Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Γλάρος άρπαξε σακουλάκι με κάνναβη και γλίτωσε τον ιδιοκτήτη από την σύλληψη!

Ήταν πολύ τυχερός!

26 Αυγούστου 2019 18:50
Απίστευτο: Γλάρος άρπαξε σακουλάκι με κάνναβη και γλίτωσε τον ιδιοκτήτη από την σύλληψη!

Απίστευτο είναι αυτό που συνέβη με έναν γλάρο που άρπαξε ένα σακουλάκι με κάνναβη και γλίτωσε τον ιδιοκτήτη από την σύλληψη!

Οι αστυνομικοί είδαν το νεαρό να πετάει το σακουλάκι κάνναβης, όμως την ώρα που πήγαν να το σηκώσουν για να τον συλλάβουν, το βούτηξε ένας γλάρος. Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Μπαρ πουλούσε ποτά αναμεμειγμένα με κάνναβη!

Υπάρχουν φύλακες άγγελοι στις μέρες μας; Κάποιοι θα πουν πως όχι. Ένας τύπος στην Σουηδία όμως, θα έχει διαφορετική άποψη μετά από αυτό που έζησε σε ένα φεστιβάλ μουσικής...

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν δύο αστυνομικοί ντυμένοι με πολιτικά εντόπισαν στο Gothenburg Cultural Festival να κάνει ένα τέτοιο τσιγάρο και άρχισαν να κατευθύνονται προς το μέρος της, προκειμένου να την συλλάβουν.

Λίγο πιο δίπλα καθόταν ένας άλλος τύπος, ο οποίος παρατήρησε την κίνηση των δύο ανδρών και κατάλαβε την ιδιότητά τους και το τί πήγαν να κάνουν. Φοβούμενος οτι θα ερχόταν και η σειρά του, έβγαλε ένα σακουλάκι με κάνναβη και το πέταξε παραδίπλα του.

Την κίνηση την είδα οι αστυνομικοί και αμέσως άλλαξαν κατεύθυνση, αφήνοντας την κοπέλα και πηγαίνοντας προς το μέρος που είχε πετάξει την κάνναβη. Ο ένας από αυτούς έφτασε ακριβώς από πάνω, όμως την ώρα που ετοιμαζόταν να σκύψει για να το σηκώσει, εμφανίστηκε ένας γλάρος, ο οποίος το τσίμπησε και το πήρε μαζί του.

Όπως είναι λογικό, αμφότεροι έμειναν για κάποια δευτερόλεπτα σοκαρισμένοι από την εξέλιξη αυτή, ενώ ο ιδιοκτήτης της συσκευασίας, βλέποντας τον φύλακα... άγγελο του να επεμβαίνει και τον σώζει, βρήκε την ευκαιρία να εξαφανιστεί μέσα στο πλήθος.

Καλόγριες βγάζουν 1 εκ. ευρώ το χρόνο πουλώντας κάνναβη!

H επιχείρηση ξεκίνησε το 2011 με μόλις 12 φυτά και έφτασε τώρα να είναι μία διεθνής επιχείρηση που κάνει ακόμα και εξαγωγές.

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, αρκεί να είναι νόμιμη. Κάπως έτσι το σκέφτηκε η Kate Meeusen και το 2011 ξεκίνησε την καλλιέργεια κάνναβης και την δημιουργία προϊόντων που προέρχονται από το συγκεκριμένο φυτό.

Τότε, έκανε την αρχή με μόλις 12 φυτά, όμως πλέον είναι μία εξωστρεφής επιχείρηση που κάνει μεγάλες εξαγωγές και ο τζίρος της φτάνει τα 1 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Καθόλου άσχημα δηλαδή…

«Ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου είναι ακόμα κολλημένο στο 1950 και δεν βλέπει με καλό μάτι, την δημιουργία προϊόντων από κάνναβη. Kατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα κάνναβης σε Ρόδο και Καβάλα!

Αυτά όμως μπορούν να βοηθήσουν, εκτός των άλλων, αρκετό κόσμο να αντιμετωπίσει τις εξαρτήσεις του. Μέχρι στιγμής, εκτός από το να βγάζουμε λάδια, έχουν βοηθήσει 8 άτομα που ήταν εθισμένα στο αλκοόλ και όχι μόνο. Όλοι τους ένιωσαν καλύτερα», είπε στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε για την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Κάτι άλλωστε που επιβεβαιώνεται και από τα χιλιάδες αιτήματα που υπάρχουν ανά τον κόσμο από ασθενείς με επιληψία, πάρκινσον κ.α που ζητούν τη νομιμοποίηση τέτοιων σκευασμάτων στις χώρες τους.

«Μέσα στα επόμενα χρόνια σκοπεύουμε να έχουμε ένα εργοστάσιο παρασκευής σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ. Θα κάνουμε και συνεργασίες με το Χόλιγουντ, καθώς αποτελεί το… μεγάφωνο, προκειμένου να φτάσει η φωνή μας σε όλο τον κόσμο», συμπλήρωσε.

Η καλόγρια με το... πριόνι που «έριξε» το διαδίκτυο!

Δεν την λες και συνηθισμένη την εικόνα μιας καλόγριας, με ένα πριόνι στο χέρι.

Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που η Μάργκαρετ Αν έγινε viral. Η καλόγρια βγήκε στους δρόμους του Μαϊάμι, μετά το πέρασμα του τυφώνα Ιρμα, για να βοηθήσει όπως μπορούσε και όπως ήταν αναμενόμενο τα social media την λάτρεψαν!

Δείτε το βίντεο που έγινε viral:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share