Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ήταν νεκρός και σήμερα ζει και βασιλεύει! Το θαύμα που συγκλόνισε τον πλανήτη! (Video)

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι έγινε οι γιατροί!

22 Αυγούστου 2019 14:12
Ήταν νεκρός και σήμερα ζει και βασιλεύει! Το θαύμα που συγκλόνισε τον πλανήτη! (Video)

Ένα απίστευτο θαύμα έζησε ένας νεαρός αφού ήταν νεκρός και σήμερα ζει και βασιλεύει! Το θαύμα που συγκλόνισε τον πλανήτη!

Ο Michael Pruitt δούλευε με με τον πατριό του σε μία κατασκευαστική εταιρία, όταν ένα καλώδιο ρεύματος χτύπησε την σκάλα στην οποία βρισκόταν με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία. Διαβάστε ακόμα: «Κώστα χωρίς να τον ξέρεις έχεις καρκίνο στους πνεύμονες! Να πας στο νοσοκομείο και θα τον προλάβεις»

Το καλό για αυτόν όμως ήταν πως το σπίτι που έφτιαχναν ανήκε σε μια νοσηλεύτρια.

Μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη, έτρεξε από πάνω του και άρχισε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, κάνοντάς του CPR μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο έγινε η μεταφορά του στο Beaumont Hospital στο Φάρμινγκτον Χιλς.

Όλο αυτό το διάστημα, οι προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, καθώς η καρδιά του δεν ανταποκρινόταν.

Μέχρι που μετά από 20 λεπτά έγινε το θαύμα! Ξύπνησε και άρχισε να τραβάει τα καλώδια που ήταν συνδεδεμένα πάνω στο σώμα του.

«Χρειάστηκαν 6-7 άτομα για να με κρατήσουν και θυμάμαι την γιατρό να λέει πως από τη στιγμή που δίνω τέτοιο αγώνα για να σηκωθώ, έχω επιστρέψει για τα καλά», είπε χαρακτηριστικά ο 20χρονος που συμπλήρωσε: «Νομίζω οτι ξύπνησα εκείνη την ημέρα επειδή απλά δεν ήταν η ώρα μου για να φύγω».

Η Dr. Angela Chudler που τον ανέλαβε είπε: «Σίγουρα μιλάμε για θαύμα. Ευτυχώς το περιστατικό συνέβη σε σπίτι νοσηλεύτριας και βοήθησε στο υπάρχει κυκλοφορία στο αίμα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ήταν αυτός που είναι σήμερα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έπασχε από καρκίνο σε τελικό στάδιο! Τότε ο σκύλος του τον κατεύθυνε σε μια παλιά εγκαταλελειμμένη εκκλησία! Και τότε συνέβη το θαύμα! (Video)

Πραγματικά αξίζει να διαβάσετε αυτό το θαύμα! Ένας άντρας που έπασχε από καρκίνο σε τελικό στάδιο έχει τον καλύτερο σκύλο που τον κατεύθυνε σε με παλιά εγκετελελειμμένη εκκλησία που έζησε κάτι απίστευτο!

Ο Greg Thomas είναι 60 ετών και ζει στη Μινεσότα. Πριν τρία χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι. Η ασθένεια βρισκόταν ήδη στο 4ο στάδιο και δεν έπαιρνε θεραπεία. Οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια του να αρχίσει να ετοιμάζεται για το μοιραίο. Η κατάσταση της υγείας του ολοένα και επιδεινώνονταν κι εκείνος το μόνο που περίμενε ήταν ένα θαύμα. Και συνέβη! Δείτε ακόμα: Η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος είπε στο αφεντικό του το “τελευταίο αντίο”, θα σας κάνει να δακρύσετε!

Κάνοντας βόλτα με τον πιστό του σκύλο, κάθισε να ξεκουραστεί στα σκαλοπάτια μιας εκκλησίας. Εκεί, έχυσε μερικά δάκρυα και προσευχήθηκε για ένα θαύμα. Όταν κοίταξε με προσοχή την εκκλησία, συνειδητοποίησε πως χρειαζόταν επισκευές. Κι ένιωσε βαθιά την ανάγκη να τη φτιάξει, όσο προλάβαινε!

Πήρε τις σχετικές άδειες και ξεκίνησε τις εργασίες αποκατάστασης! Ήδη το εξωτερικό της εκκλησίας έχει αποκατασταθεί κι ο Greg σχεδιάζει να φτιάξει και το εσωτερικό της. Μάλλον θα έχει χρόνο για να το κάνει! Έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια από τη διάγνωση της ασθένειας του και τα συμπτώματα βρίσκονται σε ύφεση!

Παντρεύτηκε ένα 4χρονο κορίτσι! Η τρομακτική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτές τις φωτογραφίες θα σας προκαλέσει ανατριχίλα!

Η πίστη και η θέληση του για ζωή έκανε τελικά το θαύμα της.

Θαύμα: Μωράκι ξυπνάει από κώμα λίγο πριν του αποσυνδέσουν το μηχάνημα! (Video)

Ένα θαύμα της ζωής είναι η επόμενη ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω! Ένα μωράκι ξυπνάει από κώμα λίγο πριν του αποσυνδέσουν το μηχάνημα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό… Λευκή γυναίκα γέννησε μαύρο μωρό και λέει πως ευθύνεται ο άνδρας της που έπινε πολύ καφέ!

Το ενός έτους μωράκι Μarwa είχε κολλήσει έναν ιό, ο οποίος επηρέασε το νευρικό της σύστημα.

Οι γιατροί έδιναν μηδαμηνές πιθανότητες να ξυπνήσει από το κώμα… μιας και ήταν τρεις μήνες σε αυτή την κατάσταση!

Κι όμως τα κατάφερε στο «παρά πέντε». Βέβαια οι γιατροί λένε οτι ίσως να μη καταφέρει να φάει κανονικά και να περπατήσει…

Οι γονείς με την σειρά τους κάνουν έρανο για να μαζέψουν τα ιατρικά έξοδα!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ιστορία του μικρού κοριτσιού που έπεσε σε κώμα όταν ήταν μωράκι αλλά τελικά ξύπνησε από κώμα

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share