Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020

Ένας άνδρας άφησε 36$ φιλοδώρημα και έφυγε γρήγορα αφήνοντας πίσω του ένα σημείωμα - Η σερβιτόρα που τα βρήκε ξέσπασε σε λυγμούς!

Απίστευτο!

24 Αυγούστου 2019 20:09
Ένας άνδρας άφησε 36$ φιλοδώρημα και έφυγε γρήγορα αφήνοντας πίσω του ένα σημείωμα - Η σερβιτόρα που τα βρήκε ξέσπασε σε λυγμούς!

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία από έναν άνδρα που άφησε 36$ φιλοδώρημα και έφυγε γρήγορα αφήνοντας πίσω του ένα σημείωμα. Η σερβιτόρα που τα βρήκε ξέσπασε σε λυγμούς!

Ο άντρας κάθισε στο τραπέζι που εξυπηρετούσε η Claire Hudson και παρήγγειλε δύο μπύρες, ένα πικάντικο burger και τη σπεσιαλιτέ του Mac, Coney Island Dog. Αφού τελείωσε το γεύμα του και πλήρωσε το λογαριασμό, έφυγε χωρίς να πει κουβέντα.

Όταν η Claire πήγε να καθαρίσει το τραπέζι, βρήκε κατάπληκτη ένα φιλοδώρημα των 36$! Τη στιγμή όμως που γύρισε την απόδειξη και διάβασε το μήνυμα, η έκπληξη μετατράπηκε σε δάκρυα…

Ένας άνδρας άφησε 36$ φιλοδώρημα
Σήμερα είναι τα γενέθλια του αδερφού μου. Θα γινόταν 36 χρονών. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα τρώω το αγαπημένο του φαγητό (hot dogs) και δίνω στη σερβιτόρα φιλοδώρημα, ανάλογο της ηλικίας του. Χρόνια πολλά Wes.

Nεαρή «ανάπηρη» ζητιάνα πετάει τα ρούχα μετά τη δουλειά και γίνεται top model (video)

Nεαρή «ανάπηρη» ζητιάνα πετάει τα ρούχα μετά τη δουλειά και γίνεται top model (video)

Όταν βλέπουμε έναν ζητιάνο ανάπηρο πάντα σκεφτόμαστε ότι μπορεί και να μας κοροϊδεύει. Αλλά η ζητιάνα που «συνέλαβε» αμερικανικό κανάλι στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, ξεπερνάει κάθε έννοια απάτης.
Η νεαρή ζητιάνα έχει στηθεί με δύο πατερίτσες στην ακριβότερη λεωφόρο της Νέας Υόρκης, την 5η, εκεί που οι περαστικοί ψωνίζουν Gucci και άλλες ακριβές μάρκες. Εχει πάρει το πονεμένο ύφος και γεμίζει το κυπελάκι της με λεφτά που της αφήνουν ασταμάτητα οι απλόχεροι πολίτες.

Μόλις ολοκληρώσει το πρόγραμμά της, απομακρύνεται, μπαίνει σε ένα υπέροχο τζιπ, αλλάζει ρούχα και ξαναβγαίνει από την άλλη πόρτα …κουκλάρα! Τηλεοπτικό κανάλι την τσάκωσε και δείτε τη συνέχεια...

Η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος είπε στο αφεντικό του το “τελευταίο αντίο”, θα σας κάνει να δακρύσετε!

Η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος είπε στο αφεντικό του το “τελευταίο αντίο”, θα σας κάνει να δακρύσετε!

Μια αληθινή ιστορία με έναν άντρα και ένα σκύλο όπου είπε στο αφεντικό του το “τελευταίο αντίο”και θα σας κιάνει να δακρύσετε!

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μια αφοσιωμένη σκυλίτσα είπε το τελευταίο αντίο στο αφεντικό της. Τον περασμένο μήνα, ο Ryan Jessen από την Καλιφόρνια νόμιζε ότι είχε ημικρανία, αλλά νοσηλεύτηκε με εγκεφαλική αιμορραγία και δεν επανήλθε.

Οι αγαπημένοι του συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο για να του πουν το τελευταίο αντίο στις 30 Νοεμβρίου. Το προσωπικό του νοσοκομείου συμφώνησε να αφήσει το αγαπημένο του σκυλάκι, την Mollie, να του πει αντίο.

Η συγκινητική αυτή στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο και ανέβηκε στο Facebook όπου άγγιξε τις καρδιές χιλιάδων χρηστών. “Το νοσοκομείο έκανε το πιο γλυκό πράγμα, μας άφησε να φέρουμε την σκυλίτσα του αδερφού μου για να του πει αντίο και να καταλάβει το γιατί δεν θα επέστρεφε ξανά ο σκύλος”, έγραψε η αδερφή του, Michelle Jessen, σε μια δημοσίευση στο Facebook την 1 Δεκεμβρίου.

undefined
“Αν γνωρίζατε τον αδερφό μου, θα ξέρατε ότι πραγματικά λάτρευε τον σκύλο του”. Με την ουρά στα σκέλια και τα αυτιά κατεβασμένα, η Mollie μύριζε τον ιδιοκτήτη της απελπισμένη.

Το βίντεο έχει πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές και έχει κοινοποιηθεί 80.000 φορές. H δημοσίευση γέμισε με υποστηρικτικά σχόλια. “Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, αλλά δεν θα απαντήσω σε άλλους”, έγραψε η Michelle.

“Έχουμε ειλικρινά συγκινηθεί με τις ιστορίες σας, το γεγονός ότι μοιράζεστε την θλίψη μας και την ευγένεια όλων των ανθρώπων”.
“Μην ανησυχείς για τον σκύλο! Θα την κρατήσουμε! Είναι μέλος της οικογένειας.” Η μητέρα του Ryan ανέβασε στην συνέχεια μια φωτογραφία της Mollie να είναι ξαπλωμένη στον καναπέ. “Της λείπει ο μπαμπάς της”, είπε η μητέρα του Ryan, Laurie Ann Hickenlooper Jessen.

undefined

Η Michelle πρόσθεσε ότι οι γιατροί πιστεύουν ότι η αιμορραγία του αδερφού της προκλήθηκε από υψηλή πίεση, εικάζοντας ότι ευθύνεται η συχνή κατανάλωση ενεργειακών ποτών. Τα όργανα του δόθηκαν για δωρεά και η αδερφή του έγραψε την 1 Δεκεμβρίου ότι ένας 17χρονος από την Καλιφόρνια έλαβε την καρδιά του αδερφού της.

“Όσο στενάχωρο κι αν είναι που χάσαμε τον Ryan, ξέρουμε ότι η καρδιά του θα φέρει πολλή χαρά στην οικογένεια του αποδέκτη.” “Μακάρι να γνώριζε ο Ryan την διαφορά που έκανε η καρδιά του για τον νεαρό άντρα.” Η μητέρα του πρόσθεσε ότι η οικογένεια είναι ευγνώμων για την υποστήριξη που έλαβε.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share