Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Την κορόιδευαν και την έλεγαν “φυτό”, όταν ανέβασε μια ακατάλληλη φωτογραφία έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε πως είναι σήμερα!

22 Αυγούστου 2019 20:53
Την κορόιδευαν και την έλεγαν “φυτό”, όταν ανέβασε μια ακατάλληλη φωτογραφία έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

Αυτή την κοπέλα την κορόιδευαν και την έλεγαν “φυτό”, όταν ανέβασε μια ακατάλληλη φωτογραφία έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό...

Οι θαυμαστές των ενήλικων ταινιών πιθανώς να ξέρουν το όνομά της. Η 20χρονη Harriet Sugarcookie ζει και δουλεύει στην Βουδαπέστη.

Αν τη δείτε πως είναι σήμερα θα πείτε πως έχει κάνει καλό όνομα στην βιομηχανία σαν ένα από τα πιο καυτά ανερχόμενα αστέρια. Εκτός από αυτό, είναι επίσης το μυαλό πίσω από την ιστοσελίδα ‘Safe For Work.’

Η ηθοποιός με καταγωγή από την Βρετανία είναι πολύ δραστήρια στα social media – λόγω της δουλειάς της.

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη, μάθαμε πως η Harriet δεν βιντεοσκοπείται για ενήλικες ταινίες αλλά συνήθως ενεργοποιεί την κάμερα του iPhone της για να την δουν οι πιστοί της ακόλουθοι. Όποτε είναι συνδεδεμένη, λέει πως διασκεδάζει μιλώντας με θαυμαστές.


Λέει πως παλιά λειτουργούσε πολύ διαφορετικά και πως ένιωθε πολύ μοναξιά.

“Η οικογένειά μου έπρεπε να μετακομίζει συχνά λόγω της δουλειάς του μπαμπά μου. Ήμουν πολύ ντροπαλή και ένιωθα πολύ άσχημα με αποτέλεσμα να το ρίχνω στο φαγητό. Δεν ήμουν πολύ καλή στο να κάνω φίλους. Νομίζω ότι δεν ήμουν και πολύ προσιτή.”

“Χαίρομαι που οι άνθρωποι αγαπάνε τα κόμικς αλλά δεν ήταν πάντα έτσι και νομίζω γι’αυτό δεν είχα πολλούς φίλους.”


Όλα ξεκίνησαν με μία κακή φωτογραφία.

Τελικά, η ζωή της άλλαξε όταν ένας φίλος την προσκάλεσε σε ένα forums του Reddit και την ενθάρρυνε να ανεβάσει μία ‘κακή φωτογραφία.’ Η φωτογραφία της κέρδισε πολύ καλά σχόλια και έκανε γνωριμίες που οδήγησαν στην καριέρα της.

Από εκεί και μετά, συνεχώς γινόταν πιο γνωστή και άρχισε να κάνει την δουλειά που κάνει σήμερα. Η Harriet είπε κάτι προς όλους εκείνους που θεωρούν πως δεν έχει πραγματική δουλειά.

Είπε:

“Θεωρώ τον εαυτό μου ειρηνοποιό. Δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις. Δεν με πειράζει αν ο κόσμος δεν θεωρεί ότι κάνω μία κανονική δουλειά και δεν θα με σταματήσει αυτό από το να το κάνω. Το παίρνω πολύ σοβαρά και αυτό μου φτάνει.”

Η Harriet παραδέχτηκε πως το ακατάλληλο περιεχόμενο μπορεί να είναι πολύ εθιστικό και ανθυγιεινό.

“Κάποιοι βλέπουν πάρα πολύ ή εθίζονται με αποτέλεσμα να γίνεται ανθυγιεινό. Αλλά αυτό είναι στην φύση του ανθρώπου, δεν φταίει η ίδια η βιομηχανία γι’αυτό.”

Δείτε εδώ την συνέντευξή της:

6χρονη από τη Ρωσία θεωρείται το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο!

Η ομορφιά της έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και εμείς έπρεπε να σας την παρουσιάσουμε! Αυτή είναι η 6χρονη από την Ρωσία που θεωρείται το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο!

Είναι μόλις έξι χρονών αλλά η προφανής ομορφιά της την έχει κάνει θέμα στο διαδίκτυο. Η Anastasiya Knyazeva θεωρείται το πιο όμορφο κορίτσι της ηλικίας της στον κόσμο. Απίστευτο: Είναι 10 ετών και μιλάει 10 γλώσσες

Η μητέρα της, Anna Knyazeva, έχει δημιουργήσει ένα προφίλ για την κόρη της στο instagram, το οποίο έχει μέχρι στιγμής περισσότερους από 500.000 ακολούθους και σε αυτόν μπορείτε να βρείτε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές φωτογραφίες της μικρής Anastasiya, η οποία εκπροσωπείται από το πρακτορείο President Kids Management

Φυσικά, υπάρχουν κι εκείνοι που εκφράζουν την αντίθεση και ανησυχία τους για την υπέρμετρη έκθεση ενός -μόλις- εξάχρονου παιδιού στα media και η αλήθεια είναι πως ναι, πέρα από την αναντίρρητη ομορφιά της, η μικρή Anastasiya είναι εξοικειωμένη με πρακτικές που δε συνάδουν με την ηλικία της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share