Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Αδιανόητο: Η μαία που της γέννησε το παιδί και της...πήρε τον άντρα!

Μια αληθινή ιστορία με πολύ θράσος..

17 Αυγούστου 2019 19:17
Αδιανόητο: Η μαία που της γέννησε το παιδί και της...πήρε τον άντρα!

Μία μαία δήλωσε σε μία ασθενή της ότι είχε παράλληλη σχέση με τον σύντροφό της. Μια αληθινή ιστορία με πολύ θράσος..

Η Joanne Lumsden εργάστηκε σε ένα μαιευτήριο στο Λίβερπουλ και έφερε στη ζωή εκατοντάδες μωρά, ένα εξ’ αυτών ήταν και το μωρό ενός άνδρα με τον οποίο είχε μια παράνομη σχέση. Παντρεύτηκε ένα 4χρονο κορίτσι! Η τρομακτική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτές τις φωτογραφίες θα σας προκαλέσει ανατριχίλα!

Η μητέρα, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, δήλωσε ότι οι χαρούμενες αναμνήσεις από τη γέννηση της κόρης της αμαυρώθηκαν, αφού η Lumsden της αποκάλυψε τη σχέση της με τον σύντροφό της λίγες μόνο ώρες μετά τον τοκετό.

Αληθινή ιστορία

Η Lumsden ομολόγησε στη μητέρα την παράνομη σχέση της και τώρα αντιμετωπίζει πειθαρχική δίωξη και δεν εργάζεται πλέον στο νοσοκομείο.

Η μητέρα είπε ότι την ημέρα που γέννησε το μωρό της, η κα Lumsden της αποκάλυψε ότι γνώρισε τον σύντροφό της στο Benidorm. Η μαία είπε ότι “την έλουσε κρύος ιδρώτας στην πλάτη της” και στη συνέχεια την κάλεσε ξανά για να μάθει τις λεπτομέρειες από τη σχέση τους.

Μιλώντας στο Liverpool Echo για τη δοκιμασία της, η νέα μητέρα δήλωσε: “Ως μαμά που ανυπομονούσε τη γέννηση του τελευταίου μωρού της, υποβλήθηκα στην πιο τρομακτική δοκιμασία που μπορούσε να φανταστεί ποτέ οποιαδήποτε μητέρα.”

Η μητέρα είπε: “Έχει μείνει στο μυαλό μου η στιγμή που η μαία κρατά το νεογέννητο μωρό μου στην αγκαλιά της γνωρίζοντας ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον πατέρα του μωρού μου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και νιώθω περίεργα που με φρόντιζε εκείνη στην εγκυμοσύνη μου στο πλαίσιο της δουλειάς της.”

“Αυτό θα με στοιχειώνει για όσο ζω. Αυτή η γυναίκα κράτησε την κόρη μου στην αγκαλιά της ενώ είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον πατέρα της.”

Η μητέρα πρόσθεσε ότι ο σύντροφός της άρχισε να αντιδρά «περίεργα» και άρχισε να δικαιολογείται που έλειπε από τα υπερηχογραφήματα, ακόμα και από τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, κάτι που πιστεύει ότι οφειλόταν στο φόβο ότι η παράνομη σχέση του θα μαθευτεί.

Η Lumsden αποκάλυψε τα νέα στη μητέρα μόλις λίγες ώρες αφότου είχε υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση μετά τη γέννηση της κόρης της σε νοσοκομείο του Λίβερπουλ.

Ένας εκπρόσωπος του Liverpool Women’s Hospital Trust δήλωσε στο Liverpool Echo: “Ενώ δεν μπορούμε να συζητήσουμε λεπτομέρειες λόγω της διατήρησης της ανωνυμίας των ασθενών, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η πειθαρχική διαδικασία διεξήχθη από το νοσοκομείο προς ένα μέλος του προσωπικού.”

“Το νοσοκομείο προέβη σ’ αυτή την ενέργεια αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό και διεξήχθη επίσης εσωτερική έρευνα.”

“Η ασθενής υπέβαλε επίσης επίσημη καταγγελία στο νοσοκομείο και επικοινωνούμε τακτικά μαζί της καθ’ όλη τη διαδικασία της έρευνας.”

“Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την ασθενή για την αναστάτωση που προκλήθηκε.”

Όταν πέθανε η γυναίκα του, αφήνοντάς τον με 5 παιδιά, ήταν απαρηγόρητος! Τότε θυμήθηκε τι του είπε εκείνη την τραγική νύχτα!

Αυτή η αληθινή ιστορία με αυτόν τον άντρα που πέθανε η γυναίκα του, αφήνοντάς τον με 5 παιδιά θα σας συγκινήσει!

Τον Ιανουάριο, οι Casi και Joey Rott έφεραν στον κόσμο τα υγιή τρίδυμα τους....

Οι δύο μεγάλες αδερφές τους – Chloe, 6 και Tenley, 2 – ανυπομονούσαν να τα γνωρίσουν. Η Casi επανήλθε γρήγορα αφού γέννησε τα δύο αγόρια και το ένα κορίτσι. Δύο μέρες αργότερα όμως, ξύπνησε μέσα στα χαράματα με πολύ έντονους πόνους στο στήθoς.

Όταν πέθανε η γυναίκα του, αφήνοντάς τον με 5 παιδιά

Ο Joey την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου η αξονική έδειξε πως είχε δημιουργηθεί θρόμβος στα πνευμόνια της. Μετά από θεραπεία και άλλες εξετάσεις, φάνηκε πως δεν υπήρχε άλλος θρόμβος, αν και η καρδιά της ήταν πολύ κουρασμένη. Επειδή δεν είχε κάποιο άλλο σύμπτωμα, μετά από λίγες μέρες της έδωσαν εξιτήριο.

Το ζευγάρι ήταν έτοιμο να αφήσει την περιπέτεια αυτή πίσω τους και να επικεντρωθούν στην οικογένειά τους.

Στις 5 Φεβρουαρίου, τελικά κατάφερε να κρατήσει και τα 3 της παιδιά στην εντατική για πρώτη φορά.


Αφού γύρισαν σπίτι, πέρασαν το πρωινό ετοιμάζοντας το δωμάτιο των παιδιών. Ο Joey πήρε τις Chloe και Tenley από το σχολείο και μετά η Casi πέρασε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Αργότερα την ίδια μέρα, η Casi έχασε τη ζωή της χωρίς κανείς να το περιμένει. Ήταν μόλις 10 μέρες μετά τη γέννηση των τρίδυμων όταν η ζωή τους άλλαξε για πάντα.Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο και το σοκ που ένιωσε ο Joey. Λέει πως τις τελευταίες της στιγμές που πέρασε με την Chloe και την Tenley ήταν πιο χαρούμενη από ποτέ.

Έτσι, ο Joey έμεινε μόνος του να μεγαλώνει 5 υπέροχα παιδιά, αν και ευτυχώς έχει όση βοήθεια και υποστήριξη χρειάζεται από τους αγαπημένους του. Μία σελίδα Gofundme δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον Joey να προσφέρει τα απαραίτητα στα παιδιά του.


Η Casi τελικά ποτέ δεν κατάφερε να καλωσορίσει τα τρίδυμα στο σπίτι της στο Κάνσας.

Τώρα, ο Joey προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Παρόλο που παραδέχεται πως είναι πολύ δύσκολο να βρει τις ισορροπίες, είναι πολύ δυνατός και προσπαθεί να βρει λύσεις.

Έχουν υπάρξει πολλές στιγμές που ένιωθε πως δεν άντεχε όλο τον πόνο και την θλίψη. Αλλά έχει παραμείνει δυνατός για χάρη των παιδιών του.

‘Πρέπει να είσαι εκεί για τα παιδιά σου. Δεν μπορείς απλά να τα παρατήσεις, γιατί έχεις 5 ανθρώπους που στηρίζονται πάνω σου.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share