Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Δείτε τη Γιαπωνέζα που πετάει...! (photos)

Τι συμβαίνει;

23 Αυγούστου 2019 11:23
Απίστευτο: Δείτε τη Γιαπωνέζα που πετάει...! (photos)

Η Natsumi Hayashi ζει στην Ιαπωνία. Θα πρέπει να ζυγίζει περίπου 50 κιλά. Το αγαπημένο της χόμπι είναι να κρατάει ένα blog στο οποίο κάθε μέρα ποστάρει μία φωτογραφία της «στον αέρα». Δηλαδή αυτοφωτογραφίζεται πετώντας. Μερικές φορές φωτογραφίζει και γάτες – κανονικές, στο έδαφος. Δείτε γιατί οι μαθήτριες στην Ιαπωνία φορούν κοντές φούστες! (photos-video)

Θεωρεί τον εαυτό της yowayowa. Γιοουαγιοουά στα γιαπωνέζικα σημαίνει αδύνατη, εύθραυστη, κλαράκι. Πράγμα που σημαίνει ότι κουβαλάει μαζί της ελαφριές κάμερες τύπου SLR. Αυτό που κάνει είναι να στήνει την κάμερα σε ένα τρίποδο, να πατάει το αυτόματο κλείστρο και να τρέχει σαν τρελή μπροστά στον φακό και να πηδάει – αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην «πετάνε» όλα πάνω της – μαλλιά, ρούχα κλπ. Ο φακός παγώνει τον χρόνο και η Νατσούμι μοιάζει να πετάει με το πιο ήρεμο, φυσικό ύφος του κόσμου, όπως εξηγεί το destora.

Για τις φωτογραφίες αυτές χρησιμοποιεί ρύθμιση γρήγορης ταχύτητας exposure (πιο γρήγορη από 1/500 s). Για πιο μακρινές λήψεις παρακαλεί κάποιον –συνήθως φίλους της- να πατήσει το κουμπί.

Μοιάζει εύκολο αλλά δεν είναι. Με τη σκηνοθετική της ματιά δημιουργεί ένα πρότζεκτ τέχνης που σου φτιάχνει (σου ελαφραίνει για την ακρίβεια) τη διάθεση να το βλέπεις.

Τα πιο περίεργα πράγματα στην Ιαπωνία: Γιατί τρέμουν τον αριθμό «4»! (Video)

Τα 10 πιο περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στην Ιαπωνία έχει συγκεντρώσει το βίντεο που ακολουθεί. Να γιατί ζαρώνουν τα δάχτυλά σας μέσα στο νερό – Δεν είναι επειδή «μούλιασαν»…!

Ανάμεσά τους είναι και ο φόβος των Ιαπώνων για τον αριθμό «4» τον οποίο έχουν συνδέσει με τον θάνατο και με άσχημα πράγματα και γι΄αυτό απουσιάζει από ασανσέρ ή ξενοδοχεία.

Οι αριθμοί που ακούτε στο βίντεο είναι στα Ιαπωνικά:

Αυτή είναι η οδοντόκρεμα από την Ιαπωνία που αφήνει άνεργους τους οδοντιάτρους! (photos)

Οι ιδιότητες αυτής της νέας οδοντόκρεμας αφήνει άνεργους του οδοντιάτρους στην Ιαπωνία. Η οδοντόκρεμα περιέχει παρόμοια συστατικά με το σμάλτο των δοντιών, αλλά είναι σε υγρή μορφή. Ως εκ τούτου, η μορφή του θα σας διευκολύνει να την εφαρμόσετε χρησιμοποιώντας την οδοντόβουρτσα σας. Είπε στην κόρη της να αδειάσει όλη την οδοντόκρεμα στο πιάτο. Ο λόγος; ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ..!

Η Γιαπωνέζα ερευνήτρια Kazue Yamagishi είναι υπεύθυνη για την επαναστατική εφεύρεση για την διατήρηση της προσωπικής υγιεινής. Η ανακάλυψη του είναι μιας μορφής οδοντόπαστα με εκπληκτικές ιδιότητες. Πιο συγκεκριμένα, η πάστα της γεμίζει όλες τις τρύπες και τις ρωγμές στα δόντια και ταυτόχρονα επαναφέρει το σμάλτο των δοντιών.

Η ερευνήτρια κατόρθωσε να αποκτήσει τον τύπο της νέας πάστας με μια σειρά πειραμάτων με υδροξυλαπατίτη, ή αλλιώς γνωστό ως κρυσταλλικό φωσφορικό ασβέστιο, το οποίο είναι το κύριο συστατικό του δοντιού.

Όταν η πάστα εφαρμοστεί στο δόντι, προκαλεί αραίωση του οξέος στην επιφάνεια των δοντιών. Μετά από τρία λεπτά, η πάστα αρχίζει να κρυσταλλώνεται και στερεώνεται στη δομή του φυσικού σμάλτου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share