Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

19+1 γεγονότα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Τρελό!

23 Αυγούστου 2019 18:58
19+1 γεγονότα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Αυτά είναι τα 19+1 γεγονότα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό...

Ο κόσμος γύρω μας είναι υπέροχος και απρόβλεπτος. Μεγάλα μυαλά δεν θα σταματήσουν ποτέ να προσπαθούν να λύσουν όλα τα καταπληκτικά αινίγματα και να αποδείξουν τις τρελές θεωρίες που πραγματικά θέλεις να πιστέψεις.

Παρακάτω θα βρείτε 20 γεγονότα που μπορεί να ακούγονται εξωπραγματικά, αλλά στην πραγματικότητα είναι απολύτως αληθινά. Ο καφές αλλάζει ριζικά την γεύση. Γι ‘αυτό μας αρέσει να τρώμε κάτι γλυκό με αυτό το ρόφημα.

Η απόρριψη και ο φυσικός πόνος είναι τα ίδια στον εγκέφαλό σας. Οι μι-οπιοειδείς αισθητικοί υποδοχείς ενεργοποιούνται όταν απορρίπτεστε και οι ίδιοι δέκτες “δουλεύουν” όταν αισθάνεστε πόνο.

Ένα αεροπλάνο μπορεί να πετάξει πάνω από 100 μίλια με μια τρύπα στα καύσιμα και με τις δυο τουρμπίνες απενεργοποιημένες.

Μια τέτοια περίπτωση συνέβη μία φορά. Οι πίθηκοι βλέπουν πρόσωπα σε άψυχα αντικείμενα. Βλέπουν οπτικές ψευδαισθήσεις επειδή φοβούνται πάντα για τη ζωή τους. Είναι επίσης πιο πιθανό να φανταστούν τους εχθρούς τους στα πάντα γύρω τους.

Ένα στρώμα διπλασιάζει το βάρος του μετά από 10 χρόνια χρήσης, συλλέγοντας σκόνη και ακάρεα σκόνης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα παράσιτα τρώνε μικροσκοπικά κομμάτια του δέρματός μας, τα οποία πέφτουν στα πτυσσόμενα στρώματα.

Ο εγκέφαλός σας αντιδρά σε λεκτικές και μη λεκτικές εργασίες με διάφορους τρόπους. Αποδεικνύεται ότι κατανοούμε καλύτερα τη νοηματική γλώσσα σε υποσυνείδητο επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι μεσοσπονδύλιοι δίσκοι χαλαρώνουν και επεκτείνονται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είσαι 1% ψηλότεροι το πρωί σε σχέση με το βράδυ.

Υπάρχουν περισσότερες μορφές ζωής στο ανθρώπινο δέρμα από ότι υπάρχουν άνθρωποι στον πλανήτη μας. Κάθε μέρα «μοιραζόμαστε» το σώμα μας με 90 τρισεκατομμύρια βακτήρια.

Οι Ενυδριδίνες ακουμπούν τα πόδια τους μεταξύ τους όταν κοιμούνται, τρώνε ή απλά παρασύρονται στο νερό για να μην χάσουν το ένα το άλλο.

Ο Έλβις Πρίσλεϊ ήταν φυσικά ξανθός. Ο βασιλιάς της Rock ‘n’ Roll ήταν σίγουρος ότι τα σκούρα μαλλιά του πήγαιναν καλύτερα γιατί τόνιζαν το χρώμα των ματιών του.

Παίρνουμε πιο εύκολα αποφάσεις αν σκεφτούμε ένα πρόβλημα σε μια ξένη γλώσσα.

Οι γλώσσες βοηθούν στο να παραμερίσουμε τα συναισθήματά από το μυαλό μας και να κάνουμε μια πιο σαφή ανάλυση της κατάστασης. Το 15% του αέρα που αναπνέουμε στο μετρό, περιέχει μόνο ανθρώπινα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Η πιθανότητα να πεθάνεις στο δρόμο που πας για να αγοράσεις ένα λαχείο, είναι υψηλότερη από τη δυνατότητα να κερδίσεις την κλήρωση.

Η δομή των μαλλιών ενός νεογέννητου μωρού αλλάζει εντελώς κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους. Μην εκπλαγείτε αν το ξανθό παιδί σας γίνει ξαφνικά καστανό.

Οι πολικές αρκούδες προσπαθούν να είναι αόρατες στο χιόνι, καλύπτοντας τις μαύρες μύτες τους με τα πόδια τους.

Η απαισιοδοξία γεννάται γενετικά. Οι άνθρωποι που σκέφτονται αρνητικά συχνά έχουν μεταλλαγμένο ADRA2b γονίδιο.

Υπάρχουν περισσότεροι παχύσαρκοι άνθρωποι από αυτούς που λιμοκτονούν στον κόσμο. Το 30% του πληθυσμού της Γης είναι παχύσαρκοι και το 5% αυτών των ανθρώπων πεθαίνουν από αυτή την ασθένεια.

Το χαμόγελό μας έχει 3 λειτουργικούς τύπους. Όλοι έχουμε το χαμόγελο που υποδηλώνει έλξη, ανωτερότητα και έπαινο.

Επιπλέον, ο μεγαλύτερος ζυγωτικός μυς συμπεριφέρεται με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά. Στα πρώιμα στάδια της φωτογραφίας, οι άνθρωποι συνήθιζαν να τραβούν φωτογραφίες φορώντας τα ρούχα των διακοπών τους με έναν σοβαρό τραυματισμό ή ασθένεια του προσώπου.

Ήταν επίσης πολύ δημοφιλές (ακόμη και μοντέρνο) να τραβήξεις φωτογραφίες νεκρών ανθρώπων, τοποθετώντας τους σαν να ήταν ακόμα ζωντανοί. Ένα ακόμα αστείο γεγονός: οι πρώτοι “ειδικοί του Photoshop” χρησιμοποίησαν απλές ακουαρέλες για να δημιουργήσουν διαφορετικές επιδράσεις στις τυπωμένες φωτογραφίες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share