Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

Κοπέλα που αρνούνταν την τροφή και ζύγιζε 31 κιλά σήμερα είναι μια κούκλα χάρη στο instagram! (photos)

Η ζωή της άλλαξε για πάντα!

24 Αυγούστου 2019 11:25
Κοπέλα που αρνούνταν την τροφή και ζύγιζε 31 κιλά σήμερα είναι μια κούκλα χάρη στο instagram! (photos)

Μία κοπέλα που αρνούνταν την τροφή και ζύγιζε 31 κιλά σήμερα είναι μια κούκλα χάρη στο instagram! Από το θάνατο και τα… 17 κιλά επέστρεψε στη ζωή! Δείτε πως είναι σήμερα

Η κοπέλα αυτή πέρασε από τον Γολγοθά της διατροφικής διαταραχής την λεγόμενη νευρική ανορεξία: Πρόκειται για μία από τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις, που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας ασθενής. Πρόκειται για μια διαταραχή του οργανισμού η οποία στρέφει τον ίδιο τον ασθενή ενάντια στον εαυτό του.

Σε περίπτωση που εκδηλωθεί σε κάποιον ασθενή, είναι βέβαιο πως εκείνος δεν θα μπορέσει να την ξεπεράσει εύκολα. Ωστόσο, στη σύγχρονη εποχή τα πράγματα μοιάζουν να είναι πολύ πιο εύκολα για κάποιον που αντιμετωπίζει ένα τέτοιου είδους πρόβλημα. Αυτό, διότι πέρα από την εξέλιξη της επιστήμης, υπάρχει και η εξέλιξη της τεχνολογίας και κατ’ επέκταση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

undefined

undefined

Κάποιος μπορεί να ανατρέξει σε πληροφορίες, μέσω ενός μέλους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο περνά το αντίστοιχο πρόβλημα (σ.σ. π.χ. στο Instagram).

Η νευρική ανορεξία είναι επικίνδυνη, καθώς μπορεί να εξελιχθεί ακόμη και σε θάνατο, αν δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα. Οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους πρόβλημα είναι πολλές. Μάλιστα, η Emelle αποτελεί ένα παράδειγμα αντίστοιχων γυναικών.

undefined

undefined

Η Emelle δεν γινόταν να συνεχίσει να ζει, με αυτό τον τρόπο. Το σωματικό βάρος της είχε φτάσει πλέον τα 31 κιλά και δεν βρισκόταν πια σε θέση να βρει ούτε αγόρι. Μάλιστα, η Emelle πίστευε ότι ήταν πολύ χοντρή για να είναι ελκυστική. Έτσι, ξεκίνησε να αποφεύγει συστηματικά τη λήψη τροφής.

undefined

undefined

Δεν ήθελε να παραδεχθεί πως υπάρχει πραγματικό πρόβλημα. Το σώμα της είχε προσαρμοστεί στο νέο βάρος της. Το ίδιο και ο οργανισμός της. Έτσι, σπανίως αισθάνονταν πως ήταν αδύναμη. Οι συγγενείς και τα αγαπημένα της πρόσωπα ήθελαν να τη βοηθήσουν, αλλά εκείνη πίστευε πως θα την καταστρέψουν.

undefined

Κάποια στιγμή, η Emelle συνειδητοποίησε πως χρειαζόταν βοήθεια. Έτσι, στράφηκε στο Instagram. Εκεί μπόρεσε να βρει πολλές χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες σύντομα θα τη βοηθούσαν. H επαναφορά του σωματικού βάρους της έγινε μέσω υγιεινής σωματικής διάπλασης.

undefined

Νευρική ανορεξία: Πώς είναι σήμερα η Emelle

Πλέον, η Emelle ζυγίζει 55 κιλά και είναι χαρούμενη. Μπορεί να μοιράζεται την ιστορία της, ενθαρρύνοντας άλλους συνανθρώπους της, αλλά και να ζει τη ζωή, που δεν μπορούσε να ζήσει πριν.

undefined

Την παράτησε μετά από 33 χρόνια γάμου...Μεταμορφώθηκε και τον έκανε να σκάσει! (Video)

Άνδρες και γυναίκες χωρίζουν με τον ίδιο τρόπο και οι αντιδράσεις τους είναι ίδιες. Όλα έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο…Και φυσικά ο χωρισμός θέλει παιδεία!

Το ότι αν θέλεις κάτι πολύ μπορείς να το πετύχεις, απέδειξε μία γυναίκα μετά από χρόνια γάμου. Ο άντρας της την άφησε αλλά αντί να το βάλει κάτω, πείσμωσε και άλλαξε τον εαυτό της προς το καλύτερο.

Η Βίκυ από το Ντάλας, επισκέφθηκε έναν διάσημο στυλίστα, τον Christopher Hopkins και άφησε την τύχη της στα χέρια του.
Ο Christopher Hopkins έκανε το θαύμα του και δείτε πως μεταμόρφωσε την Βίκυ και έκανε τον άντρα της να παραμιλά.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share