Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Αδιανόητο: Τον έπιασε να την απατά και του έκοψε το μόριο του! (Video)

Το κορυφαίο... το πέταξε στην λεκάνη!

20 Αυγούστου 2019 11:13
Αδιανόητο: Τον έπιασε να την απατά και του έκοψε το μόριο του! (Video)

Οι παράξενες ειδήσεις δεν έχουν τέλος και ειδικά όταν αφορούν την απιστία! Μια γυναίκα έπιασε τον άντρα της να την απατά και έκοψε το μόριο του! Ναι καλά ακούσατε μην σας φαίνεται περίεργο! Η εκδίκηση της ήταν αυτή για αυτό που είδε!

Μοιάζει απίστευτο αλλά γυναίκα έπιασε τον άντρα της να την απατά! Του έκοψε το μόριο, και το πέταξε στη λεκάνη χωρίς έλεος...

Μια γυναίκα στην Ταϊβάν επιτέθηκε με βίαιο τρόπο στον πρώην σύζυγό της επειδή την απάτησε ενώ ήταν παντρεμένοι, κόβοντας του το πέος και τους όρχεις και ρίχοντάς στην τουαλέτα, σύμφωνα με αναφορές. Να σας θυμίσουμε: Ο άνδρας που λέει ότι έχει το μεγαλύτερο μόριο στον κόσμο! Το σέρνει στην κυριολεξία μαζί του! (video)

Απιστία μόριο

Η επίθεση συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του ζευγαριού στη βορειοδυτική Ταϊβάν. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα, που ονομάστηκε μόνο ως κα Lee, χρησιμοποίησε ένα αιχμηρό ψαλίδι για να κόψει τα γεννητικά όργανα του πρώην συζύγου της, αφήνοντάς τον με μόλις 1 εκατοστό από το πέος του. Η Lee είπε επίσης στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως κ. Chen, «Αν δεν μπορώ να το έχω εγώ, καμιά άλλη δεν μπορεί», πριν πάρει 40 υπνωτικά χάπια σε μια προφανή απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο λιγότερο από ένα μήνα πριν, αλλά ο Chen, ο οποίος ήταν άνεργος, συνέχισε να ζει από τη σύζυγό του. Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν ο Chen κάλεσε την αστυνομία σφαδάζοντας από τους πόνους μετά το περιστατικό, λέγοντας ότι φοβόταν περισσότερη βία από την πρώην σύζυγό του και είχε κλειδωθεί στην τουαλέτα. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Lee σχεδίαζε εκδίκηση αφού πληροφορήθηκε ότι ο Chen έβλεπε μια άλλη γυναίκα, ενώ το ζευγάρι ήταν ακόμα παντρεμένο. Αναφέρθηκε ότι προσπάθησε να τον αποπλανήσει, αλλά στη συνέχεια άρπαξε το πέος του και το έκοψε με ένα κοφτερό ψαλίδι, και στη συνέχεια και τους δύο όρχεις. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι τους έριξε οξύ και τα έριξε στην τουαλέτα.

Απίστευτο: Ανακάλυψε ότι τον απατά και της ζήτησε πίσω το νεφρό του!

Μια παράξενη υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια της Νέας Υόρκης. Ο χειρούργος Richard Batista, είχε γνωρίσει την νοσοκόμα σύζυγό του την δεκαετία του ’80. Παντρεύτηκαν το 1990, απέκτησαν τρεις κόρες και ζούσαν μια άνετη ζωή στο Long Island.

Κάποια στιγμή η σύζυγός του απέκτησε προβλήματα με τα νεφρά της. Το 2001, μπορεί η σχέση τους να μην ήταν η ίδια, ο αλλά ο Batista της πρόσφερε το νεφρό του για να μπορέσει να ζήσει. Ήταν ο μόνος από τους συμβατούς δότες που προσφέρθηκε. Η γυναίκα του τα κατάφερε, αλλά όχι και ο γάμος τους. Ο Batista αφού ισχυρίστηκε ότι τον απατά, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ωστόσο, ζήτησε πίσω το νεφρό που της έδωσε. Αλλά θα μπορούσε να κατασταλάξει και για 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Απίστευτο: Ανακάλυψε ότι τον απατά και της ζήτησε πίσω το νεφρό του!

Αισθάνθηκε προδομένος, αφού η γυναίκα του ξεπλήρωσε την καλοσύνη του και το ότι έβαλε την ζωή του σε κίνδυνο, έχοντας εξωσυζυγική σχέση. Η υπόθεση είχε πάρει μεγάλη προβολή από τα μέσα. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν βέβαια υπέρ της συζύγου του, η οποία είχε καταγγείλει παλαιότερα ενδοοικογενειακή βία. Κάποιοι τον υποστήριξαν, αλλά οι περισσότεροι θεώρησαν την στάση του ανήθικη. Μια πράξη αγάπης άλλωστε, δεν μπορείς να την πάρεις πίσω.

Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις που κάποιοι πουλάνε το νεφρό τους για να αγοράσουν ένα...

Την έπιασε στα πράσα στο αυτοκίνητο του εραστή της - Τη συνέχεια δεν θα τη πιστεύετε...

Την έπιασε στα πράσα στο αυτοκίνητο του εραστή της - Τη συνέχεια δεν θα τη πιστεύετε...

Σύμφωνα με όσα έγραψε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail στην ηλεκτρονική της έκδοση ο σύζυγος που από καιρό είχε την υποψία ότι η νεαρή γυναίκα του τον απατά ανακάλυψε ότι είχε δίκιο αφού την παρακολούθησε σε μια από τις εξόδους της.

Η άτακτη σύζυγος συνάντησε τον εραστή της στο κέντρο της πόλης και μπήκε στο αυτοκίνητό του ενώ δεν είχε αντιληφθεί ότι ο άνδρας της βρισκόταν λίγα μέτρα πίσω της.

undefined

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί σε κεντρικό σημείο της πόλης Siping στην βορειοανατολική Κίνα από το περιστατικό που εκτυλίχθηκε με πρωταγωνιστή, έναν απατημένο – όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια – σύζυγο.

Σύμφωνα με όσα έγραψε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail στην ηλεκτρονική της έκδοση dailymail.co.uk ο σύζυγος που από καιρό είχε την υποψία ότι η σύζυγός του τον απατά ανακάλυψε ότι είχε δίκιο αφού την παρακολούθησε σε μια από τις εξόδους της.

undefined

Η άτακτη σύζυγος συνάντησε τον εραστή της στο κέντρο της πόλης και μπήκε στο αυτοκίνητό του ενώ δεν είχε αντιληφθεί ότι ο άνδρας της βρισκόταν λίγα μέτρα πίσω της.

Ο απατημένος άνδρας πήδηξε στο αυτοκίνητο και άρχισε να χτυπά το τζάμι με ένα λοστό.

Οι περαστικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share