Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Μωρό γεννήθηκε με 31 δάχτυλα στα άκρα του!

Τι συνέβη με αυτό το βρέφος;

17 Αυγούστου 2019 13:51
Σοκ: Μωρό γεννήθηκε με 31 δάχτυλα στα άκρα του!

Θα σας σοκάρει αυτή η είδηση όσο και περίεργη αν σας φαίνεται! Γεννήθηκε το μωρό που έχει 31 δάχτυλα στα άκρα του! Ναι καλά ακούσατε 31 δάχτυλα!

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το παιδί πάσχει από πολυδακτυλισμό, μία πάθηση που εμφανίζεται στους ανθρώπους, τους σκύλους και τις γάτες. Σύμφωνα με τα στοιχεία του κέντρου υγείας της Ατλάντα, η συχνότητα εμφάνισης πολυδακτυλισμού είναι μία σε κάθε 1.000 γεννήσεις. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, τα επιπλέον δάχτυλα αφαιρούνται χειρουργικά και για αυτό το λόγο οι γονείς του παιδιού συγκεντρώνουν χρήματα για να καλύψουν τα έξοδα της επέμβασης στο μωρό τους. Αδιανόητο: Γυναίκες κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους για να φορούν πέδιλα!

Η ασθένεια είναι κληρονομική κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Χονγκ Κονγκ, καθώς η μητέρα του είχε έξι δάχτυλα στα πόδια της. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας του παιδιού, Ζου Τσενκλίν, είναι ακόμη πολύ μικρό το παιδί για να γίνει η επέμβαση. Ταυτόχρονα, η περίπτωσή του είναι πολύ πιο περίπλοκη, καθώς δεν απαιτείται μόνο η αφαίρεση των επιπλέον δαχτύλων αλλά και η ανακατασκευή των πελμάτων, ενώ χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με χειρουργείο και η απουσία αντιχείρων.

Το κόστος της επέμβασης θα ξεπεράσει τα 30.000 δολάρια, ανέφερε ο πατέρας και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει 6.00 δολάρια.

Αδιανόητο: Πόσο χρονών είναι αυτό το μωρό; Μπορείς να μαντέψεις;

Μια μυστηριώδης ασθένεια έχει παγιδεύσει έναν 23χρονο άνδρα στην Ινδία σε... μωρό! Μπορούσατε να μαντέψετε την ηλικία του;

Ο Μανπρίτ Σινγκ γεννήθηκε το 1995 στη Μάνσα αλλά ζυγίζει μόλις 5 κιλά. Παρά το γεγονός ότι ήταν υγιής όταν γεννήθηκε, σταμάτησε να αναπτύσσεται μετά από ένα χρόνο, πριν αρχίσει να περπατάει και να μιλάει. Λευκή γυναίκα γέννησε μαύρο μωρό και λέει πως ευθύνεται ο άνδρας της που έπινε πολύ καφέ!

Κατά συνέπεια εξαρτάται αποκλειστικά για την φροντίδα και την μεταφορά του από τον θείο και την θεία του. Λέει μόνο λίγες λέξεις αλλά κυρίως επικοινωνεί με χειρονομίες. Μπορεί να γελάει, να ουρλιάζει και να φωνάζει αλλά όχι να συζητάει.

Θαύμα: Μωράκι ξυπνάει από κώμα λίγο πριν του αποσυνδέσουν το μηχάνημα! (Video)

Ένα θαύμα της ζωής είναι η επόμενη ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω! Ένα μωράκι ξυπνάει από κώμα λίγο πριν του αποσυνδέσουν το μηχάνημα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό… Λευκή γυναίκα γέννησε μαύρο μωρό και λέει πως ευθύνεται ο άνδρας της που έπινε πολύ καφέ!

Το ενός έτους μωράκι Μarwa είχε κολλήσει έναν ιό, ο οποίος επηρέασε το νευρικό της σύστημα.

Οι γιατροί έδιναν μηδαμηνές πιθανότητες να ξυπνήσει από το κώμα… μιας και ήταν τρεις μήνες σε αυτή την κατάσταση!

Κι όμως τα κατάφερε στο «παρά πέντε». Βέβαια οι γιατροί λένε οτι ίσως να μη καταφέρει να φάει κανονικά και να περπατήσει…

Οι γονείς με την σειρά τους κάνουν έρανο για να μαζέψουν τα ιατρικά έξοδα!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ιστορία του μικρού κοριτσιού που έπεσε σε κώμα όταν ήταν μωράκι αλλά τελικά ξύπνησε από κώμα

Φωτογραφίες σοκ: Μωρό γεννήθηκε μέσα στον αμνιακό σάκο!

Πολύς κόσμος θα αναρωτιέται πώς είναι ένα μωρό μέσα στον αμνιακό σάκο; Πώς χωράει; Πώς κάθεται, πώς κινείται, πώς μοιάζει;

Ο υπέρηχος δείχνει μία θολή εικόνα, ένα περίγραμμα του παιδιού. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν εμφανίζει την πραγματική εικόνα. Ένας μόνο τρόπος θα μπορούσε να αναδείξει την εικόνα στο μεγαλείο της. Να γεννηθεί ένα παιδί και να βγει ενώ βρίσκεται μέσα στον αμνιακό σάκο!

Είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο; Είναι σπάνιο, αλλά συμβαίνει... Για πρώτη φορά, ωστόσο, φωτογραφίζεται και η εικόνα κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο μικρός Noah Valasco βγήκε από την κοιλιά της μητέρας της μέσα στον αμνιακό σάκο, γεγονός που έγινε δεκτό σχεδόν με ενθουσιασμό από το ιατρικό τιμ, όντας εξαιρετικά σπάνιο, όσο και ακίνδυνο για την υγεία του μωρού και της γυναίκας.

Ο μικρός Noah είναι μία στις 100.000 περιπτώσεις. Η μοναδικότητά της, ωστόσο, έγγυται στο γεγονός ότι ακόμα και όταν γεννήθηκε, ο αμνιακός σάκος δεν έσπασε.

Η φωτογράφος Jana Brasil «αιχμαλώτισε» τη στιγμή της γέννησης, με τη μοναδική εικόνα του μωρού μέσα στον αμνιακό σάκο.

Η συνηθισμένη διαδικασία είναι η εξής. Όταν το μωρό μεγαλώσει και ετοιμαστεί για τον έξω κόσμο, σπάει ο αμνιακός σάκος. Είναι αυτό που λέμε... «έσπασαν τα νερά». Τότε η υποψήφια μητέρα μεταφέρεται εσπευσμένα στο μαιευτήριο και ξεκινά τη διαδικασία. Στην περίπτωση της Μονίκ Βαλάσκο, αυτό δεν συνέβη. Δεν συνέβη ούτε όταν έβγαλε το μωρό.

Η 34χρονη μητέρα δήλωσε ότι «μόλις τον είδα από το μόνιτορ, ξέσπασα σε κλάματα. Ήταν ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Σε όλον τον κόσμο ποστάρουν τις φωτογραφίες μας και μας αναζητούν».

Δείτε τις φωτογραφίες από το θαύμα της φύσης:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share