Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ: Δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που είχε παραγγείλει από το internet!

Για πισίνα πήγαινε αλλά...

18 Αυγούστου 2019 12:34
Σοκ: Δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που είχε παραγγείλει από το internet!

Όταν παραγγέλνετε από το internet πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί κάποιοι την πάτησαν πολύ άσχημα! Τι συνέβη σε μια γυναίκα όταν παρήγγειλε μα πισίνα από το internet και όταν πήγε να την παραλάβει δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που είδε;

Οι αγορές μέσω διαδικτύου ωστόσο κρύβουν κινδύνους καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η φωτογραφία του προϊόντος δεν συμβαδίζει με αυτό που παραλαμβάνουμε. Αδιανόητο: Γυναίκες αφήνουν αξύριστα τα πόδια τους και ποστάρουν φωτογραφίες στο Ιντερνετ

Το περσινό καλοκαίρι ήταν σκέτος εφιάλτης για τους Βρετανούς λόγω της ασυνήθιστης ζέστης που έκανε. Έτσι μία 40χρονη μητέρα δύο παιδιών σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να πάρει μία μεγάλη πισίνα κήπου για τα παιδιά της.

Έτσι, καθώς χάζευε σε ένα μαγαζί είδε μία πισίνα που θα ήταν ιδανική. Η Κλερ Σίνιορ ωστόσο δεν περίμενε ότι όταν θα παραλάμβανε το πακέτο της θα έμενε με το στόμα ανοικτό. Βέβαια θα μπορούσε να είχε υποψιαστεί κάτι από την τιμή καθώς κόστιζε μόλις 2 ευρώ.

Όταν έφτασε στο σπίτι, έβγαλε την πισίνα από το κουτί και παρατήρησε πως το μέγεθός της ήταν… όσο ένα παπούτσι.

«Την αγόρασα και δεν περίμενα ότι τελικά το αποτέλεσμα θα ήταν τόσο διαφορετικό. Πίστευα ότι ήταν νορμάλ μεγέθους μέχρι που την άνοιξα. Τελικά βρήκα μία κανονική που ήταν αρκετά μεγάλη για να παίζουν τα μικρά», είπε η 40χρονη με ανακούφιση.

Τρομακτικό: Tεράστιος κροκόδειλος βρέθηκε σε πισίνα ξενοδοχείου!

Ένα εφιαλτικό πρωινό έζησαν οι ένοικοι του ξενοδοχείου, όταν συνάντησαν στην πισίνα έναν τεράστιο κροκόδειλο.

Κάλεσαν αμέσως την υπηρεσία του ξενοδοχείου που προσήλθε στο σημείο προκειμένου να απομακρύνει με ασφάλεια τον τρομακτικό ερπετό.

Φρίκη στην Ινδονησία: Κροκόδειλος κατασπάραξε γυναίκα που τον τάιζε! (video)

Τραγικό θάνατο βρήκε στα σαγόνια ενός κροκόδειλου η 44χρονη ερευνήτρια Ντίζι Τούβο στην Ινδονησία. Η γυναίκα τάιζε τον κροκόδειλο από ψηλά, όταν αυτός έκανε ένα άλμα μεγαλύτερο από δύο μέτρα και την τράβηξε στη λίμνη.

Ο κροκόδειλος που ξεπερνά τα πέντε μέτρα χρειάστηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να καταβροχθίσει τη γυναίκα, της οποία τα υπολείμματα βρέθηκαν στα δόντια του ερπετού.

Οι συνάδελφοί της στο ερευνητικό κέντρο του Σουλαουέζι ανακάλυψαν τι είχε συμβεί λίγες ώρες μετά όταν είδαν τον κροκόδειλο να έχει στα σαγόνια του κομμάτια από το διαμελισμένο σώμα της 44χρονης.

Μας... νίκησε όλους: Μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και κατέληξε σε... πισίνα σπιτιού! (photos)

Όλα δούλεψαν εναντίον αυτού του οδηγού που... έστειλε το αμάξι του σε πισίνα σπιτιού!

Οι θερμοκρασίες έχουν πιάσει κόκκινο, ωστόσο όταν λέμε «πάμε για μία βουτιά», σίγουρα δεν εννοούμε να πέσουμε στο νερό μαζί με το αμάξι.

Η περιπέτεια ενός οδηγού από την Φλόριντα... κατέληξε μέσα στην πισίνα και όχι δεν αναζητούσε λίγες στιγμές δροσιάς.

Ο τύπος προσπάθησε να αποφύγει ένα αυτοκίνητο που ερχόταν κατά πάνω του.

Τότε, από την τρομάρα του μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι και πέρασε από τον φράχτη ενός σπιτιού.

Το σπίτι για κακή του τύχη είχε πισίνα και το αυτοκίνητό του βρέθηκε στον πάτο της.

Ευτυχώς, εκτός από το αμάξι δεν τραυματίστηκε κανένας πολίτης.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share