Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Απίστευτο και όμως αληθινό: Συζεί με 240 κούκλες του έρωτα!

Όχι 1, ούτε 2 αλλά 240!

21 Αυγούστου 2019 14:48
Απίστευτο και όμως αληθινό: Συζεί με 240 κούκλες του έρωτα!
Follow us on Google News

Είναι από τα πιο περίεργα πράγματα που έχουμε δει! Αν και μεγάλος για να παίζει με... κούκλες! Ο Bob Gibbins, 60 ετών, λατρεύει τις κούκλες του έρωτα (love dolls), έχοντας στη συλλογή του 240 από συτές, οι οποίες κοστίζουν 160.000 δολάρια! Απίστευτο: Φτιάχνουν ρομπότ του έρωτα που θα ρίχνει "χυλόπιτα" όταν ξενερώνει

Απίστευτο και όμως αληθινό: Συζεί με 240 κούκλες του έρωτα!

Ο Bob Gibbins έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις "κούκλες του έρωτα", οι οποίες έχουν μοιάζουν στην κατασκευή τους (ύψος, βάρος) με μια αληθινή γυναίκα. Οι 240 κούκλες πού διατηρεί στη συλλογή του"κατοικούν" μαζί με αυτόν και την 55χρονη γυναίκα του στο Manley, στο Herefordshire της Βρετανίας.

Σύμφωνα με την Barcroft Media, ο Gibbins, πατέρας δύο παιδιών, ξεκίνησε τη συλλογή του πριν από 10 χρόνια, όταν αγόρασε την πρώτη του μικρού μεγέθους κούκλα. "Μου άρεσε τόσο πολύ όταν την πρωτοείδα, αλλά αργότερα κατάλαβα πως δεν ήμουν ικανοποιημένος μόνο με μια."

Απίστευτο και όμως αληθινό: Συζεί με 240 κούκλες του έρωτα!

Αναζητώντας κάτι πιο ρεαλιστικό, ο Gibbins ανακάλυψε τις "κούκλες του έρωτα" στο διαδίκτυο, αποφασίζοντας να αγοράσει το 2007 την «Beverley«, μια κούκλα, για περίπου 4.000 δολάρια, πάντα με τη βοήθεια και συμφωνία της συζύγου του.

Αυτό αποτελούσε μόνο την αρχή για τις αγορές πολλών κουκλών με σιλικόνη που ακολούθησαν. Η επόμενη ήταν η "Jessica", που του κόστισε αρκετά περισσότερο αφού η τιμή της ανερχόταν στα 11.202 δολάρια!

"Έχω επίσης στην κατοχή μου φουσκωτές κούκλες, που κοστίζουν πολύ λιγότερο. Μπορώ να τις βρω από την τιμή των 48 δολαρίων έως τα 639 δολάρια όπου κοστίζουν οι πιο ακριβές", δήλωσε ο Gibbins.

Απίστευτο και όμως αληθινό: Συζεί με 240 κούκλες του έρωτα!

Σε τι όμως του είναι χρήσιμες αυτές οι κούκλες; Αυτό που κάνει είναι να πίνει τσάι μαζί τους, να τις βγάζει φωτογραφίες, ή και να τις βγάζει μια βόλτα στην εξοχή. Παρόλο που κάποιες από αυτές τις κούκλες είναι φτιαγμένες για να ικανοποιούν... σεξουαλικά τους κατόχους τους, ο ίδιος δηλώνει πώς δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ του μια κούκλα για αυτόν τον σκοπό.

Έχει σοκάρει όλο το διαδίκτυο και όχι άδικα! Σας φαίνεται για φυσιολογικό μωρό;

Έχει σοκάρει όλο το διαδίκτυο και όχι άδικα! Σας φαίνεται για φυσιολογικό μωρό;

Έχει κάνει το γυρό του διαδικτύου και προκαλέι σοκ η τρομακτική κούκλα που περπατάει και κάνει τον κόσμο να φωνάζει στις οθόνες τους : «Κάψτε την! Στην πυρά!»

Ήταν μία λήψη που τραβήχτηκε στο Saltillo του Μεξικού, και αρχικά είχε ανέβει στο Internet πριν από ένα χρόνο. Αλλά έγινε πάλι viral αυτές τις μέρες, φτάνοντας τα εκατομμύρια shares στα social media, όπως αναφέρει το Mirror.

Γιατί, είναι η πιο σημαντική ερώτηση εδώ. Γιατί να δημιουργήσει κανείς μία τόσο τρομακτική κούκλαμε μαύρα διαβολικά μάτια?

undefined

Με βάση λοιπόν την Μεξικάνικη εφημερίδα Excelsior, η κούκλα πρέπει να είναι η «Lily Lade» από τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 που σχεδιάστηκε για να μάθει στα μικρά κορίτσια να περπατάνε. Το φρικιαστικό αυτό παιχνίδι περπατάει όταν πιάνεις το χέρι του.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share