Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

Αδιανότητο: Γυναίκα γίνεται πλούσια μόνο από τις πατούσες της!

Τα ιδιαίτερα γούστα κοστίζουν πάνω από 62.000 ευρώ το χρόνο!

17 Αυγούστου 2019 13:25
Αδιανότητο: Γυναίκα γίνεται πλούσια μόνο από τις πατούσες της!

Δεν υπάρχει η είδηση που μόλις μάθαμε για μια γυναίκα που γίνεται πλούσια μόνο από τις πατούσες της! Πραγματικά οι περίεργες ειδήσεις δεν έχουν σταματημό! Τα ιδιαίτερα γούστα κοστίζουν πάνω από 62.000 ευρώ το χρόνο!

Το Instagram είναι το κατεξοχήν social media μέσω του οποίου μπορούν άπαντες, εάν έχουν μία ενδιαφέρουσα ιδέα, να αποκομίσουν, σίγουρα αναγνωρισιμότητα και δευτερευόντως χρήματα. Οι ακόλουθοι και τα κλικ φέρνουν και έσοδα. Αυτό σκέφτηκε ένα μοντέλο με 10.000 followers. Στον κόσμο του Instagram θεωρείται ένας σχετικά μικρός λογαριασμός. Αλλά με την ιδέα που είχε βάζει στον λογαριασμό της ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Kι όμως τα δάχτυλα των ποδιών προδίδουν...την φυλή στην οποία ανήκεις!

Από την πρώτη κιόλας στιγμή είναι εμφανές ότι η Jessica Gould χρωστά την επιτυχία του λογαριασμού της στην εξειδίκευση, αφού στοχεύει σε ένα παθιασμένο και αφοσιωμένο κοινό: Εκείνο των ποδολάγνων.

Πόδια πλούσια

Πάνω από 62.000 ευρώ τον χρόνο είναι τα κέρδη του μοντέλου, το οποίο μάλιστα δέχεται και παραγγελίες με συγκεκριμένα γούστα. Υπάρχουν ακόλουθοι που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν όσο όσο για να δουν τη φαντασίωσή τους οπτικοποιημένη στο Instagram. Δείτε ακόμα: Η νέα ελίτ της Γερμανίας είναι τα πλουσιόπαιδά της και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία!

Πόδια πλούσια

Μωρό γοργόνα! Γεννήθηκε με τα πόδια ενωμένα (photo)

Μια 22χρονη Ινδή, κάτοικος της περιφέρειας Λαχιμπούρ Χίρι της Ινδίας πρόσφατα γέννησε ένα μωρό που ονομάστηκε «μωρό γοργόνα» από τους Times of India λόγω του γεγονότος ότι τα πόδια του νεογέννητου ήταν «ενωμένα» σαν το φανταστικό πλάσμα. Μικρή Γοργόνα: Η συγκλονιστική ιστορία ενός κοριτσιού που αντιμετωπίζει το δράμα του με χαμόγελο!!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το παιδί πέθανε μέσα σε μία ώρα από τη γέννησή του, ακόμα και πριν καν οι γιατροί διαπιστώσουν το φύλο του νεογέννητου.

undefined

​Το ιατρικό προσωπικό εξήγησε επίσης ότι αυτή η σπάνια κατάσταση είναι γνωστή ως σύνδρομο sirenomelia ή γοργόνα και ότι παρόμοια περίπτωση αναφέρθηκε στην επαρχία Μαχαράστρα το Μάιο του 2018, ενώ το παιδί πέθανε μόλις λίγα λεπτά μετά τη γέννησή του.

Μια παρόμοια περίπτωση αναφέρθηκε επίσης πριν από ένα χρόνο σε μία άλλη επαρχία της Ινδίας, με το παιδί να πεθαίνει μόλις λίγα λεπτά μετά τη γέννησή του.

Γοργόνα πιάνεται στα πράσα από το φακό του Animal Planet

undefined

Γενικότερα σαν site, μια αγάπη προς τις γοργόνες την έχουμε. Την έχουμε και με το παραπάνω βασικά και το έχουμε αποδείξει κιόλας.

Να μην ξεχνάμε, για όσους δεν θυμούνται ή εν πάσει περιπτώσει για όσους δεν το είχαν πάρει τότε χαμπάρι, πως το Provocateur.gr ήταν το μοναδικό μέσο σε παγκόσμιο επίπεδο που φιλοξένησε αποκλειστική συνέντευξη από την αδερφή του Μεγαλέξανδρου. Στην αποκαλυπτική αυτή συνέντευξη, η αξιολάτρευτη γοργόνα μας μίλησε για τις εξελίξεις στις ανασκαφές της Αμφίπολης και για άλλα πολλά ακόμη πράγματα που αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

Γοργονολάτρεις, λοιπόν, μέχρι τα μπούνια οι Προβοκάτορες.

Αλλά, αλλά, αλλά! Άλλο αυτό κι άλλο να βλέπεις το παρακάτω βίντεο με την ακατάδεκτη και ανατριχιαστική γοργόνα που συνέλαβε ο φακός του Animal Planet. Καμία σχέση με τη δικιά μας τη γοργόνα, που κάτσαμε κάτω, τα είπαμε, τη φιλέψαμε, μας έδωσε αποκαλυπτικές απαντήσεις και έφυγε κολυμπώντας σαν τσιπούρα σαν κυρία.

Αυτή εδώ, όπως θα δείτε και μόνοι σας, με το που πήρε χαμπάρι ότι την βιντεοσκοπούν δύο περίεργοι τύποι από το αμερικανικό κανάλι, γύρισε και τους κοίταξε κοφτά και τσαμπουκαλεμένα και βούτηξε στα νερά, δίχως ένα κλείσιμο ματιού, ένα χαμόγελο, ένα κατιτίς βρε αδελφέ που θα μας επιτρέψει να μιλάμε για τις γοργόνες και να βάζουμε μπροστά ένα πρόσημο θετικό.

Να, δείτε και μόνοι σας και πείτε μας. Είναι αντίδραση φυσιολογικής γοργόνας αυτή;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share