Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μπήκε στο χειρουργείο ως η πιο παχύσαρκη έφηβη του κόσμου, 9 μήνες αργότερα.. Δείτε πως έγινε και θα τρίβετε τα μάτια σας!

Απίστευτο!

26 Αυγούστου 2019 12:52
Μπήκε στο χειρουργείο ως η πιο παχύσαρκη έφηβη του κόσμου, 9 μήνες αργότερα.. Δείτε πως έγινε και θα τρίβετε τα μάτια σας!

Μπήκε στο χειρουργείο ως η πιο παχύσαρκη έφηβη του κόσμου, 9 μήνες αργότερα.. Δείτε πως έγινε και θα τρίβετε τα μάτια σας...

H Dayana Camacho, μία 15χρονη έφηβη από το Μεξικό, έφτασε να ζυγίσει 195 κιλά. Το κορίτσι από την πόλη της Sinaloa δεν έδινε καμία σημασία σε ό, τι έφαγε και ζούσε μια εντελώς καθιστική ζωή. Σιγά-σιγά άρχισε να παίρνει μεγάλο βάρος μέχρι που κέρδισε τον διόλου τιμητικό τίτλο της «πιο παχύσαρκης ανήλικης στον κόσμο.»

H υπερβολική κατανάλωση πρόχειρου φαγητού και γλυκών σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης αποδείχθηκε ότι ήταν εξαιρετικά επιζήμια για την υγεία της. Τα πράγματα έγιναν τόσο άσχημα με το βάρος της, καθώς όταν κοιμόταν σταματούσε να αναπνέει για κάπια χρονικά διαστήματα – μια κατάσταση γνωστή ως υπνική άπνοια. Η Ramona Carrillo, η μητέρα της, έπρεπε συνεχώς να την σκουντάει κατά τη διάρκεια του ύπνου της για να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν εντάξει. Αλλά η σοβαρότητα της κατάστασης της κόρης της ήταν τέτοια, που η Dayana δεν ήταν σε θέση να περπατήσει ή να κάνει οτιδήποτε που θα έκανε μια συνομήλικη της ηλικίας της.


Τότε ήταν που η Ramona αποφάσισε να κάνει κάτι πολύ γενναίο: κάλεσε έναν ραδιοφωνικό σταθμό και ζήτησε βοήθεια για την κόρη της. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η εντυπωσιακή μεταμόρφωση που θα άλλαζε εντελώς την ζωή της.
Ειδικοί ασχολήθηκαν με την περίπτωση της Dayana και στη πορεία εγκατέλειψε όλες τις κακές συνήθειες της και άρχισε να τρώει υγιεινά και ξεκίνησε να γυμνάζεται. Όμως, λόγω της σοβαρότητας της υγείας της, ήταν επίσης απαραίτητο να υποβληθεί σε γαστρική παράκαμψη κατά την οποία το στομάχι της είχε μειωθεί στις 20 κυβικές ίντσες. Η εγχείρηση είχε σκοπό να μειώσει την ποσότητα της τροφής που θα μπορούσε να τρώει και να χορταίνει η Dayana.

Για μήνες Νταϊάνα αγωνιζόταν με τον πειρασμό να επιστρέψει στις παλιές της συνήθειες, αλλά χάρη στην ψυχολογική υποστήριξη και τη εγχείρηση, ήταν σε θέση να παραμείνει δυνατή και να μην υποτροπιάσει. Και εννέα μήνες αργότερα … έχασε 90 κιλά!

Αλλά το ταξίδι της Dayana έχει ακόμα αρκετό δρόμο. Απώτερος στόχος της είναι να φτάσει τα 68 κιλά – μια τεράστια πρόκληση, αλλά η Dayana είναι αποφασισμένη να το πετύχει. «Τώρα είναι μια έφηβη που μπορούν να περπατήσει, ακόμη και να τρέξει, και σύντομα θα επιστρέψει πίσω στο σχολείο. Πλέον δεν δέχεται bullying, έχει κάνει παρέες, και έχει την στήριξη φίλων και συγγενών,» δήλωσε ο γιατρός που την βοηθά να πετύχει την μεταμόρφωση.

Η Dayana αισθάνεται πιο ελαφριά και πιο όμορφη – που τώρα μπορεί να φορέσει ακόμα και τα αγαπημένα της ρούχα: φορέματα. Ο δρόμος είναι μακρύς και τα εμπόδια θα γίνουν πιο δύσκολα, επειδή τα τελευταία κιλά είναι πάντα το πιο δύσκολο να τα χάσει κανείς. Αλλά όλοι είναι σίγουροι ότι η Dayana έχει ό, τι χρειάζεται για να πετύχει το στόχο της.

Γυναίκα 317 κιλών κάνει έρωτα 7 φορές την ημέρα για να χάσει βάρος!

Η Πολίν Πότερ ζυγίζει 317 κιλά. Εξαιτίας αυτών, δεν μπορεί να περπατήσει και γι’ αυτό κινείται με ένα αμαξίδιο.

Εχει προσπαθήσει να χάσει βάρος, κάνοντας ασκήσεις σε πισίνα, αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Μια συνάντηση με τον πρώην άνδρα της που κατέληξε σε σεξ, όμως, την έκανε να χάσει λίπος και έτσι βρήκε τη λύση στο πρόβλημα των κιλών της.


Ζήτησε από τον πρώην να κάνουν 7 φορές την ημέρα σaξ, για να χάσει κιλά. Και έπιασε, όπως υποστηρίζει. Από τη στιγμή που έβαλε σε εφαρμογή τη συγκεκριμένη πρακτική έχει χάσει 44 κιλά. Αυτό που θέλει να καταφέρει η Πολίν είναι να χάσει κιλά, για να πάει για ποδήλατο με τον γιο της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share