Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μικρό κορίτσι κάνει ότι κορνάρει σε ένα πλοίο, αλλά αυτό που ακολούθησε...! (Video)

Σοκ!

21 Αυγούστου 2019 11:46
Μικρό κορίτσι κάνει ότι κορνάρει σε ένα πλοίο, αλλά αυτό που ακολούθησε...! (Video)

Ένα μικρό κορίτσι κάνει ότι κορνάρει σε ένα πλοίο όμως αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε! 6χρονη από τη Ρωσία θεωρείται το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο!

Έχουμε δει πολλά βίντεο που, ενώ ανέβηκαν στο διαδίκτυο πριν από μερικά χρόνια, για κάποιο λόγο γίνονται γνωστά και πάλι. Μπορεί το συγκεκριμένο βίντεο να δημοσιεύθηκε πριν από κάποια χρόνια, όμως αυτές τις μέρες είναι νούμερο 1 στα δημοφιλή του YouTube.

Δείτε γιατί και θα καταλάβετε:

Τους είπαν να την πάρουν σπίτι για να πεθάνει κοντά τους! Δευτερόλεπτα μετά πετάχτηκε όρθια και τους είπε αυτές τις λέξεις!

Οι γιατροί τους είπαν να την πάρουν σπίτι τους. Η μητέρα της ένιωθε ένοχη για την ασθένεια της κόρης της. Θα σας αφήσει κυριολεκτικά άφωνους, η ιστορία που ακολουθεί. Πήγε στο γιατρό επειδή πονούσαν τα γόνατά της και οι γιατροί έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν…

Η Jamie, μητέρα της Brittany Backenhaster, χαρακτήρισε την κόρη της ως ένα παιδί γεμάτο ζωή που αγαπούσε το τραγούδι στην εκκλησία. Ένα πρωί, βρήκε την κόρη της στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς της να τρέμει και να κουνιέται.

Είχε μια μεγάλη επιληπτική κρίση -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- κάτι που η μητέρα της ήταν εξοικειωμένη αφού έπασχε και η ίδια από τέτοιες κρίσεις.

Η Jamie έδωσε φάρμακα στην κόρη της, αλλά όταν τα συμβατικά μέτρα απέτυχαν για την Brittany, άρχισαν να χάνουν την ελπίδα ότι η Brittany θα ζήσει μια κανονική ζωή από και πέρα – ή ακόμα και αν θα ζήσει. Η Jamie αισθάνθηκε προσωπικά υπεύθυνη. «Από εμένα κληρονόμησε η κόρη μου αυτή την ασθένεια», είπε.

Το άγχος της ύπαρξης ενός άρρωστου παιδιού καθώς είχαν οικονομικές δυσκολίες τους έπληξε όλους στην οικογένεια. Η κόρη τους ήταν στο νοσοκομείο για τρεις εβδομάδες.

Οι εξετάσεις εγκεφάλου έδειξαν ότι ολόκληρος ο εγκέφαλός της δεν δούλευε σωστά και νέκρωνε και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι ‘αυτήν. Οι γιατροί είπαν στην Jamie να την πάει στο σπίτι για να την αφήσει στο οικείο της περιβάλλον στις τελευταίες στιγμές της.

Η Jamie πέρασε όλη τη νύχτα να προσεύχεται για το παιδί της και το πρωί η Brittany άρχισε να ανταποκρίνεται για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο.

Οι πρώτες λέξεις που είπε ήταν: «Ιησού! Ιησούς!»

Κοίταξε τη μητέρα της και περιέγραψε τη συνάντησή της με τον Ιησού με κάθε λεπτομέρεια που δεν ήταν σύνηθες για ένα 5 ετών κορίτσι.

Οι γιατροί, έκπληκτοι με την ανάκαμψη, της έκαναν εξετάσεις αμέσως την επόμενη μέρα.

19χρονος πέθανε με τον πιο άδικο τρόπο - Σήμερα η μητέρα του προειδοποιεί όλα τα νέα παιδιά για αυτόν τον θανάσιμο κίνδυνο!

O 19χρονος, Connor Reid Eckhardt πριν έρθει αυτή η θανατηφόρα ασθένεια, ζούσε μία πολύ χαρούμενη ζωή. Ήταν ένας δραστήριος νέος που αγαπούσε την καθημερινότητά του και ζούσε μαζί με μία οικογένεια που τον λάτρευε.

Είχε μία πολύ καλή σχέση με τους γονείς και τις δύο μικρότερες αδερφές του, με τις οποίες περνούσε πολύ χρόνο.

Αλλά η καλή του τύχη θα τελείωνε εξαιτίας μίας λάθος επιλογής.

Μαζί με φίλους, πήρε το νόμιμο ναρκωτικό «Spice.» Πωλείται σε μικρές συσκευασίες που θυμίζουν γλυκά, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο. Περιέχει συνθετική μαριχουάνα.
Ο Connor έπεσε σε κώμα και έμεινε σε μηχανική υποστήριξη για 4 μέρες, αλλά η τύχη του είχε αποφασιστεί.

Μετά από αυτές τις 4 μέρες, ανακηρύχτηκε πως ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Η οικογένειά του έπρεπε να τον αποχαιρετήσει για μία τελευταία φορά.

Μετά, έκλεισαν την μηχανική υποστήριξη.

Οι γονείς του όμως δεν θέλουν ο θάνατός του να είναι μάταιος και θέλουν να προειδοποιήσουν τον κόσμο για τους κινδύνους των νόμιμων ναρκωτικών.

Πάνω από όλα, θέλουν να γίνει παράνομη η πώληση του προϊόντος αυτού στις ΗΠΑ. Είναι σίγουροι πως ο γιος τους δεν θα το είχε δοκιμάσει εάν δεν ήταν τόσο εύκολο να το βρει.

Για τον Connor είναι πολύ αργά, αλλά μπορούν να σωθούν πολλές άλλες ζωές.

Επειδή κάτι δεν είναι παράνομο δεν σημαίνει ότι δεν είναι και επικίνδυνο. Γι’αυτό είναι σημαντικό να μοιραστείτε αυτή την ιστορία. Η γνώση και η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share