Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ακραίο: Τι άγαλμα έστησε για να εκδικηθεί την πρώην!

Το παράκανε λίγο...

26 Αυγούστου 2019 12:23
Ακραίο: Τι άγαλμα έστησε για να εκδικηθεί την πρώην!

Μερικές φορές ο χωρισμός σε πάει στα άκρα... ο συγκεκριμένος λίγο το παράκανε και έστησε ένα άγαλμα για να εκδικηθεί την πρώην! Όσα κάνει ένας άντρας που δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του!

Μπορεί να ξόδεψε χιλιάδες δολάρια, ωστόσο πήρε την εκδίκησή του. Όχι μόνο αγόρασε σπίτι δίπλα στην πρώην του, αλλά της έστειλε και... μήνυμα.

O Alan Markovitz είναι ένας από τους γνωστότερους επιχειρηματίες στο Michigan. Σε μια προσπάθεια να «πικάρει» την πρώην σύζυγό του, αγόρασε ένα σπίτι δίπλα στο δικό της και εκεί τοποθέτησε ένα άγαλμα, του οποίου το μήνυμα όλοι μπορούμε να ερμηνεύσουμε.

Το γλυπτό είναι ένα μεγάλο χέρι με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο.

Ο 59χρονος επιχειρηματίας μάλιστα για να σιγουρευτεί ότι η πρώην σύζυγός του θα βλέπει το άγαλμα και τα βράδια, τοποθέτησε σ' αυτό έναν προβολέα.

Ο Markovitz δεν είναι βεβαίως κάποιος τυχαίος. Δραστηριοποιείται στα strip- club από το 1980, όταν και άνοιξε το περίφημο Eight Mile.

Αυτός είναι ο λόγος που οι άντρες αποφασίζουν να χωρίσουν!

Τι γίνεται όταν ένας άντρας αποφασίζει να χωρίσει και δεν μπορεί κανείς να του αλλάξει την γνώμη; Ποιος είναι ο κυριότερος λόγος που παίρνει αυτήν την απόφαση; Είναι ευρέως γνωστό ότι οι άντρες σκέφτονται και πράττουν διαφορετικά από τις γυναίκες και αυτό φαίνεται παντού!

Όπως βέβαια συμβαίνει πάντα με όλα τα ωραία, η περίοδος του...μέλιτος τελειώνει και η καθημερινότητα έχει τον κύριο λόγο. Φυσικά η γνωστή ρουτίνα έρχεται και φωλιάζει ανάμεσά σας, γεγονός που βλάπτει ανεπανόρθωτα τη σχέση. Πόσος χρόνος χρειάζεται για να συνέλθετε από έναν χωρισμό;

Κάτι που έχει παρατηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια, είναι το γεγονός ότι οι άντρες, όσο άσχημα κι αν περνούν σε μία σχέση, δύσκολα παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, μιας και η απέχθειά τους σε συγκρούσεις και καυγάδες τους οδηγεί στην αδράνεια.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με έρευνες, υπάρχει ένας πολύ βασικός λόγος για τον οποίο ένας άντρας θα έπαιρνε απόφαση να χωρίσει, και δεν είναι άλλος από την πίεση που θα νιώσει όταν αντιληφθεί ότι η καλή του θέλει να τον αλλάξει.

Ως γνωστόν, οι άντρες ένα θεματάκι με το συγκεκριμένο το έχουν, και μία ευθιξία μη σου πω, οπότε τη στιγμή που θα αντιληφθεί ότι θέλεις να τον φέρεις πιο κοντά στα… πρότυπά σου, έχει φύγει!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share