Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Διάλεξε ένα από τα 9 ζευγάρια φτερών και δες πού έχεις την προστασία των αγγέλων!

Επίλεξε αυτό που σε τραβάει περισσότερο

27 Αυγούστου 2019 08:38
Διάλεξε ένα από τα 9 ζευγάρια φτερών και δες πού έχεις την προστασία των αγγέλων!

Ο καθένας είναι ξεχωριστός. Τα φτερά των αγγέλων συμβολίζουν τις καλές προθέσεις που έχει ο καθένας μας και το τι κρύβει στην καρδιά του. 7 σημάδια ότι ένας Άγγελος βρίσκεται στο πλευρό σας αυτή τη στιγμή!

Διάλεξε τα φτερά που σου αρέσουν περισσότερο και ανακάλυψε τι μήνυμα κρύβει για σένα η επιλογή σου αυτή. Αυτά που θα σου τραβήξουν την προσοχή αποκαλύπτουν την δύναμη στην οποία έλκεσαι περισσότερο και σε ποιον τομέα της ζωής σου έχεις την προστασία των αγγέλων.

1.Τα φτερά της δικαιοσύνης
Έχεις μια ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης. Όταν πρέπει να πάρεις μια απόφαση, πάντα κρατάς δίκαιη και ισορροπημένη στάση. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι η απόφαση αυτή θα σε φέρει αντιμέτωπο με έναν άνθρωπο πολύ δικό σου.

Η ευλογία σου είναι η αίσθηση του δικαίου. Του σωστού και του λάθος. Και πάντα θα κάνεις το σωστό ό,τι και να συμβεί.

2. Τα φτερά του έρωτα
Είσαι τολμηρός και αγαπησιάρης, όπως επίσης και αρκετά ρομαντικός. Αγαπάς άνευ όρων και δεν ζητάς τίποτα σε αντάλλαγμα. Η αγάπη είναι η πραγματική σου ευλογία και αυτή που σε κάνει να είσαι εξαιρετικά ξεχωριστός.

3. Τα φτερά της ψυχής
Τα μπλε φτερά δηλώνουν έναν άνθρωπο πράο, έξυπνο και με ήρεμη ψυχή. Αν τα επέλεξες, τότε σημαίνει ότι η ψυχή σου βρίσκεται σε ένα μεγάλο ταξίδι και έχει περάσει πολλά. Και άσχημα και καλά. Έχεις μια ευγενική, καλή καρδιά και αυτό είναι ευλογία.


4. Τα φτερά της αλήθειας
Παλεύεις για να ζήσεις μια αληθινή και τίμια ζωή. Θα κάνεις τα πάντα για να δώσεις το σωστό παράδειγμα και στους άλλους και θα πεις μια σκληρή αλήθεια, αντί να προτιμήσεις ένα «αθώο» ψέμα. Είσαι προορισμένος για να βοηθάς τους ανθρώπους να βρουν πραγματικούς φίλους στην ζωή τους και όχι ψεύτικους.

5. Τα φτερά της ελπίδας
Είσαι ένα αισιόδοξο άτομο, γεμάτο ζωή. Μισείς σου τοξικούς και αρνητικούς ανθρώπους, επειδή εσύ κρατάς μια θετική στάση στα πράγματα και έχεις ελπίδες ότι το μέλλον θα σου φέρει κάτι καλό. Η αισιοδοξία είναι η ευλογία σου και ευημερείς, έχοντας αυτό το συναίσθημα. Έχεις πίστη στους ανθρώπους και πάντα βλέπεις το καλό σε αυτούς.

6. Τα φτερά του ονείρου
Είσαι λίγο εσωστρεφής και ονειροπόλος. Σου αρέσει η ιδιωτικότητα και η ηρεμία και τα όνειρά σου είναι συνήθως για τα σημαντικά πράγματα στη ζωή σου. Αυτό κάνει το μυαλό σου τη μεγαλύτερη ευλογία σου, καθώς συχνά ζεις «μέσα» σε αυτό.

7. Τα φτερά της επιθυμίας
Έχεις πολλές επιθυμίες στην ζωή σου και σου αρέσει να ζεις την μεγάλη ζωή. Έχεις τον πόθο και την θέληση να κάνεις τα πάντα για να πάρεις αυτό που θέλεις, όταν το θέλεις. Αυτό σε διαχωρίζει από τους άλλους που δεν έχουν την δύναμη και το κουράγιο να το κάνουν. Η επιθυμία σου λοιπόν είναι και η μεγαλύτερη ευλογία στην ζωή σου.

8. Τα φτερά του πολεμιστή
Έχεις καρδιά πολεμιστή, ενώ στην ψυχή είσαι ένας Άγιος. Είσαι ευγενικός και ήρεμος από την φύση σου, αλλά μπορείς εύκολα να μετατραπείς σε πολεμιστή, αν κάτι σε αναστατώσει. Προστατεύεις όλους όσους έχεις στην ζωή σου με δύναμη και κουράγιο. Η ψυχή του πολεμιστή είναι η μεγαλύτερη ευλογία για σένα.

9. Τα φτερά της επιτυχίας
Έχεις μια μεγάλη επιθυμία να πετύχεις και να ευημερήσεις. Έχεις όλα όσα χρειάζονται για να φτάσεις στην κορυφή. Θέλεις να αποκτήσεις όλα όσα η ζωή μπορεί να σου προσφέρει και αυτή η μεγαλύτερη ευλογία για σένα. Αυτά τα φτερά δείχνουν ότι έχεις ότι χρειάζεσαι για να είσαι ένα επιτυχημένο άτομο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share