Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η σοφίτα τους ήταν κλειστή για 70 χρόνια - Όταν αποφάσισαν να δουν τι έχει μέσα, πάγωσαν με αυτό που αντίκρισαν!

Μια αληθινή ιστορία!

19 Αυγούστου 2019 11:45
Η σοφίτα τους ήταν κλειστή για 70 χρόνια - Όταν αποφάσισαν να δουν τι έχει μέσα, πάγωσαν με αυτό που αντίκρισαν!

Μια αληθινή ιστορία είναι αυτή με μια ομάδα φοιτητών που αποφάσισαν να δουν τι έχει μέσα η σοφίτα τους και πάγωσαν με αυτό που αντίκρισαν!

Μία ομάδα φοιτητών από τη Νορβηγία είχε μόλις μετακομίσει στο καινούργιο τους σπίτι, όταν ο ιδιοκτήτης ανέφερε πως υπήρχε ένα “μυστικό δωμάτιο” κρυμμένο – αλλά δεν είπε ακριβώς το πού.Εννοείται πως η περιέργεια τους νίκησε…

Τον Μάιο του 2013, οι ενοικιαστές έβαλαν στην άκρη τις σπουδές τους για να ψάξουν το μυστικό δωμάτιο. Μόλις τελείωσαν, ανέβασαν τα εκπληκτικά τους αποτελέσματα στο Imgur.

Μετά από ώρες ερευνών, τελικά κατάφεραν να ανακαλύψουν τον κρυφό χώρο κοντά στο πίσω μέρος της σκοτεινής και σκονισμένης σοφίτας, αλλά ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν περίμεναν να ανακαλύψουν μία τέτοια χρονοκάψουλα με τόσο πλούσια ιστορία.

Όταν έφτασαν στη σοφίτα, είχαν ένα καλό προαίσθημα. Μόλις ανέβηκαν τη σκάλα, το ταξίδι ξεκίνησε…

Εξωτερικά, μοιάζει με μία συνηθισμένη σοφίτα. Σκοτεινή και μουντή, αλλά δεν φαινόταν να έχει κάτι παράξενο.

Το μυστικό δωμάτιο που έψαχναν ήταν κρυμμένο πίσω από την ξύλινη επένδυση που βρισκόταν στο πίσω μέρος της σοφίτας

Μόνο όταν μία από τους φοιτητές τέντωσε τα πόδια της και έσπρωξε την ξύλινη επένδυση κατάφεραν να ανακαλύψουν το κρυφό δωμάτιο. Από ότι φαίνεται, είχε χρησιμοποιηθεί σαν κρησφύγετο κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, πριν 70 χρόνια.


Το μυστικό δωμάτιο ήταν πολύ στενό και μικρό και δεν μπορούσαν να φανταστούν κάποιον να κρύβεται εκεί για καιρό. Αν και συνήθως τέτοια δωμάτια ήταν συνήθως τα κρησφύγετα για όλη την οικογένεια.

Γραμμένο στο Νορβηγικά, οι φοιτητές βρήκαν ένα σημείωμα που έλεγε: “Εάν έχεις κακό στομάχι, δεν σου επιτρέπεται να περάσεις.”

Βρήκαν και έναν συναγερμό που λειτουργούσε σαν προειδοποιητική λυχνία.


Είδαν επίσης έναν σκισμένο χάρτη της Βρετανίας και της βόρειας Γαλλίας να κρέμεται στον τοίχο.

Εδώ φαίνεται ολόκληρο το δωμάτιο. Μπορείτε να φανταστείτε μία οικογένεια να ζει στον χώρο αυτό;

Και τελικά, οι φοιτητές έκαναν άλλη μία εκπληκτική ανακάλυψη – ένα μικρό αδέσποτο παπούτσι που μπορούσε να χωρέσει μόνο σε μία κούκλα…

Είπε στην κόρη της να αδειάσει όλη την οδοντόκρεμα στο πιάτο! Ο Λόγος;

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία με μια μητέρα που είπε στην κόρη της να αδειάσει όλη την οδοντόκρεμα στο πιάτο!

Η Amy Beth Gardner είναι μία μητέρα από το Cleveland του Tennessee. Τη νύχτα πριν πάει η μεγαλύτερη κόρη της στην πρώτη μέρα στο γυμνάσιο, έκανε μία ανάρτηση με ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στο Facebook που γρήγορα έγινε viral:

«Η κόρη μου αρχίζει αύριο το σχολείο. Έχουμε διακοσμήσει το ντουλάπι της, αγοράσαμε καινούργιες φόρμες και της πήραμε καινούργια τσάντα. Αλλά σήμερα πριν τον ύπνο κάναμε κάτι ακόμα πιο σημαντικό από τις άλλες προετοιμασίες. Της έδωσα ένα σωληνάριο από οδοντόκρεμα και της είπα να το αδειάσει σε ένα πιάτο.


Όταν τελείωσε, της ζήτησα να βάλει όλη την οδοντόκρεμα πίσω στο σωληνάριο. Ξεκίνησε να μου λέει: “Μα δεν μπορώ. Δεν θα είναι όπως πριν!” Αφού περίμενα όμως να τελειώσει, της είπα:”

«Θα θυμάσαι αυτό το πιάτο με την οδοντόκρεμα για το υπόλοιπο της ζωής σου. Οι λέξεις σου έχουν τη δύναμη της ζωής και του θανάτου. Τώρα που θα πας στο γυμνάσιο, θα δεις πόση δύναμη έχουν οι λέξεις σου. Θα έχεις την ευκαιρία να τις χρησιμοποιήσεις για να πονέσεις, για να μειώσεις και να θίξεις άλλους.
Θα έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τις λέξεις για να θεραπεύσεις, να ενθαρρύνεις και να δώσεις κουράγιο και αγάπη σε άλλους. Θα κάνεις και λάθη και θα πληγώσεις ανθρώπους ίσως και άθελά σου.

Όπως και στην οδοντόκρεμα, μόλις τα λόγια σου βγουν, δεν μπορείς να τα πάρεις. Να επιλέγεις σοφά τις λέξεις που θα βγαίνουν από το στόμα σου. Να σε θυμούνται για την ευγένεια και την συμπόνια σου. Χρησιμοποίησε τη ζωή σου για να δώσεις ζωή σε έναν κόσμο που το χρειάζεται τόσο πολύ. Ποτέ δεν θα το μετανιώσεις.”
Ένα πραγματικά αξέχαστο μάθημα! Κάθε γονιός θα έπρεπε να το κάνει!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share