Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Απίστευτο: Ούτε που σας πάει στο νου τι είναι αυτό που θα δείτε παρακάτω!

Είναι κατασκευασμένα για συγκεκριμένο σκοπό!

18 Αυγούστου 2019 13:12
Απίστευτο: Ούτε που σας πάει στο νου τι είναι αυτό που θα δείτε παρακάτω!

Αν είδατε αυτήν την φωτογραφία δεν θα σας πήγε καν το μυαλό τι είναι αυτό και για ποιο λόγο υπάρχει! Στην Γερμανία υπάρχουν σε όλα σχεδόν τα μπαρ και για συγκεκριμένο σκοπό!

Όταν οι πελάτες του μπαρ έχουν συσσωρεύσει πολύ αλκόολ μέσα τους το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό και για αυτόν τον λόγο υπάρχουν αυτά! Δείτε ακόμα: Η ζέστη βάρεσε στον... εγκέφαλο: Τύπος βγήκε βόλτα με το μηχανάκι ολόγυμνος!

Και αυτή ακριβώς προσπαθούν να θεραπεύσουν οι ιδιοκτήτες μπαρ της Γερμανίας, που βλέπουν τους πελάτες τους να κάνουν εμετό αριστερά και δεξιά.

Γερμανία μπαρ

Κι έτσι κάποιοι έχουν εγκαταστήσει στις τουαλέτες αυτούς τους ειδικούς «νεροχύτες εμετού», όπως τους λένε χαρακτηριστικά, συλλέκτες δηλαδή για να ξαλαφρώνουν οι μεθυσμένοι πελάτες τους.

Όταν μιλάμε μάλιστα για φεστιβάλ όπως το Oktoberfest, τότε ο «νεροχύτης» είναι επιβεβλημένος. Οι εικόνες εμφανίστηκαν σε συζήτηση στο κοινωνικό δίκτυο Reddit και πολλοί επαίνεσαν την εφευρετικότητα των Γερμανών αλλά και την έφεσή τους στην… πρακτικότητα.

Και δεν είναι μόνο η Γερμανία, καθώς άλλος χρήστης εντόπισε έναν στην Πράγα. Αυτός και με επεξηγηματικό γράφημα.

Κάποιοι φοιτητές μάλιστα είπαν πως ο συλλέκτης εμετού υπάρχει σε πολλά γερμανικά πανεπιστήμια για ευνόητους λόγους…

Όταν η φαντασία οργιάζει – Ένα μπαρ φτιαγμένο από χιόνι!

Χιόνι μπαρ

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε ένας άνδρας… Σκέφτηκε να φτιάξει ένα μπαρ από χιόνι και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Με μαεστρικές κινήσεις κατάφερε να χτίσει το δημιούργημά του με το αποτέλεσμα να τον δικαιώνει και να είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό. Το σίγουρο είναι ότι τα ποτά θα παγωμένα

Μια γέφυρα φτιαγμένη απο Lego;

Στην περιοχή της Ρηνανίας-Βεστφαλίας της δυτικής Γερμανίας, υπάρχει μια γέφυρα που διαφέρει από τις υπόλοιπες καθώς μοιάζει σαν να είναι κατασκευασμένη από πολύχρωμα τουβλάκια Lego.

Αποτελεί μέρος της πρώην σιδηροδρομικής γραμμής του Βούπερταλ, η οποία μετατράπηκε σε ποδηλατόδρομο με στόχο να εξυπηρετεί πεζούς και ποδηλάτες.

Μια γέφυρα φτιαγμένη απο Lego;

Οι αρχές ανέθεσαν σε έναν καλλιτέχνη του δρόμου ονόματι Μεγκς να δώσει περισσότερη ζωντάνια στην περιοχή κι έτσι ο ίδιος εμπνεύστηκε από την αγάπη του για τα τουβλάκια Lego το σχεδιασμό της γέφυρας.

Τα χρώματα της γέφυρας αλλά και οι σκιάσεις που με έξυπνο τρόπο χρησιμοποιήθηκαν, δίνουν το αποτέλεσμα μιας γέφυρας Lego.

Aυτός ο άντρας πήδηξε από την γέφυρα! Ο λόγος που το έκανε θα σας συγκινήσει σίγουρα!

Aυτός ο άντρας πήδηξε από την γέφυρα! Ο λόγος που το έκανε θα σας συγκινήσει σίγουρα!

Τα σκυλιά είναι γνωστό ότι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου, καθώς είναι και τα πρώτα γνωστά εξημερωμένα ζώα. Έχουν χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια των χρόνων για κυνήγι , για ασφάλεια, για να βοηθούν την αστυνομία, για την διάσωση και την ερεύνα καθώς και για την βοήθεια σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τα σκυλιά μας βοηθάνε σε κάθε δύσκολη στιγμή που εμείς τα έχουμε ανάγκη, υπάρχουν φορές όμως που και αυτά έχουν την δικιά μας ανάγκη. Αυτό το βίντεο που τραβήχτηκε στην Σερβία κατά μήκος του ποταμού Nišava μας δείχνει ένα σκυλάκι που είχε εγκλωβιστεί σε ένα «νησί». Όταν ο Ζόραν Πάβλοβιτς και η παρέα του ανακάλυψαν ότι ο σκύλος έψαχνε για βοήθεια δεν το σκέφτηκαν λεπτό και πήγαν να το βοηθήσουν.

Δείτε το βίντεο :

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share