Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το αφεντικό τον έπιασε να κοιμάται στη δουλειά! Η αντίδρασή του θα σας σοκάρει(photos)

Τον είδε από τις κάμερες...

22 Αυγούστου 2019 11:11
Το αφεντικό τον έπιασε να κοιμάται στη δουλειά! Η αντίδρασή του θα σας σοκάρει(photos)

Το αφεντικό του τον είδε από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού να κοιμάται! Και η αντίδραση του θα σας σοκάρει! Περπάτησε 32 χλμ. για να πάει στη δουλειά του και το αφεντικό του τον αντάμειψε!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Μπροστά σ' ένα παράξενο θέαμα βρέθηκε ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου, όταν κοίταξε στην οθόνη από το κύκλωμα των καμερών ασφαλείας και είδε έναν υπάλληλο να έχει πέσει για ύπνο σ' έναν από τους καναπέδες του καταστήματος.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ, όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Milky Lane», είδε τον εργαζόμενο από το συνεργείο καθαρισμού να έχει πέσει για ύπνο. Μόλις πληροφορήθηκε πως είχε τελειώσει τη δουλειά του, τον ενθάρρυνε να συνεχίσει.

«Βρήκα αυτό το στιγμιότυπο στην κάμερα ασφαλείας. Και ποιος δεν θα ήθελε να ρίξει έναν υπνάκο εδώ. Η ζωή είναι σκληρή κάποιες φορές. Από τη στιγμή που η δουλειά είχε γίνει, ποιο το θέμα αν πάρουμε έναν μικρό υπνάκο», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Και συνέχισε: «Όταν με ενημέρωσαν, ρώτησα αν το μαγαζί ήταν καθαρό. Μου απάντησαν θετικά. Έτσι, ενθάρρυνα τον εργαζόμενο να παίρνει υπνάκους που θα του δίνουν δύναμη για να συνεχίσει. Όλοι κουραζόμαστε».

O πιο «σκληρός» εργαζόμενος: Τον τσάκωσαν να φτύνει στο νερό του… αφεντικού του (video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με το «χουνέρι» που έκανε ένας ινδός υπάλληλος στο αφεντικό του.

Τι του έκανε; Έφτυσε στο…νερό του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share