Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άνοιξε το κουτί με το νυφικό της μετά από 30 χρόνια! Μόλις είδε τι είχε μέσα, άρχισε να ουρλιάζει από το σοκ! (Video)

Τι περίεργο κρύβει αυτή η ιστορία;

20 Αυγούστου 2019 09:16
Άνοιξε το κουτί με το νυφικό της μετά από 30 χρόνια! Μόλις είδε τι είχε μέσα, άρχισε να ουρλιάζει από το σοκ! (Video)

Παρακάτω θα διαβάσετε μια παράξενη ιστορία για μια γυναίκα που άνοιξε το κουτί με το νυφικό της μετά από 30 χρόνια! Μόλις είδε τι είχε μέσα, άρχισε να ουρλιάζει από το σοκ!

Μπορεί να τα έχουμε σε κάποιο ράφι ή κρυμμένα σε κάποιο συρτάρι ή ντουλάπι. Μια στο τόσο τα πιάνουμε στα χέρια μας, τα ξεσκονίζουμε και απολαμβάνουμε τις μνήμες που μας φέρνουν στο μυαλό. Παράτησαν ένα ξύλινο κουτί στο αεροδρόμιο και 7 μέρες μετά έπαθαν την πλάκα τους με αυτό που αντίκρισαν (Photo & Video)

Αυτό ακριβώς ήθελε να κάνει και η Shannon McNamara από το Nashville το 2012, όταν έβγαλε έξω το κουτί όπου υποτίθεται ότι βρισκόταν το νυφικό της. Είχαν περάσει 27 χρόνια από τότε που το είχε φορέσει και νιώθοντας κάπως συναισθηματική θέλησε να του ρίξει μια ματιά. Αλλά όταν άνοιξε το κουτί, σοκαρίστηκε – το νυφικό αυτό δεν ήταν το δικό της!

Σοκαρίστηκα, στεναχωρήθηκα και αναρωτήθηκα ποιανής το νυφικό είχα”, είπε η Shannon σε συνέντευξη.
Μια εφημερίδα του Nashville έγραψε μια μικρή ιστορία για το χαμένο φόρεμα, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση, μέχρι φέτος που η Kim Jones από την Atlanta αντιμετώπισε μια παρόμοια απογοήτευση. Όταν πήγε να δει το νυφικό της, το οποίο ήταν επαγγελματικά συσκευασμένο σε ένα κουτί, ανακάλυψε ότι το φόρεμα δεν έμοιαζε καν με αυτό που είχε φορέσει στον γάμο της.

Τελικά, η μία γυναίκα είχε το φόρεμα της άλλης! Αλλά πώς γίνεται να είχε περάσει απαρατήρητο κάτι τέτοιο για 30 χρόνια; Και πώς γίνεται να συνέβη κάτι τέτοιο ενώ η Kim και η Shannon μένουν σε διαφορετικές πόλεις;

Και οι δύο γυναίκες κατάγονται από το Nashville και η Kim μετακόμισε στην Atlanta μετά τον γάμο της. Ζούσαν ακόμα και στην ίδια γειτονιά, πήγαιναν στο ίδιο σχολείο και παντρεύτηκαν τον ίδιο μήνα το 1986!

Το μπέρδεμα έγινε όταν και οι δύο πήγαν τα νυφικά τους στο ίδιο καθαριστήριο για να καθαριστούν και να συσκευαστούν. Ένα απλό λάθος στις ετικέτες των κουτιών οδήγησε στο μπέρδεμα αυτό. Θέλοντας να κρατήσουν τα νυφικά τους καλοδιατηρημένα, καμία από τις δύο γυναίκες δεν άνοιξε το κουτί και τα βόλεψαν.

Η Shannon και η Kim βρήκαν το άρθρο που είχε γράψει η εφημερίδα του Nashville στο Facebook. Επικοινώνησαν η μία με την άλλη και κανόνισαν να βρεθούν στο σπίτι της Shannon στο Nashville. Μετά από αγκαλιές και γέλια, οι δύο ανακουφισμένες γυναίκες αντάλλαξαν τα νυφικά. Ήταν μια πολύ χαρούμενη περίσταση – η Kim και η Shannon έγιναν γρήγορα φίλες και πέρασαν το υπόλοιπο απόγευμα διηγούμενες ιστορίες για τις ζωές τους τα τελευταία 30 χρόνια.

Σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο παρελθόν, οι πιθανότητες να πάρουν πίσω η καθεμιά το νυφικό τους θα ήταν πολύ μικρές. Αλλά στην εποχή του Διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων οι πιθανότητες για επικοινωνία με άλλους, ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις, δείχνουν σχεδόν απεριόριστες. Και για την Kim και την Shannon αυτό σήμαινε ένα πολύ ευτυχισμένο τέλος!

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ιστορία στο βίντεο:

Αμέσως μετά τον γάμο έκοψε το νυφικό της σε 17 ίσα κομμάτια! Ο λόγος που το έκανε; Θα σας συγκλονίσει!

Καμία γυναίκα δε θα ήθελε το νυφικό να κοπεί σε πολλά κομμάτια και παραδοσιακά το φόρεμα περνάει από τη μητέρα στη κόρη. Για κάποιες νύφες, ένα νυφικό μπορεί να κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ. Γιατί λοιπόν κάποιος να θέλει να το κόψει; Για τις περισσότερες γυναίκες, το νυφικό φόρεμα είναι σύμβολο αγάπης για μια μέρα γεμάτη με γέλιο και γιορτή της αγάπης δύο ανθρώπων. Για άλλους όμως, σημαίνει κάτι τελείως διαφορετικό. Συμβολίζει την απώλεια και τη θλίψη. Έφυγε το νυφικό της νύφης σε εκκλησία στα Γιάννενα κι έγινε πανικός!

Όταν η γιαγιά Sandi Fasano από το Evergreen του Κολοράντο των ΗΠΑ έκοψε το πρώτο της νυφικό, δεν είχε ιδέα ότι θα το έκανε για πολλές άλλες γυναίκες.

«Την πρώτη φορά που έκοψα ένα νυφικό, ήταν δύσκολο. Ήταν ένα όμορφο νυφικό που μου έφεραν.» Ωστόσο, το νυφικό θα γινόταν το τελευταίο φόρεμα που θα φορούσε ένα κοριτσάκι που κηδευόταν.

Γυναίκες που κόβουν τα νυφικά τους το κάνουν για ένα πολύ καλό σκοπό. Τα λευκά φορέματα θα γίνουν μικρά φορέματα και κοστούμια για παιδιά και βρέφη που έχασαν άδικα τη ζωή τους και πρόκειται να κηδευτούν.

Η Sandi Fasano διαχερίζεται την οργάνωση Little Angel Gowns και δήλωσε σε συνέντευξή της:

«Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται μια οικογένεια που θρηνεί είναι να ψάξει ρούχα για τη κηδεία του παιδιού τους.»

Έτσι αποφάσισε να αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο και να παρέχει δωρεάν ρούχα σε τοπικά νοσοκομεία.

Όταν έγινε γνωστό το έργο της, άρχισαν να καταφτάνουν νυφικά στο χώρο της. Κάποια φορέματα προέρχονταν από γυναίκες που είχαν χάσει τα μωρά του, ενώ άλλες γυναίκες το έκαναν επειδή τις άγγιξε ο σκοπός του έργου.

Μετά το γάμο της, η Justi έκοψε το φόρεμά της σε 17 κομμάτια. Δημοσίευσε στο Facebook την ακόλουθη λεζάντα:

«Σήμερα έλαβα πίσω το νυφικό μου. Το κάνω δωρεά στην οργάνωση Little Angel Gowns για να γίνουν φορεματάκια για μωρά που δε τα κατάφεραν. Φτιάχτηκαν 17 μικρά φορέματα από το νυφικό μου και προσεύχομαι να μην χρειαστούν ποτέ.»

Το παρακάτω φόρεμα φτιάχτηκε από νυφικό ηλικίας 49 ετών. Είναι ταυτόχρονα συγκινητικό και λυπηρό ο λόγος που έχουν φτιαχτεί αυτά τα όμορφα φορέματα.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε γιατί η Sandi Fasano αποφάσισε να φτιάξει αυτά τα μικρά φορέματα από νυφικά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share