόσο, όταν πήγε σε μια κρεβατοκάμαρα και είδε τι είχε πραγματικά βάλει στα πόδια της, ήταν σοκαρισμένος.

Μοιράστηκε δύο εικόνες που έδειξαν την ηλικιωμένη γυναίκα με δύο σάρκα-φώτα ένα σεξ παιχνίδι στα πόδια της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share